Napisano 24 Kwiecień 200618 l ja wizka, @seba@ szkice powiedzcie co o tym myslicie.. front back szkic1 szkic2
Napisano 24 Kwiecień 200618 l bardzo ładne wizualki, architektura ciekawa choć nie w moim guście kurcze, jak się robi taką zieleń ?? to jest fotomontaż w PS ? czy jakies pluginy? chodzi mi o te krzaczki i kwiaty , bo to drzewo z przodu to napewno w PS robota.
Napisano 24 Kwiecień 200618 l Jak dla mnie bardzo fajne i przyjemne w odbiorze, jedynie cos z drzwiami garażu mi się nie do końca podoba reszta super. Pozdr
Napisano 24 Kwiecień 200618 l renderki rewelka - podoba mi sie na 2 ren. barierka od tarasu i schodków - chyba cos tam nie dochodzi do siebbie Twój projekt czy na zlecenie??
Napisano 24 Kwiecień 200618 l bardzo ładnie tylko czemu wszyscy tak perfidnie stosują mapke z takimi kamieniami bez displace to jest jedna z tych rzeczy których nienawidze:P ale i tak pozytyw
Napisano 25 Kwiecień 200618 l szacunek... pamietam jak sie meczylem przy vizce budynku - nie dostalem kasy, bo nie potrafilem wlepic jej w tlo, a to co tu widze po prostu powala na kolana pozdro! PS: czy to juz utarty trend, zeby zawsze u gory obrazka byly liscie/galezie drzewa? tak jakby zdjecie bylo cykniete przy drzewie? daje to zamierzony efekt, ale zastanawiam sie czy sa inne mozliwosci kompozycji? sa na pewno, pytanie - jakie?
Napisano 25 Kwiecień 200618 l bardzo ładny domek podoba mi się, wykonanie też bardzo ładne no poza tymi kamieniami co wspomniał AGmakonts
Napisano 25 Kwiecień 200618 l nice :) ciekawie zmontowałeś wszystkie krzaczki z tym samym tłem trawy ;) szkkice rewelka. do czego miały one służyć? bo widzę, żę ujęcia na szkicach a ujęcia na wizkach się różnią. pozdrawiam
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor gucias - zielen w ps zrobiona poza drzewkami malymi przy domku ktore sa 3d. dobra chlopaki nastepnym razem bedzie displacemetn :D tweety szkice chyba do prezentacji bryly domu :) pozatym to sie zgadzam z wami ze bardzo ladna wizka :)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Oj Bobby wyrabiasz się :) jedyne co szpetne to drzwi garażowe , textura tychże drzwi i te kamienie o których wspomniał AGmakonts i reszta tego RPC ;P. Pozdrawiam.
Napisano 25 Kwiecień 200618 l moglbys powiedziec jaki render i jakie ustawienia + swiatla ? po prostu piekna robota, jedna z najladniejszych wizek jakie widzialem
Napisano 25 Kwiecień 200618 l ekhm, tak, wiec jest bardzo ladnie, wszyscy co sie nie znaja powiedzieli ze to zdjecie, kamyczki jakies plaskie w tym domu, i za ostro odcina sie domek na tle (alfa na walila? oswietlenie tla i domu jest rozne) bardzo dobre, bardzo :) ale te krzaki przed domem, no wiesz... :) sam wiesz o co chodzi :)
Napisano 25 Kwiecień 200618 l jedyna moja uwaga: oswietlenie na zdjeciu nieco ruzni sie od tego z renda. na zdjeciu jest bardziej jaskrawe i cienie sa ostrzejsze. ale to pierdolka 8]. daje sie jeszcze zauwazyc ze podciagales dosc mocno jesnosc na zdjeciu, mam racje? 8].
Napisano 25 Kwiecień 200618 l Autor wiecie no, za mala biblioteke zdjec mam by dopasowac oswietlenie krzaczka kazdego, niektore sa w sloneczna pogode robione nie ktore w pochmurna. jak macie jakies fajne zdjecia drzewek to mi wyslijcie hehe:) nuriel to z wielu zdjec sie sklada, pozatym nie pamietam co na ktorym i jak podciagalem:)
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Przydało by się poprawić komin. Teraz wygląda na to, że nie posiada on kanałów wentylacyjnych. Atak poza tym GREAT!
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Fantastyczne. Ostatnio mam lekki odchył na punkcie budownictwa i projektów domow i ten jest rewelka. Taras i schody prowadzące do tarasu miodzio totalne. Gratulacje
Napisano 26 Kwiecień 200618 l dawno nic niezamieszczales ... :) ale warto bylo czekac bardzo mi sie podoba gratulacje !!:)
Napisano 26 Kwiecień 200618 l Wspaniala praca, i fajna chata, naprawde ci ta kompozycja fajnie wyszla, czy ta chalupa bedzie modelowana w srodku tez? Hey pomysl mi wskoczyl, fajnie by tam sie jakis basen do plywania prezentowal. Gratulacje z udanym design !
Napisano 26 Kwiecień 200618 l render bardzo realistyczny, model dokładnie odwzorowany ze szkicy, podoba mi się.
Napisano 27 Kwiecień 200618 l WIęKSZOść elementów jest b.dobrze ze sobą skomponowana.. Bravo!! Jednak mi nie pasuje malutki element mianowicie kawałek ogrodzenia z tyłu nie pasuje, to tak jak bym po srodku ranczo dał pałac z marmuru.. jednak z drógiej strony sugeruje to odbiarcy, że domek jest w stanie świerzym.
Napisano 27 Kwiecień 200618 l No, bardzo przyjemna wizka :D Jak ja lubię takie exteriory, tylko brak mi właśnie jakiegoś displace na tych kamieniach
Napisano 29 Kwiecień 200618 l wizka bardzo ładna brakuje mi tylko widocznego cienia chyba za duży skylight ale nie czepiam sie .pozdr Marek
Napisano 29 Kwiecień 200618 l ja jednak dorzuce ponownie moje trzy grosze, jak juz dajecie krzaczki to je ladnie wytnijcie, da sie :) gwarantuje ze sie da, taki ladnie wyciety krzaczek trzyma sie pozniej w archiwach i podklada dziesiatki razy; ja wiem ze to pracochlonne i trzeb miec nerwa, ale to jest wlasnie taka praca;
Napisano 2 Maj 200618 l bombastyczna vizka. Wydaje się że pod okapami dachu trochę więcej cienia powinon być. Ale i tak wymiatasz. Nie bardzo zrozumiałem Ciebie vv3k70r z tym kanałem alpha , co tam się nie zgadza ?
Napisano 2 Maj 200618 l Jak dla mnie pełen wypas. Na 2 renderze są 4 okna na jednym (najbardziej z lewej) nie widać szyby. Błąd czy tylko tak na renderze wyszło? A z resztą nawet jaeśli błąd to pracka wyśmienita. No i czekamy na interior :)