Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 39
  • Wyświetleń 5,6k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

bardzo ładne wizualki, architektura ciekawa choć nie w moim guście

kurcze, jak się robi taką zieleń ?? to jest fotomontaż w PS ? czy jakies pluginy? chodzi mi o te krzaczki i kwiaty , bo to drzewo z przodu to napewno w PS robota.

Napisano

renderki rewelka - podoba mi sie

na 2 ren. barierka od tarasu i schodków - chyba cos tam nie dochodzi do siebbie

Twój projekt czy na zlecenie??

Napisano

bardzo ładnie tylko czemu wszyscy tak perfidnie stosują mapke z takimi kamieniami bez displace to jest jedna z tych rzeczy których nienawidze:P

ale i tak pozytyw

Napisano

szacunek... pamietam jak sie meczylem przy vizce budynku - nie dostalem kasy, bo nie potrafilem wlepic jej w tlo, a to co tu widze po prostu powala na kolana

pozdro!

PS: czy to juz utarty trend, zeby zawsze u gory obrazka byly liscie/galezie drzewa? tak jakby zdjecie bylo cykniete przy drzewie? daje to zamierzony efekt, ale zastanawiam sie czy sa inne mozliwosci kompozycji? sa na pewno, pytanie - jakie?

Napisano

bardzo ładny domek podoba mi się, wykonanie też bardzo ładne no poza tymi kamieniami co wspomniał AGmakonts

Napisano

nice :) ciekawie zmontowałeś wszystkie krzaczki z tym samym tłem trawy ;)

szkkice rewelka. do czego miały one służyć? bo widzę, żę ujęcia na szkicach a ujęcia na wizkach się różnią.

pozdrawiam

Napisano
  • Autor

gucias - zielen w ps zrobiona poza drzewkami malymi przy domku ktore sa 3d.

dobra chlopaki nastepnym razem bedzie displacemetn :D

tweety szkice chyba do prezentacji bryly domu :)

pozatym to sie zgadzam z wami ze bardzo ladna wizka :)

Napisano

Jest fajne.

BlEdy hiba na shodah ale to ne warzne, praca fajna.

Napisano

niezly realizmy

niepasuje mi tylko to eliptyczne okno i brama garazowa

Napisano

łoł grejt wery najs job

bardzo mi sie podoba,moja lubic takie rzecz:)

Napisano

ładne szkice , ładne rendery , po prostu pięknie :) pozdrawiam

Napisano

świetne, idealnie doapsowane i render też bardzo ładny :)) pozdro

Napisano

Oj Bobby wyrabiasz się :)

jedyne co szpetne to drzwi garażowe , textura tychże drzwi i te kamienie o których wspomniał AGmakonts i reszta tego RPC ;P.

Pozdrawiam.

Napisano

moglbys powiedziec jaki render i jakie ustawienia + swiatla ?

po prostu piekna robota, jedna z najladniejszych wizek jakie widzialem

Napisano

ekhm, tak, wiec jest bardzo ladnie, wszyscy co sie nie znaja powiedzieli ze to zdjecie,

kamyczki jakies plaskie w tym domu, i za ostro odcina sie domek na tle (alfa na walila? oswietlenie tla i domu jest rozne)

bardzo dobre, bardzo :)

ale te krzaki przed domem, no wiesz... :) sam wiesz o co chodzi :)

Napisano

jedyna moja uwaga: oswietlenie na zdjeciu nieco ruzni sie od tego z renda.

na zdjeciu jest bardziej jaskrawe i cienie sa ostrzejsze. ale to pierdolka 8].

daje sie jeszcze zauwazyc ze podciagales dosc mocno jesnosc na zdjeciu, mam racje? 8].

Napisano
  • Autor

wiecie no, za mala biblioteke zdjec mam by dopasowac oswietlenie krzaczka kazdego, niektore sa w sloneczna pogode robione nie ktore w pochmurna. jak macie jakies fajne zdjecia drzewek to mi wyslijcie hehe:)

nuriel to z wielu zdjec sie sklada, pozatym nie pamietam co na ktorym i jak podciagalem:)

Napisano

Przydało by się poprawić komin. Teraz wygląda na to, że nie posiada on kanałów wentylacyjnych. Atak poza tym GREAT!

Napisano

Fantastyczne. Ostatnio mam lekki odchył na punkcie budownictwa i projektów domow i ten jest rewelka. Taras i schody prowadzące do tarasu miodzio totalne. Gratulacje

Napisano

dawno nic niezamieszczales ... :) ale warto bylo czekac bardzo mi sie podoba gratulacje !!:)

Napisano

Wspaniala praca, i fajna chata, naprawde ci ta kompozycja fajnie wyszla,

czy ta chalupa bedzie modelowana w srodku tez?

Hey pomysl mi wskoczyl, fajnie by tam sie jakis basen do plywania prezentowal.

Gratulacje z udanym design !

Napisano

WIęKSZOść elementów jest b.dobrze ze sobą skomponowana.. Bravo!!

Jednak mi nie pasuje malutki element mianowicie kawałek ogrodzenia z tyłu nie pasuje, to tak jak bym po srodku ranczo dał pałac z marmuru..

jednak z drógiej strony sugeruje to odbiarcy, że domek jest w stanie świerzym.

Napisano

No, bardzo przyjemna wizka :D Jak ja lubię takie exteriory, tylko brak mi właśnie jakiegoś displace na tych kamieniach

Napisano

Naprawdę nieźle... Zaprojektuj mi dom ;) he he

Napisano

wizka bardzo ładna brakuje mi tylko widocznego cienia chyba za duży skylight

ale nie czepiam sie .pozdr Marek

Napisano

ja jednak dorzuce ponownie moje trzy grosze,

jak juz dajecie krzaczki to je ladnie wytnijcie, da sie :) gwarantuje ze sie da,

taki ladnie wyciety krzaczek trzyma sie pozniej w archiwach i podklada dziesiatki razy;

ja wiem ze to pracochlonne i trzeb miec nerwa, ale to jest wlasnie taka praca;

Napisano

bombastyczna vizka. Wydaje się że pod okapami dachu trochę więcej cienia powinon być. Ale i tak wymiatasz.

Nie bardzo zrozumiałem Ciebie vv3k70r z tym kanałem alpha , co tam się nie zgadza ?

Napisano

Jak dla mnie pełen wypas. Na 2 renderze są 4 okna na jednym (najbardziej z lewej) nie widać szyby. Błąd czy tylko tak na renderze wyszło? A z resztą nawet jaeśli błąd to pracka wyśmienita. No i czekamy na interior :)

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności