Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

Pierwszy raz wrzucam na to forum swoje prace...sa to skonczone prace, tzn. na pewno nie szkicowe. no w sumie to chyba wszystko - wykonane w 95% na photoshopie7.0 na szkicu malowanym akrylami na kartce. Czekam na wasze uwagi itp...

• Odpowiedzi 21
  • Wyświetleń 2,5k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

dla mnie cudo - zwłaszcza 1 i 4 praca

kolorystycznie ciekawe, jak i charakrety postaci - zwłaszcza w 1 pracy.

Napisano

hehe nooo 1 i 3 i wcale nie chodzi o cycki...hemmm chociaz jeszcze bys mogl troszke nad nimi wszystkimi posiedziec i doprowadzic je do perfekcji :)

pozdro 666

Napisano

Niektore fragmenty prac zalatuja kiczem, burn toolem a inne zaskakuja jakoscia i malarskoscia. Tak wiec uczucia mam mieszane, ale ogolnie ciekawe to.

Napisano

druga (podoba mi się operowanie barwami), ale we wszystkich jest coś fajnego

Napisano

pierwsza-nie przez (.)(.) ale za włosy..moja dziewczyna ma takie :D

reszta też bardzo najz!

pozdrawiam!

Napisano

Bardzo ładne prace, widać Talent :)) jedno Ale, narazie nie zwrócił ci nikt uwagi, ale masz prawo nie wiedzieć:

Sygnatura:

- 3 linijki tekstu pisanego normalną wielkoscią czcionki.

zmien to :)) pozdrawiam

Napisano

no super, bardzo ciekawie bawisz się kolorami i światłem, ale na większych wersjach (ma deviancie) widać bardziej to o czym napisał leander.

Pozdrawiam

Napisano

bardzo, bardzo fajne pracki :)

jak większość osób pisała dość fajne kolorki i klimat

najbardziej podoba mi się praca nr.4

pozdro

Napisano

jak dla mnie pracki ogólnie dobre, ale nie powalają. Widać że niemało czsu spędsziłeś nad kartką. Na 4 twarz wygląda trochę jak maska, niewiem dlaczego ci to tak wyszło, bo na 1 i 3 facjatki wyszły świetnie. No chyba że było to zamierzone. Co do faceta to bodoba mi się nos:), ale niestety nic pozatym. Czekan na następne pracki.

Napisano

podpisuje się pod tym co napisał Leander.

kadry ciasne nazbyt, na moje oko

:)

Napisano

Mnie ostatnia przekonuje, pozostałe nie doscierają, chociaż są momenty. Za łatwo sięgasz po czarny i brudzisz. No jeszcze pierwsza od góry do obojczyków jest fajna.

Kadry mi się podobają, lubię ciasne.

--

"są momenty", "lubię ciasne"...jeszcze nie ma 23:00, nie wiem czy moge taki post wysłać:)

Napisano

hehe no ja akurat takich ciasnych kadrow nie lubie ;) Ogolnie wszystkie pracki sa swietne takie bardzo klimatyczne. Najbardziej przypadla mi do gustu praca nr 2. IMO swietna pod wzgledem technicznym jak i kolorystycznym. A praca ktora najmniej mi sie spodobala z tych 5 to praca namber fajf. Glownie nie pasuja mi kolory. Ogolnie jakas taka blada ;) .

powodzenia

pozdro

Napisano

no, no, no, panie biglebowsky, na forum jest pewnie spora liczba osób niepełnoletnich ;) hehe

Napisano

1 i 2 jest grejt, ciekawie wykonana i kolor dzala na + tylko tak troche nie teges z ta jej pacha w 1 :) greet,... biglebowsky hehehe wszysko zalezy od przeznaczenia ;-)

Napisano

ta pierwsza ruda wydaje sie zbyt chuda [w tym przypadku wąziutka] w pasie... nie wiem... mnie przynajmniej tak sie wydaje.

Aczkolwiek prace są ciekawe