ofca Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Nie no kurde ktoras bitwe msuze skonczyc.... chwila w goglach i takie cos mi sie znalazlo http://solidmodelmemories.bravepages.com/Zips/Maircraft/VOUGHT%20F4U-1%20CORSAIR.GIF dzieki temu postaram sie zbudowac taki samolocik. a tak w rzeczywistosci wyglada: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 wheeee! drugi najładniejszy samolocik WW2 (pierwszy to oczywiście P-38 Lightning) jak go nie skończysz to będziemy inaczej rozmawiać ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 brzydki ;p ale i tak powodzenia życze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tores Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Brzydki czy nie to i tak będzie się liczyło modelownie i tekstura. W twoim przypadku oprócz oddzielnych stateczników musisz także zrobić chowające się koła. Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trident Napisano 13 Marzec 2006 Share Napisano 13 Marzec 2006 Nie zapomnij o skladanych skrzydlach, jakbys na lotniskowcu chciał lądować... Zycze powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ognisty Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 nie wspominając o otwieranym pudełku na kanapki w kokpicie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Draniu masz go skonczyc :] I mnie sie nie czepiaj bo ja jestem na statusie busy ostatnio :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 14 Marzec 2006 Autor Share Napisano 14 Marzec 2006 buheehehe ok pokolei...ach ci moi ...fanowie :D empeck:czy jest ladny nie wiem - ot podobny mialem na modelu kartonowym Essexa czy jak to sie tam pisalo...co do drugiej czesci - juz sie boje ciebie....serio ognisty - dziekowac dziekowac tores - musze? sie postaram trident - ech - ok nie zapomne :D dziekowac dziekowac ognisty2 - ok - to masz jak w banku :) specjalnie dla ciebie :D poraszek - busy? silkroad? hihihi ok - model skoncze - tekstury nie wiem :) zreszta sam wiesz/wiecie(?) jak to z nimi u mnie byc jest... teeeenks za odpisanie i buziaczki sle :*:*:*:* pa hhihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Marzec 2006 Share Napisano 14 Marzec 2006 Witam!! bede ci kibicowal bo natchnales mnie i robie ten sam model co ty ale prywatnie :D licze ze skonczysz powodzenia peace :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 14 Marzec 2006 Autor Share Napisano 14 Marzec 2006 o nielot - zapewne sie zawiedziesz ale zrobie co w mej mocy bys tego nie zrobil:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 16 Marzec 2006 Share Napisano 16 Marzec 2006 ofca wtf?? gdzie jest jakis model chociaz poczatek :D ja powiem ze 1000tri to dal mnie stanowczo za malo 1500 to bym jeszcze jakos przebakal ale 1000?? nawet mi na kola nie starczylo :D hehe ofca nie no bez zartow kiedy jakis progress?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 17 Marzec 2006 Autor Share Napisano 17 Marzec 2006 nielot - jak mi sie skonca odruchy wymotne (jak np dzis w nocy 2 razy z czego raz sama woda)...i w ogole jak sie jakos podniose bo non stop chodze jakbym spal na stojaca/chodzaco...przesada - byc moze dzis zaczne cos kleic. mam nadzieje...ech cheers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 19 Marzec 2006 Autor Share Napisano 19 Marzec 2006 cos tam wydlubalem troche proporcje leza to wiem...reszta jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trident Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 raczej coś skubnołeś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Ta niedokładność printów w viewporcie nie przeszkadza? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 19 Marzec 2006 Autor Share Napisano 19 Marzec 2006 nie wiem...szczerze? pierwszy raz w zyciu robilem na printach....moze cos zle zrobilem wstawiajac je...ale jakos daje rade. chyba... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 nie za gesta ta bryła? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lucas Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 Zmień w ustawieniach sterownika graficznego w 3dsmax romiar wyświetlanej mapy na największe, to będzie lepiej widać. A tak przy okazji, twoje printy co prawda nie są złe, ale może to ci się przyda:) http://www.airwar.ru/other/draw_fw.html#7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Marioza Napisano 19 Marzec 2006 Share Napisano 19 Marzec 2006 zawsze mozna pozniej niby zoptymalizować, no ale poki co to za duzo nie ma, dawaj dawaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 no ofca wkoncu ruszyles coekawi mnie jak ty to rozlozysz zeby ci starczylo na wszystko (Kola) i zebys sie zmiescil w 1000 :) ps. ja mam te same printy i u mnie wygladaja lepiej :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 20 Marzec 2006 Autor Share Napisano 20 Marzec 2006 heh - juz mi wszystko gra z printami - teraz mam maleo problemy ze skrzydlami i tymi ruchomymi bajerami...bede musial jeszcze raz do tego zasiasc. up wieczorem... pozdrooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 20 Marzec 2006 Share Napisano 20 Marzec 2006 Mowilem wywalaj bounding boxy bo nie moge sie tych edgy dopatrzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi