Napisano 13 Marzec 200618 l Nie no kurde ktoras bitwe msuze skonczyc.... chwila w goglach i takie cos mi sie znalazlo http://solidmodelmemories.bravepages.com/Zips/Maircraft/VOUGHT%20F4U-1%20CORSAIR.GIF dzieki temu postaram sie zbudowac taki samolocik. a tak w rzeczywistosci wyglada:
Napisano 13 Marzec 200618 l wheeee! drugi najładniejszy samolocik WW2 (pierwszy to oczywiście P-38 Lightning) jak go nie skończysz to będziemy inaczej rozmawiać ;)
Napisano 13 Marzec 200618 l Brzydki czy nie to i tak będzie się liczyło modelownie i tekstura. W twoim przypadku oprócz oddzielnych stateczników musisz także zrobić chowające się koła. Powodzenia!
Napisano 13 Marzec 200618 l Nie zapomnij o skladanych skrzydlach, jakbys na lotniskowcu chciał lądować... Zycze powodzenia!
Napisano 14 Marzec 200618 l Draniu masz go skonczyc :] I mnie sie nie czepiaj bo ja jestem na statusie busy ostatnio :D
Napisano 14 Marzec 200618 l Autor buheehehe ok pokolei...ach ci moi ...fanowie :D empeck:czy jest ladny nie wiem - ot podobny mialem na modelu kartonowym Essexa czy jak to sie tam pisalo...co do drugiej czesci - juz sie boje ciebie....serio ognisty - dziekowac dziekowac tores - musze? sie postaram trident - ech - ok nie zapomne :D dziekowac dziekowac ognisty2 - ok - to masz jak w banku :) specjalnie dla ciebie :D poraszek - busy? silkroad? hihihi ok - model skoncze - tekstury nie wiem :) zreszta sam wiesz/wiecie(?) jak to z nimi u mnie byc jest... teeeenks za odpisanie i buziaczki sle :*:*:*:* pa hhihi
Napisano 14 Marzec 200618 l Witam!! bede ci kibicowal bo natchnales mnie i robie ten sam model co ty ale prywatnie :D licze ze skonczysz powodzenia peace :) pozdro
Napisano 14 Marzec 200618 l Autor o nielot - zapewne sie zawiedziesz ale zrobie co w mej mocy bys tego nie zrobil:D
Napisano 16 Marzec 200618 l ofca wtf?? gdzie jest jakis model chociaz poczatek :D ja powiem ze 1000tri to dal mnie stanowczo za malo 1500 to bym jeszcze jakos przebakal ale 1000?? nawet mi na kola nie starczylo :D hehe ofca nie no bez zartow kiedy jakis progress?? pozdro
Napisano 17 Marzec 200618 l Autor nielot - jak mi sie skonca odruchy wymotne (jak np dzis w nocy 2 razy z czego raz sama woda)...i w ogole jak sie jakos podniose bo non stop chodze jakbym spal na stojaca/chodzaco...przesada - byc moze dzis zaczne cos kleic. mam nadzieje...ech cheers
Napisano 19 Marzec 200618 l Autor nie wiem...szczerze? pierwszy raz w zyciu robilem na printach....moze cos zle zrobilem wstawiajac je...ale jakos daje rade. chyba...
Napisano 19 Marzec 200618 l Zmień w ustawieniach sterownika graficznego w 3dsmax romiar wyświetlanej mapy na największe, to będzie lepiej widać. A tak przy okazji, twoje printy co prawda nie są złe, ale może to ci się przyda:) http://www.airwar.ru/other/draw_fw.html#7
Napisano 19 Marzec 200618 l zawsze mozna pozniej niby zoptymalizować, no ale poki co to za duzo nie ma, dawaj dawaj
Napisano 20 Marzec 200618 l no ofca wkoncu ruszyles coekawi mnie jak ty to rozlozysz zeby ci starczylo na wszystko (Kola) i zebys sie zmiescil w 1000 :) ps. ja mam te same printy i u mnie wygladaja lepiej :) pozdro
Napisano 20 Marzec 200618 l Autor heh - juz mi wszystko gra z printami - teraz mam maleo problemy ze skrzydlami i tymi ruchomymi bajerami...bede musial jeszcze raz do tego zasiasc. up wieczorem... pozdrooo