Leru Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Aaa co mi tam, pochawlę się ;) http://www.leru-thecreator.com Musiałem zrobić w końcu swoją stronę, portfolio uzupełnię jakoś na dniach. Musiałem też nauczyć się designu opartego na ach i css`ie bo y już dawno wyszły z użytku więc też stronka jest swego rodzaju poligonem doświadczalnym. Pod IE są przesunięcia co z czasem poprawię. Uzupełniam dział linki. Jakby ktoś chciał się wymienić linczkami to zapraszam :) Tymczasem życzę miłego oglądania. pozdrawiam Leru (TheCreator) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Ładnie , czysto , piękne particle na topie...i like it...jedynie czcionka textu mi się nie podoba...wolałbym taką jak w menubarze ; ) Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 czysto (nawet za bardzo), ale ok. typo: literki są za mocno ściśnięte. tracking liter zwiększ i buttony poszczególne od siebie oddal. kolorki: jak dla mnie za jasne, ale nie tylko ja oglądam tą stronkę :] dlaczego tak pusto w gallerii? pozdrawiam [++] zmień temat wątku na zgodny z regulaminem i zapoznaj się z nim ;) :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dirty Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 call me 'stwórca' bejbe ;] ps. najlepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 omg....dirty..Ty pamiętasz adres forum jeszcze ? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Reanimator Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 domena jest okropna! Cos Ty sobie zrobil? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 50 zł w plecy :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Reanimator -> kiedy chciałem kupić leru.com to dostałem maila o treści: Dear Piort Suchodolski Our asking price of this name(Leru.com) is, 8500 EUR. Thanks for your interest and valuable time. Regards, Hyun-Jong Lee. a le.ru była za droga ;) Musiałem coś chwytliwego wymyśleć. Ty lepiej byś dział linki u siebie zrobił, żebyś mógł mnie dopisać i żeby google szybciej znalazło ;) dirty -> thx m8 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 jaa ale pusto ( chodzi oczywiście o menu i desing stronki ) dlaczego inne strony w dziale linki nie otwierają się osobno(w innych oknach) ?:> pouzupełniaj i poraw a pewnie będzie fajnie. pozdr. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Leru, faktycznie framesety dawno wyszło z użycia, ale zastąpione je tabelkami(+css) a nie divami (tak tylko sie czepiam), bo z nimi to zawsze sie idzie ukichac, ze hej. Fajny płomyczek, jak na flasha to ma calkiem fajną jakość, bo rozumiem, ze to zaimportowane obrazki, albo filmik (?). U mnie (mozilla) coś się sypie portfolio (wogóle się nie włącza, chyba, ze jeszcze nie dodałeś :P). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 JunioR -> środkowy klawisz myszy wystarczy do otwierania linków ;) salvage -> ogień to .swf z zaimportowanymi klatkami. Można go potraktować jako nośnik, nic poza tym. Rastrowa animacja renderowana w AfterBurnie oczywiście :). A dlatego jest bo uczyłem się w oparciu o designy z http://www.csszengarden.com Portfolio jest narazie puste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Jak już Ci pisałem, strona super. Bardzo pozytywnie ją odebrałem, teraz tylko prace, prace i jeszcze raz prace., przeplatane tutkami. :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 stronka bardzo fajna, design mój ulubiony - jasny, czysty, bez mrugającyh flash'y, domena mniej się podoba (le.ru to była by rewelka). Czekam z niecierpliwością na otwarcie galerii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 JunioR -> środkowy klawisz myszy wystarczy do otwierania linków ;) . kurcze ja nie mam tego środkowego :/ :] no ale trudno, dodaj swoje pracki :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leander Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 No domena moglaby byc lepsza, bestmoderatorever.com jest wolna :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 może http://www.236521371272135postsdeletedbyme.prv.org.com.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 leander -> a myślałem, że obecna śmierdzi patosem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
salvage Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 A design jest świetny, ja nie wiem czemu ktoś sie czepil. Stronka przejżysta i ten wypasiony płomyczek... zawsze myślałem, ze takie rzeczy się nie komponują a tu proszę :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Cool wszystko pięknie fajnie że tak czyściutko i wogóli - gratulacje - nie podoba mi sie jedynie font który brzydko wygląda zwłaszcza w linkach - dlaczego ? wyrazy z ciągiem liter typu 'il' lub 'll' powodują bardzo dziwne zlanie tych dwóch literek :) reszta tip-top - niedługo pewno sie wymienimy szefie ;] Peace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 strona jest..IMHO bardzo pusta! Co prawda przejrzysta, ale baaardzo minimalistyczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Jak na portfolio to bardzo fajnie ! wszystko dokładnie widac i nie trzeba sie domyslac czekając nieskonczonosc na załadowanie sie stronki :) Teraz tylko czekac na portfolio i rwanie klienterii :) Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Leru -> Kiedy jakic content będzie znaczy się pracę?? No chyba że już są a Opera mi ich nie widzi :-) No faktyczne wyrzuciłeś 50 Polskich Nowych Złotych w błoto za domenkę :-) Co do Designu to taki oklepany trochę. Zależy od gustu. mi się średnio podoba. Pozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Ladne particles na topie, 'rozstrzel' troche menu, a bedzie git ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaGuu Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 Imo troche mdławo, za biało:) No i domena fakt, dziwna taka :P A i jeszcze jednej rzeczy Leru Ci nie wybacze, nie dałes mojego portfolia w linkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sauax Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 przy 1280x1024 napis na dole jest zbyt daleko od pozostalego contentu. Brak rowniez zaznaczenia w jakiej zakladce sie aktualnie znajduje uzytkownik. dobry dobor czcionek chociaz po dluzszej chwili wyrazy z menu mogasiewydawaczlewacwcalosc. Strona jak biala sciana czysta i przejrzysta. Skoro jest taka i widze ze masz skilla pobaw sie w wiecej drobniutkich szczegolow takich chociazby jak ta plonoaca kula, niech cos robi jak sie a nia najedzie. Ogladajacy ma to do siebie ze klika we wszystko co wydaje mu sie do czegos sluzyc, jezeli nic sie nie dzieje czuje sie troszke podirytowany a tego chyba nie chcesz. np takie, pobaw sie ta strona http://www.andreaswannerstedt.se/ u ciebie wszystko zalezy jak rozwiazesz zawartosc portfolio, domyslam sie ze podobnie jak dzial tutorials. Yyy spekuluje - ale po dodaniu jeszcze kilku tutkow uzytkownik bedzie musial przewijac strone w dol zeby znalezc co go interesuje, unikaj tego. zrob jakis czyst spisik przejrzysty lepieji jedno miejsce na picture z tutka zmieniajacy sie. pozdrufki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 W zasadzie sauax napisał wszystko co miałem do czepienia (no bo czepic się wypada przy takiej okazji nie ? ;] ) Dość przeszkadza brak informacji o tym gdzie się biedny user aktualnie znajduje. No i właśnie brakuje tych drobnych detali i wykończeń, takich smaczków ;] Może gdzieniegdzie jednak większy kontrast, zwłaszcza tło bym nieco przyciemnił, trochę ruchu tam czy siam też by nie zaszkodziło. Czekam na efekty kreacji i ciąg dalszy ;] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 salvage, hcpiter3d, Knysha -> thx ;) Lis -> oj domena ;) Przynajmniej w layoucie się dobrze komponuje ;) Portfolio uzupełnię z czasem. hindus -> zmienię rodzaj antialiasingu, może to pomoże. M@Ti -> może dojdzie jeszcze banerek "get firefox" i "mystats" na dole ;) Tak, żeby ten minimalizm trochę złamać. sauax, Vorek -> strona jest wypaśna (chodzi o PORTFOLIO). Racja, zaznaczenie zmienię zaraz. Ze zmianą koloru pomyślę :) Co do zmiany reszty kolorów to nic innego nie zmienię (no może gdzieś jakiś kolor fonta, ale to jak skończę portfolio). Dzięki za rady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maceo Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 luzak. nie ma się co ekscytować. dobrze przedstawia pracki. domena kosmiczne beznadziejna. wydaj trochę złotych i kup coś innego, bo to się kojarzy z portfoliem gimnazjalisty... leru, the creator.. sory, ale to wygląda gorzej niz leru.prv.pl.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
imprecis Napisano 21 Kwiecień 2006 Share Napisano 21 Kwiecień 2006 moze : artbyleru.com ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 21 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 21 Kwiecień 2006 pffff :P portfolio gimnazjalisty. Domenę kupiłem, nie ma o czym mówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 A, zapomniałem jeszcze dodać 2 linki :) Pewnie znasz ale jakbyś nie znał to mogą się bardzo przydać, szczególnie jak robisz na css'ach :) http://www.csszengarden.com/ http://www.alistapart.com/ Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Przyjemne i proste :), ciekaw tylko jestem czy będziesz miał czym zapchać galerie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 nie słuchaj ich z tą domeną nie wiedzą co mówią :] - domen grafików typu artbt artof itd było juz na pęczki - przynajmniej cos orginalnego. Ja tez wykupie cosik świeżego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz Jaskólski Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 śliczne antyczne klimaty font to trajan? troche nie pasi mi rownanie tekstu do lewej skoro masz stylizowana na klasyczna kompozycje centralną , ale sam nie wiem czy dobrze by to wyglądało wysrodkowane pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 22 Kwiecień 2006 Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Leru->Czym trzeba sobie zasłużyć żeby dostać linka do mojego portfolio na twojej stronie :-) ps. super tutki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leru Napisano 22 Kwiecień 2006 Autor Share Napisano 22 Kwiecień 2006 Vorek -> csszengarden znam, tego drugiego nie więc dziękuję :) max_1989 -> też się zastanawiam ale prędzej czy później... hindus -> też Twoją domenkę pochwalę ;) Łukasz Jaskólski -> dzięki :) w sumie antycznego zamysłu nie było (zostałem zainspirowany plakatem epizodu I Gwiezdnych Wojen). Dopiero potem kapnąłem się, że to roman ;). A wyrównania do środka nie lubię. Teraz jest justowanie. Lis-> dzięki :) trzeba mieć tylko swoją stronkę czyli możemy się wymienić linkami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
STANEK Napisano 23 Kwiecień 2006 Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Jak dla mnie Leru to czysto, schludnie i klarownie :) - czekam tylko na jej zapełnienie. - no ewentualnie na kilka dodatkowych szczególików typu "płonąca kuleczka" - ogół super. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 serwusik :) nie czytałem wątku. Powtórze Leru , to co Ci mowiłem prywatnie: ciekawa stronka, taka minimalistyczna - a odnośnie partikli na górze, to zgłaszałem stanowcze veto, ponieważ robiłes znacznie fajniejsze efety czasteczkowe - i mogłbys cos lepszego tam dać - byłoby bardziej miarodajne :) stronke będe obserwować. pozdrawiam i życze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Koledzy mądrze prawią. :) Unleash the power of AfterBurn! :) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ebor Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Nie no fajnie tylko ze tak naprawde to ja tam prawie nic nie widze a tu juz 4 str. o Leru-TheCreator... :) Wiem ze Leru jest znany lubiany i dobry w swojej profesji ale dziwia mnie pochwaly i lizanie ... Teraz juz widze jak ja zamieszcze swoje portfolio to dopiero zostane zjechany :P Leru i wszystkich pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Georgas Napisano 24 Kwiecień 2006 Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Fajna, przejżysta ale: według mnie troszke za mizerna dla grafika a jeśli już to powinny pracki na niej zamieszczone uzupełniać tą prostote ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi