Napisano 28 Styczeń 200718 l wojt materialy sa wporzadku, przyczyna jest oswietlenie :)i wygalda jak wyglada hcpiter3d dzieki - AMD Athlon 3.0 1,5 gb ram. Oswietlane MXI :) Maxwell 1.1
Napisano 23 Luty 200718 l Takie sobie teściki S.L. - nie pamiętam :) Czas - ok. 30min S.L. - ok. 10 Czas - ok. 1h
Napisano 26 Luty 200718 l No to ja wrzucam swoją puszkę :) I jeszcze starszą rzecz, takie moje pisaczki w różnym oświetleniu :)
Napisano 21 Marzec 200717 l troszke wstyd pokazywac tego renderka przy takich renderach jak wasze ale coz wkoncu kazy musi zacząc :) Test shaderu i studia ogolnie dopiero zaczynam w MW (10min render) Model z [Ev] pozdrawiam P.S Co to jest SL ?
Napisano 21 Marzec 200717 l Sampling Level :p W lewym górnym rogu jest miejsce, w którym jest wyświetlany aktualny SL.
Napisano 22 Marzec 200717 l Trojkat: Płyta głowna:Asus P5B Deluxe CPU:Intel C2Duo E6300 (podkręcony do 2.6Ghz) Pamieć Ram:3Gb DDR 2- 667mhz HDD:Seagate 250GB SATA +80GB ATA Grafika:Asus GF7600GS DDR 3 Top (Podkręcona) -------------------------------------------------- Swoja droga piter nieźle wydarłeś w 10minut , maszyna ma potencjał :)
Napisano 22 Marzec 200717 l hehehe chveti dokładnie :D jestes naszym 3 bratem bliźniakiem xD Trojkat dokladnie taki jak napisal 3 brat bliźniak :)
Napisano 26 Marzec 200717 l ha tak w 3 na jednym siedzimy :D A tu znow nowe testy studia. Wielkie dzięki nielotowi za udostępnienie mi modelu auta do testów :* Ten renderek trwal niecałe 25 min Ten około 38min Pozdrawiam :)
Napisano 26 Marzec 200717 l Witam :) Bardzo fajne studio :) Poka jak wygląda :) PS lakier twój, czy z gotowych mat. maxwella?? :) PS2 nielot - a może wszystkim byś udostępnił taką fają furkę do testów?? pliss :)
Napisano 26 Marzec 200717 l Dzięki :) studio normalne 3 emitery i plane lakier wlasnej roboty 5 min go robilem Z gotowych shaderow raczej nie kozystam :)
Napisano 13 Kwiecień 200717 l Taka sobie random tapeten... Prawie 5 godzin liczenia na athlonie x2 4200+ i 1 GB RAM, SL 15.08. Multilight to boska sprawa :]
Napisano 28 Kwiecień 200717 l wow przypadkowo tutaj zajrzalem :) i prosze moja fura zostala swietnie wyrenderowana teraz wyjada bledy modelu :D hvpiter swietny renderek :)
Napisano 6 Maj 200717 l nielot dzięki :D Postanowilem sobie mojego willysa przepuścić przez maxwella bo dawno nic w nim nie renderenowałem :) swiatełko to emitery 3 jedno zolte i 2 niebieskie
Napisano 18 Lipiec 200717 l oj widze ze cos dawno nic nowego sie tu nie pojawilo, no wiec moj maly test mw :) pozdro
Napisano 18 Lipiec 200717 l hcpiter3d fainie ma klimat :) tylko co to ma byc jakas ciesz czy co :) w tych sloikach
Napisano 18 Lipiec 200717 l Hehe, maxwell taki hiper-real, a ufoludek lewituje :P Nie no, serio to bardzo fajnie wyszło :)
Napisano 20 Lipiec 200717 l Witam ciesze ze sie podoba :) TrojkaT hmm to niby miala byc farba taka zelowa ale cos nois popsul efekt :) patry e tam lata :p za blisko monitora siedzisz ;) Wczoraj jeszcze sobie studio i shaderki pomeczylem bo super sprawa te emitery :D Zloty Budda render jakos 20-25 min No i znow troszke pomeczylem model nielota (super model i wielkie dzieki za niego :*) musze jaka scenke walnac do niego bo narazie samo studio Pozdrawiam i chlopaki dawajcie swoje testy :D joL
Napisano 20 Lipiec 200717 l Autor przez podłoze wyglada jak juz wspomniano na zabawke, materiały felg do wymiany
Napisano 26 Lipiec 200717 l racja ale nawet nie mialem pomyslu co dac na tego plane`a bo juz nudza mi sie rendeki na szarym tle ;) to bylo dla kontrastu takiego ;D bede mial kompa to jakas scene do tego przygotuje mam juz maly pomysl.
Napisano 27 Lipiec 200717 l kolejny maly test shaderow i kamery z dofem i jeszcze takie tam chcialem sobie zobaczyc jak wygladaja emitery ktore odbijaja otoczenie i swieca :p P.S shader gwintu byl taki zamierzony :) Pozdrawiam
Napisano 27 Lipiec 200717 l mi nie pasi shader tej nakretki na zarowce ;) chyba takiego nie ma w realu :) ale ja sie nie znam ;) pozdro
Napisano 27 Lipiec 200717 l Autor tak ML - a czego :-) Musimy zorganizować coś nowego bo cos ostatnio dział maxwella umiera. Tym bardziej teraz gdy są nowe wersje, trzeba jakoś zachecic userów.