Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo ładne wizualki, architektura ciekawa choć nie w moim guście

kurcze, jak się robi taką zieleń ?? to jest fotomontaż w PS ? czy jakies pluginy? chodzi mi o te krzaczki i kwiaty , bo to drzewo z przodu to napewno w PS robota.

Napisano

renderki rewelka - podoba mi sie

na 2 ren. barierka od tarasu i schodków - chyba cos tam nie dochodzi do siebbie

Twój projekt czy na zlecenie??

Napisano

szacunek... pamietam jak sie meczylem przy vizce budynku - nie dostalem kasy, bo nie potrafilem wlepic jej w tlo, a to co tu widze po prostu powala na kolana

pozdro!

PS: czy to juz utarty trend, zeby zawsze u gory obrazka byly liscie/galezie drzewa? tak jakby zdjecie bylo cykniete przy drzewie? daje to zamierzony efekt, ale zastanawiam sie czy sa inne mozliwosci kompozycji? sa na pewno, pytanie - jakie?

Napisano

nice :) ciekawie zmontowałeś wszystkie krzaczki z tym samym tłem trawy ;)

szkkice rewelka. do czego miały one służyć? bo widzę, żę ujęcia na szkicach a ujęcia na wizkach się różnią.

pozdrawiam

Napisano

gucias - zielen w ps zrobiona poza drzewkami malymi przy domku ktore sa 3d.

dobra chlopaki nastepnym razem bedzie displacemetn :D

tweety szkice chyba do prezentacji bryly domu :)

pozatym to sie zgadzam z wami ze bardzo ladna wizka :)

Napisano

Oj Bobby wyrabiasz się :)

jedyne co szpetne to drzwi garażowe , textura tychże drzwi i te kamienie o których wspomniał AGmakonts i reszta tego RPC ;P.

Pozdrawiam.

Napisano

ekhm, tak, wiec jest bardzo ladnie, wszyscy co sie nie znaja powiedzieli ze to zdjecie,

kamyczki jakies plaskie w tym domu, i za ostro odcina sie domek na tle (alfa na walila? oswietlenie tla i domu jest rozne)

bardzo dobre, bardzo :)

ale te krzaki przed domem, no wiesz... :) sam wiesz o co chodzi :)

Napisano

jedyna moja uwaga: oswietlenie na zdjeciu nieco ruzni sie od tego z renda.

na zdjeciu jest bardziej jaskrawe i cienie sa ostrzejsze. ale to pierdolka 8].

daje sie jeszcze zauwazyc ze podciagales dosc mocno jesnosc na zdjeciu, mam racje? 8].

Napisano

wiecie no, za mala biblioteke zdjec mam by dopasowac oswietlenie krzaczka kazdego, niektore sa w sloneczna pogode robione nie ktore w pochmurna. jak macie jakies fajne zdjecia drzewek to mi wyslijcie hehe:)

nuriel to z wielu zdjec sie sklada, pozatym nie pamietam co na ktorym i jak podciagalem:)

Napisano

Przydało by się poprawić komin. Teraz wygląda na to, że nie posiada on kanałów wentylacyjnych. Atak poza tym GREAT!

Napisano

Fantastyczne. Ostatnio mam lekki odchył na punkcie budownictwa i projektów domow i ten jest rewelka. Taras i schody prowadzące do tarasu miodzio totalne. Gratulacje

Napisano

Wspaniala praca, i fajna chata, naprawde ci ta kompozycja fajnie wyszla,

czy ta chalupa bedzie modelowana w srodku tez?

Hey pomysl mi wskoczyl, fajnie by tam sie jakis basen do plywania prezentowal.

Gratulacje z udanym design !

Napisano

WIęKSZOść elementów jest b.dobrze ze sobą skomponowana.. Bravo!!

Jednak mi nie pasuje malutki element mianowicie kawałek ogrodzenia z tyłu nie pasuje, to tak jak bym po srodku ranczo dał pałac z marmuru..

jednak z drógiej strony sugeruje to odbiarcy, że domek jest w stanie świerzym.

Gość spokojny
Napisano

Naprawdę nieźle... Zaprojektuj mi dom ;) he he

Napisano

ja jednak dorzuce ponownie moje trzy grosze,

jak juz dajecie krzaczki to je ladnie wytnijcie, da sie :) gwarantuje ze sie da,

taki ladnie wyciety krzaczek trzyma sie pozniej w archiwach i podklada dziesiatki razy;

ja wiem ze to pracochlonne i trzeb miec nerwa, ale to jest wlasnie taka praca;

Napisano

bombastyczna vizka. Wydaje się że pod okapami dachu trochę więcej cienia powinon być. Ale i tak wymiatasz.

Nie bardzo zrozumiałem Ciebie vv3k70r z tym kanałem alpha , co tam się nie zgadza ?

Napisano

Jak dla mnie pełen wypas. Na 2 renderze są 4 okna na jednym (najbardziej z lewej) nie widać szyby. Błąd czy tylko tak na renderze wyszło? A z resztą nawet jaeśli błąd to pracka wyśmienita. No i czekamy na interior :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności