Bobby_digital Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 ja wizka, @seba@ szkice powiedzcie co o tym myslicie.. front back szkic1 szkic2
gucias Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 bardzo ładne wizualki, architektura ciekawa choć nie w moim guście kurcze, jak się robi taką zieleń ?? to jest fotomontaż w PS ? czy jakies pluginy? chodzi mi o te krzaczki i kwiaty , bo to drzewo z przodu to napewno w PS robota.
Arthi76 Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 Jak dla mnie bardzo fajne i przyjemne w odbiorze, jedynie cos z drzwiami garażu mi się nie do końca podoba reszta super. Pozdr
Piun Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 renderki rewelka - podoba mi sie na 2 ren. barierka od tarasu i schodków - chyba cos tam nie dochodzi do siebbie Twój projekt czy na zlecenie??
AGmakonts Napisano 24 Kwiecień 2006 Napisano 24 Kwiecień 2006 bardzo ładnie tylko czemu wszyscy tak perfidnie stosują mapke z takimi kamieniami bez displace to jest jedna z tych rzeczy których nienawidze:P ale i tak pozytyw
anJek Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 szacunek... pamietam jak sie meczylem przy vizce budynku - nie dostalem kasy, bo nie potrafilem wlepic jej w tlo, a to co tu widze po prostu powala na kolana pozdro! PS: czy to juz utarty trend, zeby zawsze u gory obrazka byly liscie/galezie drzewa? tak jakby zdjecie bylo cykniete przy drzewie? daje to zamierzony efekt, ale zastanawiam sie czy sa inne mozliwosci kompozycji? sa na pewno, pytanie - jakie?
mrkrzysiek Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 bardzo ładny domek podoba mi się, wykonanie też bardzo ładne no poza tymi kamieniami co wspomniał AGmakonts
tweety Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 nice :) ciekawie zmontowałeś wszystkie krzaczki z tym samym tłem trawy ;) szkkice rewelka. do czego miały one służyć? bo widzę, żę ujęcia na szkicach a ujęcia na wizkach się różnią. pozdrawiam
arch515 Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 szkice bardzo dobre i najbardziej mi sie podobają heh pozdrawiam
Georgas Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Bardzo przyjemna wizka i sam koncept domku super
Bobby_digital Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 gucias - zielen w ps zrobiona poza drzewkami malymi przy domku ktore sa 3d. dobra chlopaki nastepnym razem bedzie displacemetn :D tweety szkice chyba do prezentacji bryly domu :) pozatym to sie zgadzam z wami ze bardzo ladna wizka :)
Taras Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Jest fajne. BlEdy hiba na shodah ale to ne warzne, praca fajna.
jakubm Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 niezly realizmy niepasuje mi tylko to eliptyczne okno i brama garazowa
tomeg Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 łoł grejt wery najs job bardzo mi sie podoba,moja lubic takie rzecz:)
jaras Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 ładne szkice , ładne rendery , po prostu pięknie :) pozdrawiam
hkropinski Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 jak dla mnie super, ciekawie i fotorealistycznie, pozdarwiam
naeq Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 świetne, idealnie doapsowane i render też bardzo ładny :)) pozdro
chveti Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 Oj Bobby wyrabiasz się :) jedyne co szpetne to drzwi garażowe , textura tychże drzwi i te kamienie o których wspomniał AGmakonts i reszta tego RPC ;P. Pozdrawiam.
ZiBi_PL Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 moglbys powiedziec jaki render i jakie ustawienia + swiatla ? po prostu piekna robota, jedna z najladniejszych wizek jakie widzialem
vv3k70r Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 ekhm, tak, wiec jest bardzo ladnie, wszyscy co sie nie znaja powiedzieli ze to zdjecie, kamyczki jakies plaskie w tym domu, i za ostro odcina sie domek na tle (alfa na walila? oswietlenie tla i domu jest rozne) bardzo dobre, bardzo :) ale te krzaki przed domem, no wiesz... :) sam wiesz o co chodzi :)
nuriel Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 jedyna moja uwaga: oswietlenie na zdjeciu nieco ruzni sie od tego z renda. na zdjeciu jest bardziej jaskrawe i cienie sa ostrzejsze. ale to pierdolka 8]. daje sie jeszcze zauwazyc ze podciagales dosc mocno jesnosc na zdjeciu, mam racje? 8].
TrojkaT Napisano 25 Kwiecień 2006 Napisano 25 Kwiecień 2006 bardzo ladnie, zawsze sie mozna do czegos przyczepic :)
Bobby_digital Napisano 25 Kwiecień 2006 Autor Napisano 25 Kwiecień 2006 wiecie no, za mala biblioteke zdjec mam by dopasowac oswietlenie krzaczka kazdego, niektore sa w sloneczna pogode robione nie ktore w pochmurna. jak macie jakies fajne zdjecia drzewek to mi wyslijcie hehe:) nuriel to z wielu zdjec sie sklada, pozatym nie pamietam co na ktorym i jak podciagalem:)
jjh Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 Przydało by się poprawić komin. Teraz wygląda na to, że nie posiada on kanałów wentylacyjnych. Atak poza tym GREAT!
Derfalon Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 Fantastyczne. Ostatnio mam lekki odchył na punkcie budownictwa i projektów domow i ten jest rewelka. Taras i schody prowadzące do tarasu miodzio totalne. Gratulacje
Predator Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 dawno nic niezamieszczales ... :) ale warto bylo czekac bardzo mi sie podoba gratulacje !!:)
Morph0001 Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 Wspaniala praca, i fajna chata, naprawde ci ta kompozycja fajnie wyszla, czy ta chalupa bedzie modelowana w srodku tez? Hey pomysl mi wskoczyl, fajnie by tam sie jakis basen do plywania prezentowal. Gratulacje z udanym design !
Pablonardo Napisano 26 Kwiecień 2006 Napisano 26 Kwiecień 2006 render bardzo realistyczny, model dokładnie odwzorowany ze szkicy, podoba mi się.
rudylew Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 WIęKSZOść elementów jest b.dobrze ze sobą skomponowana.. Bravo!! Jednak mi nie pasuje malutki element mianowicie kawałek ogrodzenia z tyłu nie pasuje, to tak jak bym po srodku ranczo dał pałac z marmuru.. jednak z drógiej strony sugeruje to odbiarcy, że domek jest w stanie świerzym.
Darmo Napisano 27 Kwiecień 2006 Napisano 27 Kwiecień 2006 No, bardzo przyjemna wizka :D Jak ja lubię takie exteriory, tylko brak mi właśnie jakiegoś displace na tych kamieniach
Gość spokojny Napisano 28 Kwiecień 2006 Napisano 28 Kwiecień 2006 Naprawdę nieźle... Zaprojektuj mi dom ;) he he
Marek G Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 wizka bardzo ładna brakuje mi tylko widocznego cienia chyba za duży skylight ale nie czepiam sie .pozdr Marek
vv3k70r Napisano 29 Kwiecień 2006 Napisano 29 Kwiecień 2006 ja jednak dorzuce ponownie moje trzy grosze, jak juz dajecie krzaczki to je ladnie wytnijcie, da sie :) gwarantuje ze sie da, taki ladnie wyciety krzaczek trzyma sie pozniej w archiwach i podklada dziesiatki razy; ja wiem ze to pracochlonne i trzeb miec nerwa, ale to jest wlasnie taka praca;
Jim mee Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 bombastyczna vizka. Wydaje się że pod okapami dachu trochę więcej cienia powinon być. Ale i tak wymiatasz. Nie bardzo zrozumiałem Ciebie vv3k70r z tym kanałem alpha , co tam się nie zgadza ?
piko84 Napisano 2 Maj 2006 Napisano 2 Maj 2006 Jak dla mnie pełen wypas. Na 2 renderze są 4 okna na jednym (najbardziej z lewej) nie widać szyby. Błąd czy tylko tak na renderze wyszło? A z resztą nawet jaeśli błąd to pracka wyśmienita. No i czekamy na interior :)
Rekomendowane odpowiedzi