Skocz do zawartości

Dostępne terminy zlotu: macie możliwość wskazania wszystkich pasujących Wam terminów! 45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Dostępne terminy zlotu: macie możliwość wskazania wszystkich pasujących Wam terminów!

• 8 kwietnia (sobota)
      10
    • 9 kwietnia (niedziela)
      4
    • 22 kwietnia (sobota)
      12
    • 23 kwietnia (niedziela)
      5
    • 29 kwietnia (sobota)
      10
    • 30 kwietnia (niedziela)
      4

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

ZLOT MAX3D.PL W WARSZAWIE!!!

ODPAŁ No II

Uwaga, ludziska! Wiosna idzie i czas odessac się od kompów, ruszyć schaby i spotkać się na plotach.

Proponuję trzy terminy:

8, 9, 22, 23, 29 i 30 kwietnia.

22 - 23 - w Łodzi jest festiwal ReAnimacja. Jest to dobra okazja do zlotu ogólnopolskiego, toteż osoby chętne na zlot w tych dniach - zapraszam do Łodzi!!!

15 kwietnia odpada w sposób naturalny - święta.

Zapraszam do glosowania, ktore terminy komu pasują.

Proponowana godzina spotkania: 12:00

Miejsce: placyk przed metrem Centrum

LISTA CHĘTNYCH:

Emilia 85

FAlcom3D

Kolegaalek

Koniu_PL

Krzyhh

Kurt Hectic

Nermal

Matys

mrkrzysiek

Obo

Shogun

Ziomuś

AND THE WINNER IS:

po równo obie soboty: 8 i 29 kwietnia oraz pomiędzy nimi festiwal ReAnimacja w Łodzi, na który serdecznie zapraszam.

Proponuję wykorzystać oba terminy; CG nigdy za wiele... :)

• Odpowiedzi 71
  • Wyświetleń 7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

lol, Shogun, ale mam jedno ale... Czemu w WARSZAWIE !!!! ja rozumiem że fajne miasto i wogole... ale żeś jesteś wygodniś, mieszkasz w Wawie to sobie możesz... a czemu by np. nie zrobić w Katowicach , wiesz... jak wsyztsk odbrze pojdzie... to może pojade specialnie na spotkanie :)) nawet 4 godziny do tej Warszawy...

Napisano
lol, Shogun, ale mam jedno ale... Czemu w WARSZAWIE !!!! ja rozumiem że fajne miasto i wogole... ale żeś jesteś wygodniś, mieszkasz w Wawie to sobie możesz... a czemu by np. nie zrobić w Katowicach , wiesz... jak wsyztsk odbrze pojdzie... to może pojade specialnie na spotkanie :)) nawet 4 godziny do tej Warszawy...

przecież w Gliwicach jest ; ] 1, 2 bądź 3 maja :)

Wypisuj się z listy ;]

Shogun , temat Ci się zdublował.

Napisano
  • Autor

Dzięki, Chveti. :) Już usunąłem dubla. :)

Max, zaraz Cię dodam, a na wypowiedź Konia poczekam aż potwierdzi to osobiście. :)

EDIT: proszę tych, którzy juz głosowali o ponowne głosowanie: wstawiłem nową sondę. :)

Napisano

Dobra to ja jestem,tzn. będę na spotkaniu :D Potwierdzam. Mi pasują prawie wszystkie terminy :) Pozdro ;)Ale radocha z tego spotkania :D

Napisano

a jakieś pifko przewidziane?? ;)

Napisano

Yes! :D

Będę na 100%, pod warunkiem że niebędzie niedziela - zazwyczaj w niedzielę mam wyjazd ze studiów w teren :/

Piwko musi być grane :)

Napisano
  • Autor

Wszelkie propozycje co do scenariusza mile widziane. :)

Lokale, puby, itp. Niektórezy spośród nas będa nieletni, więc lokale z granicą wieku odpadają.

Napisano

Niektórzy jadą na ReAnimacje do Łodzi, więc 22, 23 raczej tez odpadają :)

Napisano
  • Autor

Hmmm... racja, ReAnimacja to argument... Ja sam chce tam jechać, więc tą opcję kasuję. Dzięki. :) Gdzie ja mam głowę?

Napisano

a nie lepiej zrobić zlot ogólnopolski? przecież jest w Łodzi Reanimacja. kupa ludzi i tak chce się spotkać (Gliwice, Warszawa, Wrocław) w swoich miastach. połaczmy to i spotkajmy się w Łodzi! będzie to pierwszy zlot, na którem oprócz picia piwska i gadania o GI zrobimy coś pożytecznego :]

Napisano

To może tak:

1. To sie spotykamy na tym placyku :)

2. Idziemy sobie połazić po Wawie i intelektualnie podyskutować o zagadnieniach związanych z CG :)

3. Idziemy do pubu dla abstynentów :) i ew. tam gadamy

4. wbijamy sie do Platige Image i zabiramy im kompy

Co Wy na to? :)

EDIT:

To się spóźniłem z pomysłem :)

Napisano
  • Autor

Koniu; ja proponuję jednak wymyslec jakąś konkretną knajpę: ta, w której byliśmy ostatnio jest niezła. Cicha i mozna dowolnie stoły łączyć.

:)

Tweety: nawet nie wiesz, jak się ucieszę, jak zobaczę Twój kudłaty ryjek... :D

Napisano

Shogun -> o knajpy myślę że nie ma co się bać, w końcu spotykamy się w centrum stolicy polski :)

Coś się wymyśli zależnie od nastroju - jak bardzo ładna pogoda będzie to może gdzieś pod parasolki zamiast kisić się w pubie?

Ogólnie - imo najlepiej jak ustalimy to już w czasie spotkania - będzie mniej marudzenia w stylu "a ja nie palę, a ja nie piję a ja chcę do kina..." ;)

pozdr

Napisano
  • Autor

Ok, ale lepiej mieć coś w zanadrzu, kilka gotowych projektów do wyboru, zamiast ustalać cos na gorąco. Ja nie mam doświadczenia w szlajaniu się po pubach i kafejach w Wawie, więc liczę na rady bywalców takich miejsc. :)

Napisano

Shogun ja za tydzień jestem w Wawie (znów) jeszcze napisze ci na gg jakbym miał czas :)

Ja sie pytam co z Panitbalem !!! proponuje tak 1 2 albo wcześniej maj bo 4 mam mature z polaka. (nie abym myslał sobie :P ) ale z drugiej strony :) fajnie by sie odstresować .

No to jak z tymi gliwicami ?

Pozdrawiam :)

Napisano

hehe no to mnie wpiszcie :)

chętnie was poznam ;)

Napisano

kanjpy :-] juz sie zaczyna,,, ja sie nie spotykam po to aby chlac. oferuje swojego PC, ziom moze wezmie laptopa> moze sie da podlaczyc 1 pod 2 i bedzie PC :P... (?)nie wiem, tak tylko glosno mysle...nie wiem jak wy ale ja bym wolal sie pouczyc wspolnie, tyle.

Napisano

Moja propozycja jest taka:

Robimy składke po 20 zł + każdy coś do żarcia przynosi.

wynajmujemy knajpke internetową na powiedzmy 4 - 5h myśle ze to nie przekroczy 100 zł; Każdy może jakieś programy, filmiki poprzynosić może ktoś projektor by miał :). I mamy super impreze edukacyjną z żarciem :)

Co w ty na to?

PS: Plusem napewno będzie duża ilość dostępnych kompów :)

Napisano

no, a 8 kwietnia to derby jest, mozeby sie tak wybrac prosto na zylete;)

a w ogole to bede i w wawie i na reanimacji:) tylko termina trza sensowy ustalic...

max1989- jestem na nie:p sorry ale siedzenie w wiosne przed kompem z banda zasyfionych informatykow to nie to:)

Napisano
  • Autor

Wygląda na to, ze ReAnimacja będzie osobno, a jeden z pozostałych dni osobno. Innymi słowy termin najbardziej oblegany poza terminem ReAnimacji to będzie termin zlotu w Wawie. :)

Napisano

kolegaalek- ehh kolejny fan tego i owego :o.

max_1989- cafe odpada... znam jedna super cafeje na mokotowie, ale tam nic nie mozna instalowac> specjalne systemy, zeby sie robic syfu na dyskach...a poza tym jest bardzo malo fajnych cafejek w wawie.

teoretycznie moglibysmy sie wszyscy zwalic do mnie. mam 250m^2 na parterze + poddasze, taras, PC, siec i duuuza dzialke..... ale rodzinka sie nie zgodzi ;(. nie widze tego jak ~15 chlopa siedzi sobie, pije, gada, a za sciana rodzice ogladaja klan :\\\(__)

Napisano

hehe

imho nauka w grupie ponad 4 osoby nie ma po prostu sensu :) (mam doświadczenie z uczenia się w grupie z uczelni). Poza tym jak spotkamy się przy piwku to pewnie nieukniona jest gadka o grafie w ogóle. Można też poznać fajnych ludzi więc nie jest to taka strata czasu :)

Ja obtuję za browcem bez kombinowania :)

pozdr

Napisano

ziomuś już Cię lubie :)

A tak na poważnie to moim zdaniem głównie chodzi tu o poznanie się, napicie piwka, pogadanie (o 3d ale i nie tylko). Troche moim zdaniem głupotą byłoby wyjść z domu sprzed kompa żeby usiąść do kompa :)

Pozdro

Napisano

kurt- z tym derby to żart był:p

A ja se właśnie przypomnialem, ze w sobote to średnio mogę (ewentualnie po 18:00), wiec pewno sie nie zjawie jednak, albo zjawie sie na godzine o 13:00:)

Napisano
  • Autor

Ostatnio z Ziomusiem rozmawialiśmy o regularnych spotkaniach osób z Wawy i okolic w ramach samoksztalcenia. Coś w rodzaju takiego stowarzyszenia, jakie tworzyli Filomaci i Filareci: uczyli się, prezentowali wypociny i dzielili się nawzajem zdobytą wiedzą i doświadczeniem. Na zlocie będzie dosyć łatwo to omówić. Co do piwka i plot to Ziomuś ma jednak rację: technicznie usadzenie wszystkich wokół jednego czy 2 kompów może dałoby radę, ale niewiele to da bez przygotowania jakiegoś konkretnego tematu, programu spotkania. To faktycznie nie tędy droga.

Poza tym już widzę tych piętnastu chłopa u Kurta: rodzinka ogląda "Klan", a my chórem:

Piętnastu chłopa na boxie umrzyka

Jo - ho - ho! I oklaski tłumu!

Po odpaleniu maxa wszelka troska znika!

Jo - ho - ho!... Euch... no, dobra, jeszcze pomęczę drugi wers... :D

Poza tym o ile mi wiadomo to na zlocie ma ochotę pojawić się Emilia 85, więc z tymi chłopami to może być problem... :D

Napisano

hehe zgadzam sie Shogun :D

Co do spotkania to chyba najlepiej powiedział kurt, no ale to zależy też od jego rodziny ;/ W gruncie rzeczy to można wbić się do jakiejś restauracji, zestawić stoły i będzie git :) Tylko trzeba taką restaurację zlokalizować.

Ps.

Gadałem z rodzickami i wyrazili zgodę, aby zrobić u mnie na placyku spotkanie w latko :) w wakacje. Ale to jeszcze ze 4 miechy. W każdym razie uprzedzam -> mieszkam na "zadupiu" :)

Napisano
  • Autor

Świetnie. Ja tymczasem pomyślałem o sali komputerowej w mojej byłej podstawówce. :) Dyrektorka mnie zna, już nieraz tam rózne rzeczy organizowałem, może da się coś z tym zrobić...? Pojutrze tam pójde i z nią pogadam. :)

Napisano

hehe, ale cchesz wykorzystac szkolne PC ? wgrywanie softu zajmie kupe czasu, a i tak pewnie tam sa zechy... no nie wiem.... ja za miesiac bede mieszkac na mokotowie> 2 pokoje beda dla mnie i rodzenstwa. ich sie wywali i mozna sie wwalac:] ale to za miesiac...

Napisano

Sorka, że tak post za postem :)

Tak się składa, że w styczniu przywieźli nowe kompy :) Wszystko powiem w środę, jak sie dowiem.

Napisano

Witam jesli takie spotkanie wypali chetnie bym sie wybral jesli bedzie taka mozliwosc.

Napisano
  • Autor

Uwaga: Update w pierwszym poście: oba terminy: 8 i 29 kwietnia zostały wybrane po równo, więc i zloty w warszawie będą dwa... oraz pomiędzy nimi festiwal ReAnimacja w Łodzi, na który serdecznie zapraszam.

Jak dla kogoś ogladanie naszych buziek będzie za częste, to niech sobie wybierze jeden z tych terminów.

Pozdrawiam. :)

Napisano

no to będzie nas dość spora gromadka :) a gdzie idziemy?

PS: ciekaw jestem jak wygląda :]

Napisano

eee..., a dlaczego 8 i 29 kwietnia? U mnie mają po 9 głosów (po 45%), a 22 kwietnia ma 12 (60%)... czyżby ReAnimacja wykluczała tę datę??

Napisano
  • Autor

Dokładnie. Oczywiście chetni na zlot w dniu 22 moga się spotkac w wawie, ale ja wówczas będę w Łodzi. :)

Napisano

ok.

ja będę jutro (8.04) przy metrze centrum. Dajcie znać kto jeszcze się na pewno pojawi w tej dacie. Jakby była taka opcja to fajnie by było jakby ktoś z telefonem komurkowym wysłał mi swój numer na PM (w razie gdyby któryś z nas się spóźnił) - łatwiej się będzie znaleść.

pozdrawiam :)

Napisano

:P okz to ja już ustaliłem z Shogunem że o 20:10 będe pod metrem ale mam tylko 1h 20 min :P

ziom ty mówiesz o 8 am czy pm ??

Napisano

czyli jutro okolo 12am przy metrze centrum tak ? bo juz sam nie wiem.