Napisano 2 Marzec 200619 l Pierwszy raz wrzucam na to forum swoje prace...sa to skonczone prace, tzn. na pewno nie szkicowe. no w sumie to chyba wszystko - wykonane w 95% na photoshopie7.0 na szkicu malowanym akrylami na kartce. Czekam na wasze uwagi itp...
Napisano 3 Marzec 200619 l dla mnie cudo - zwłaszcza 1 i 4 praca kolorystycznie ciekawe, jak i charakrety postaci - zwłaszcza w 1 pracy.
Napisano 3 Marzec 200619 l hehe nooo 1 i 3 i wcale nie chodzi o cycki...hemmm chociaz jeszcze bys mogl troszke nad nimi wszystkimi posiedziec i doprowadzic je do perfekcji :) pozdro 666
Napisano 3 Marzec 200619 l Niektore fragmenty prac zalatuja kiczem, burn toolem a inne zaskakuja jakoscia i malarskoscia. Tak wiec uczucia mam mieszane, ale ogolnie ciekawe to.
Napisano 3 Marzec 200619 l druga (podoba mi się operowanie barwami), ale we wszystkich jest coś fajnego
Napisano 3 Marzec 200619 l pierwsza-nie przez (.)(.) ale za włosy..moja dziewczyna ma takie :D reszta też bardzo najz! pozdrawiam!
Napisano 3 Marzec 200619 l Bardzo ładne prace, widać Talent :)) jedno Ale, narazie nie zwrócił ci nikt uwagi, ale masz prawo nie wiedzieć: Sygnatura: - 3 linijki tekstu pisanego normalną wielkoscią czcionki. zmien to :)) pozdrawiam
Napisano 3 Marzec 200619 l no super, bardzo ciekawie bawisz się kolorami i światłem, ale na większych wersjach (ma deviancie) widać bardziej to o czym napisał leander. Pozdrawiam
Napisano 3 Marzec 200619 l bardzo, bardzo fajne pracki :) jak większość osób pisała dość fajne kolorki i klimat najbardziej podoba mi się praca nr.4 pozdro
Napisano 3 Marzec 200619 l jak dla mnie pracki ogólnie dobre, ale nie powalają. Widać że niemało czsu spędsziłeś nad kartką. Na 4 twarz wygląda trochę jak maska, niewiem dlaczego ci to tak wyszło, bo na 1 i 3 facjatki wyszły świetnie. No chyba że było to zamierzone. Co do faceta to bodoba mi się nos:), ale niestety nic pozatym. Czekan na następne pracki.
Napisano 3 Marzec 200619 l podpisuje się pod tym co napisał Leander. kadry ciasne nazbyt, na moje oko :)
Napisano 3 Marzec 200619 l Mnie ostatnia przekonuje, pozostałe nie doscierają, chociaż są momenty. Za łatwo sięgasz po czarny i brudzisz. No jeszcze pierwsza od góry do obojczyków jest fajna. Kadry mi się podobają, lubię ciasne. -- "są momenty", "lubię ciasne"...jeszcze nie ma 23:00, nie wiem czy moge taki post wysłać:)
Napisano 3 Marzec 200619 l hehe no ja akurat takich ciasnych kadrow nie lubie ;) Ogolnie wszystkie pracki sa swietne takie bardzo klimatyczne. Najbardziej przypadla mi do gustu praca nr 2. IMO swietna pod wzgledem technicznym jak i kolorystycznym. A praca ktora najmniej mi sie spodobala z tych 5 to praca namber fajf. Glownie nie pasuja mi kolory. Ogolnie jakas taka blada ;) . powodzenia pozdro
Napisano 3 Marzec 200619 l no, no, no, panie biglebowsky, na forum jest pewnie spora liczba osób niepełnoletnich ;) hehe
Napisano 7 Marzec 200619 l 1 i 2 jest grejt, ciekawie wykonana i kolor dzala na + tylko tak troche nie teges z ta jej pacha w 1 :) greet,... biglebowsky hehehe wszysko zalezy od przeznaczenia ;-)
Napisano 11 Marzec 200619 l ta pierwsza ruda wydaje sie zbyt chuda [w tym przypadku wąziutka] w pasie... nie wiem... mnie przynajmniej tak sie wydaje. Aczkolwiek prace są ciekawe