Napisano 21 Kwiecień 200618 l Aaa co mi tam, pochawlę się ;) http://www.leru-thecreator.com Musiałem zrobić w końcu swoją stronę, portfolio uzupełnię jakoś na dniach. Musiałem też nauczyć się designu opartego na ach i css`ie bo y już dawno wyszły z użytku więc też stronka jest swego rodzaju poligonem doświadczalnym. Pod IE są przesunięcia co z czasem poprawię. Uzupełniam dział linki. Jakby ktoś chciał się wymienić linczkami to zapraszam :) Tymczasem życzę miłego oglądania. pozdrawiam Leru (TheCreator)
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Ładnie , czysto , piękne particle na topie...i like it...jedynie czcionka textu mi się nie podoba...wolałbym taką jak w menubarze ; ) Pozdrawiam.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l czysto (nawet za bardzo), ale ok. typo: literki są za mocno ściśnięte. tracking liter zwiększ i buttony poszczególne od siebie oddal. kolorki: jak dla mnie za jasne, ale nie tylko ja oglądam tą stronkę :] dlaczego tak pusto w gallerii? pozdrawiam [++] zmień temat wątku na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim ;) :D
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Autor Reanimator -> kiedy chciałem kupić leru.com to dostałem maila o treści: Dear Piort Suchodolski Our asking price of this name(Leru.com) is, 8500 EUR. Thanks for your interest and valuable time. Regards, Hyun-Jong Lee. a le.ru była za droga ;) Musiałem coś chwytliwego wymyśleć. Ty lepiej byś dział linki u siebie zrobił, żebyś mógł mnie dopisać i żeby google szybciej znalazło ;) dirty -> thx m8 ;)
Napisano 21 Kwiecień 200618 l jaa ale pusto ( chodzi oczywiście o menu i desing stronki ) dlaczego inne strony w dziale linki nie otwierają się osobno(w innych oknach) ?:> pouzupełniaj i poraw a pewnie będzie fajnie. pozdr. :]
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Leru, faktycznie framesety dawno wyszło z użycia, ale zastąpione je tabelkami(+css) a nie divami (tak tylko sie czepiam), bo z nimi to zawsze sie idzie ukichac, ze hej. Fajny płomyczek, jak na flasha to ma calkiem fajną jakość, bo rozumiem, ze to zaimportowane obrazki, albo filmik (?). U mnie (mozilla) coś się sypie portfolio (wogóle się nie włącza, chyba, ze jeszcze nie dodałeś :P).
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Autor JunioR -> środkowy klawisz myszy wystarczy do otwierania linków ;) salvage -> ogień to .swf z zaimportowanymi klatkami. Można go potraktować jako nośnik, nic poza tym. Rastrowa animacja renderowana w AfterBurnie oczywiście :). A dlatego jest bo uczyłem się w oparciu o designy z http://www.csszengarden.com Portfolio jest narazie puste.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Jak już Ci pisałem, strona super. Bardzo pozytywnie ją odebrałem, teraz tylko prace, prace i jeszcze raz prace., przeplatane tutkami. :) pozdrawiam
Napisano 21 Kwiecień 200618 l stronka bardzo fajna, design mój ulubiony - jasny, czysty, bez mrugającyh flash'y, domena mniej się podoba (le.ru to była by rewelka). Czekam z niecierpliwością na otwarcie galerii.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l JunioR -> środkowy klawisz myszy wystarczy do otwierania linków ;) . kurcze ja nie mam tego środkowego :/ :] no ale trudno, dodaj swoje pracki :)
Napisano 21 Kwiecień 200618 l A design jest świetny, ja nie wiem czemu ktoś sie czepil. Stronka przejżysta i ten wypasiony płomyczek... zawsze myślałem, ze takie rzeczy się nie komponują a tu proszę :-)
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Cool wszystko pięknie fajnie że tak czyściutko i wogóli - gratulacje - nie podoba mi sie jedynie font który brzydko wygląda zwłaszcza w linkach - dlaczego ? wyrazy z ciągiem liter typu 'il' lub 'll' powodują bardzo dziwne zlanie tych dwóch literek :) reszta tip-top - niedługo pewno sie wymienimy szefie ;] Peace.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l strona jest..IMHO bardzo pusta! Co prawda przejrzysta, ale baaardzo minimalistyczna.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Jak na portfolio to bardzo fajnie ! wszystko dokładnie widac i nie trzeba sie domyslac czekając nieskonczonosc na załadowanie sie stronki :) Teraz tylko czekac na portfolio i rwanie klienterii :) Pozdr
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Leru -> Kiedy jakic content będzie znaczy się pracę?? No chyba że już są a Opera mi ich nie widzi :-) No faktyczne wyrzuciłeś 50 Polskich Nowych Złotych w błoto za domenkę :-) Co do Designu to taki oklepany trochę. Zależy od gustu. mi się średnio podoba. Pozd
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Imo troche mdławo, za biało:) No i domena fakt, dziwna taka :P A i jeszcze jednej rzeczy Leru Ci nie wybacze, nie dałes mojego portfolia w linkach
Napisano 21 Kwiecień 200618 l przy 1280x1024 napis na dole jest zbyt daleko od pozostalego contentu. Brak rowniez zaznaczenia w jakiej zakladce sie aktualnie znajduje uzytkownik. dobry dobor czcionek chociaz po dluzszej chwili wyrazy z menu mogasiewydawaczlewacwcalosc. Strona jak biala sciana czysta i przejrzysta. Skoro jest taka i widze ze masz skilla pobaw sie w wiecej drobniutkich szczegolow takich chociazby jak ta plonoaca kula, niech cos robi jak sie a nia najedzie. Ogladajacy ma to do siebie ze klika we wszystko co wydaje mu sie do czegos sluzyc, jezeli nic sie nie dzieje czuje sie troszke podirytowany a tego chyba nie chcesz. np takie, pobaw sie ta strona http://www.andreaswannerstedt.se/ u ciebie wszystko zalezy jak rozwiazesz zawartosc portfolio, domyslam sie ze podobnie jak dzial tutorials. Yyy spekuluje - ale po dodaniu jeszcze kilku tutkow uzytkownik bedzie musial przewijac strone w dol zeby znalezc co go interesuje, unikaj tego. zrob jakis czyst spisik przejrzysty lepieji jedno miejsce na picture z tutka zmieniajacy sie. pozdrufki
Napisano 21 Kwiecień 200618 l W zasadzie sauax napisał wszystko co miałem do czepienia (no bo czepic się wypada przy takiej okazji nie ? ;] ) Dość przeszkadza brak informacji o tym gdzie się biedny user aktualnie znajduje. No i właśnie brakuje tych drobnych detali i wykończeń, takich smaczków ;] Może gdzieniegdzie jednak większy kontrast, zwłaszcza tło bym nieco przyciemnił, trochę ruchu tam czy siam też by nie zaszkodziło. Czekam na efekty kreacji i ciąg dalszy ;] Pozdrawiam
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Autor salvage, hcpiter3d, Knysha -> thx ;) Lis -> oj domena ;) Przynajmniej w layoucie się dobrze komponuje ;) Portfolio uzupełnię z czasem. hindus -> zmienię rodzaj antialiasingu, może to pomoże. M@Ti -> może dojdzie jeszcze banerek "get firefox" i "mystats" na dole ;) Tak, żeby ten minimalizm trochę złamać. sauax, Vorek -> strona jest wypaśna (chodzi o PORTFOLIO). Racja, zaznaczenie zmienię zaraz. Ze zmianą koloru pomyślę :) Co do zmiany reszty kolorów to nic innego nie zmienię (no może gdzieś jakiś kolor fonta, ale to jak skończę portfolio). Dzięki za rady.
Napisano 21 Kwiecień 200618 l luzak. nie ma się co ekscytować. dobrze przedstawia pracki. domena kosmiczne beznadziejna. wydaj trochę złotych i kup coś innego, bo to się kojarzy z portfoliem gimnazjalisty... leru, the creator.. sory, ale to wygląda gorzej niz leru.prv.pl....
Napisano 21 Kwiecień 200618 l Autor pffff :P portfolio gimnazjalisty. Domenę kupiłem, nie ma o czym mówić.
Napisano 22 Kwiecień 200618 l A, zapomniałem jeszcze dodać 2 linki :) Pewnie znasz ale jakbyś nie znał to mogą się bardzo przydać, szczególnie jak robisz na css'ach :) http://www.csszengarden.com/ http://www.alistapart.com/ Pozdrawiam
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Przyjemne i proste :), ciekaw tylko jestem czy będziesz miał czym zapchać galerie :)
Napisano 22 Kwiecień 200618 l nie słuchaj ich z tą domeną nie wiedzą co mówią :] - domen grafików typu artbt artof itd było juz na pęczki - przynajmniej cos orginalnego. Ja tez wykupie cosik świeżego.
Napisano 22 Kwiecień 200618 l śliczne antyczne klimaty font to trajan? troche nie pasi mi rownanie tekstu do lewej skoro masz stylizowana na klasyczna kompozycje centralną , ale sam nie wiem czy dobrze by to wyglądało wysrodkowane pozdro
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Leru->Czym trzeba sobie zasłużyć żeby dostać linka do mojego portfolio na twojej stronie :-) ps. super tutki :-)
Napisano 22 Kwiecień 200618 l Autor Vorek -> csszengarden znam, tego drugiego nie więc dziękuję :) max_1989 -> też się zastanawiam ale prędzej czy później... hindus -> też Twoją domenkę pochwalę ;) Łukasz Jaskólski -> dzięki :) w sumie antycznego zamysłu nie było (zostałem zainspirowany plakatem epizodu I Gwiezdnych Wojen). Dopiero potem kapnąłem się, że to roman ;). A wyrównania do środka nie lubię. Teraz jest justowanie. Lis-> dzięki :) trzeba mieć tylko swoją stronkę czyli możemy się wymienić linkami.
Napisano 23 Kwiecień 200618 l Jak dla mnie Leru to czysto, schludnie i klarownie :) - czekam tylko na jej zapełnienie. - no ewentualnie na kilka dodatkowych szczególików typu "płonąca kuleczka" - ogół super. Pozdrawiam.
Napisano 24 Kwiecień 200618 l serwusik :) nie czytałem wątku. Powtórze Leru , to co Ci mowiłem prywatnie: ciekawa stronka, taka minimalistyczna - a odnośnie partikli na górze, to zgłaszałem stanowcze veto, ponieważ robiłes znacznie fajniejsze efety czasteczkowe - i mogłbys cos lepszego tam dać - byłoby bardziej miarodajne :) stronke będe obserwować. pozdrawiam i życze powodzenia :)
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Koledzy mądrze prawią. :) Unleash the power of AfterBurn! :) pozdrawiam
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Nie no fajnie tylko ze tak naprawde to ja tam prawie nic nie widze a tu juz 4 str. o Leru-TheCreator... :) Wiem ze Leru jest znany lubiany i dobry w swojej profesji ale dziwia mnie pochwaly i lizanie ... Teraz juz widze jak ja zamieszcze swoje portfolio to dopiero zostane zjechany :P Leru i wszystkich pozdrawiam :)
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Fajna, przejżysta ale: według mnie troszke za mizerna dla grafika a jeśli już to powinny pracki na niej zamieszczone uzupełniać tą prostote ;)