Gordy Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Troche mnie denerwuje to, że jak klikam na jakiś wątek i stronę to wywala mnie na sam koniec gdzie widzę tylko szybka odpowiedź i "przypisy". Szczerze mówiąc wk.... mnie to ogromnie. A piszę to, choć mógłbym sobie to darować, ponieważ za każdym razem gdy wchodzę na jakis wątek to dostaje szału od gwałcenia myszki po każdej stronie, która muszę przewijać. Często potem rezygnuję z czytania wczesniejszych postów. Odechciewa mi się. Pomijam fakt, że takie ustawienie zakłada że jestem na bieząco a często niewiele osób jest co pokazują wyznania adminów. Chciałbym także zauważyć, że lepiej się czyta z góry na dół, od początku, chronologicznie czy jak kto woli od przodu. mam nadzieję, że nie zepsułem komuś poranka. Miłego dnia.
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 chciałem zauważyć ze to nie przenosi na koniec tematu, tylko na pierwszego nieprzeczytanego posta
Gordy Napisano 4 Maj 2006 Autor Napisano 4 Maj 2006 to dziwne, bo zawsze mam wrażenie, że nigdy nie czytałem tych postów, które przewijam do góry.
ReflectVision Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 ja jak otwieram jakis temat to przenosi mnie na pierwszy nieprzeczytany post, nie wiem co u Ciebie się dzieje
piotrek Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 Gdy klikniesz na ten obrazek obok tematu wątku , przenosi cię do pierwszego nieprzeczytanego posta. Gdy klikniesz na temat, przenosi do pierwszego posta w wątku. Gdy klikniesz na przenosisz się do ostatniego posta.
arcade Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 wow. nie wiedziałem że można skakać do pierwszego nieprzeczytanego :] to usprawni moje przeglądanie forum o jakieś 15% 0_o Hurrra :D Jestem wolny, wolny, idę na spracer :D
naeq Napisano 4 Maj 2006 Napisano 4 Maj 2006 yy, no a jak coś to w ustawieniach, czyli w panelu użytkownika, w opcjach jest opcja czy chcesz by przekirowywał cię na ostatni post czy na pierwszy czy inne bajery, warto się tym obaiwć... :)
exTolek Napisano 4 Czerwiec 2006 Napisano 4 Czerwiec 2006 Może jestem jakiś ślepy, a może to ta godzina, ale nie mogę znaleś opcji odzyskiwanie zapomnianego hasla.
hkropinski Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 a ja mam pytanie... bo jak probuje zmienic tytul wątku to mi zmienia tytul tylko pierwszego posta a ja chce zeby w dziale juz byla widoczna zmiana... pozdr
Lucas Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Mi się wydaje, że temat (przynajmniej w niektórych działach) można zmienić tylko w ciągu jakiegoś określonego czasu od momentu ropoczęcia wątku.
adek Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Tak. Zgadza sie. Aby zmienic temat, wystarczy wyedytowac pierwszy post. Dozwolone jest to jednak tylko przez okres 9999sekund po utworzeniu watku. Wiem dziwna liczba :)
adek Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Jesli chodzi o zmiane hasla. Taka opcja jest (pojawia sie) jak jest sie niezalogowanym. Ale podaje link: http://www.max3d.pl/forum/login.php?do=lostpw
blood_brother Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Czyli jezeli nie zmieszcze sie w tych 9999 sekundach to nie mam mozliwosci zmiany tematu? Ps. Nieladnie pisac dwa posty pod rzad na wlasnym forum:>
adek Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Tak. Niestety jest takie dziwne ograniczenie. Ale prosze wtedy napisac PM a zmienie.
KLICEK Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 Adek prosze napraw zmiane awatarow :( bo beznich to jak bez reki sie czuje :D
blood_brother Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 A czy istnieje jakas nadzieja ze w przyszlosci bedzie mozna zmieniac tematy samemu? Aktualna sytuacja jest dla mnie troche niejasna bo jeszcze stosunkowo niedawno mozna bylo zmieniac samemu.
hkropinski Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 drogi Adku... ty jesteś taki dobry i w dodatku taki wszechmogący, a ja zwykly uzytkownik wiec prosze cie: spraw by w moim wątku - [KLIK] - nie bylo juz w tytule update, bo to dosc duze zamieszanie. juz mam o niebo nowszy update niz ten co pisze a nic nie moge z tym zrobic, wiec jakbys mogl to zmien mi temat na "Pojazd 3D: Alfa Romeo Brera". z gory dzieki, pozdr ps. ile to 9999 sekund?:D
KLICEK Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 a moze jak bedzie 0 sekund to bedzie = nieskonczonsci ?
damusTo Napisano 5 Czerwiec 2006 Napisano 5 Czerwiec 2006 To po tem jak juz przejdziemy w nieskączoność, wkładam ja do portfela :] I byłem pierwszy z ta myślą hehe zaklepane. Mam faze 2 doba bez snu - przechodzi w uczucie nieskaczonosci - ale racja po co ten limit, znaczy czy jest jakies racjonalne uzasadnienie? Większa swoboda userów mniej Adku masz do zmieniania, choc kto to wie moze sie myle i zaraz powstanie totalny chaos. Obudzimy sie wszyscy w szklanych baliach z różowym kisielem i... ;) ...słowem może darujmy po prostu ten limit bo nawet jakby ktos chciał to i tak takiej dziwnej liczby nie upilnuje przecież. To jakieś 2,7775 godziny tak? em...
Rekomendowane odpowiedzi