Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

w oczekiwaniu na texturki do Seelana zaczalem robic oto taka glowe t-rexa (chyba 4 mojego z kolei:P ) jeszcze zostalo do poprawienia kilka rzeczy dodac oko no i tekstura:]

untitled10ok.jpg

• Odpowiedzi 23
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

wypasione,

jeśli mogę zadać tobie bardzo osobiste pytanie:to czy taki poziom detalu w Zbrushu osiąga się na bardzo zagęszczonej siatce, czy za pomocą bumpa?

Napisano

hmm ja osiagam przez zageszczenie siatki (1,7 mln poly ma ta glowka) ale w innych programach po exporcie mozna przez displ polaczony z bumpem lub normal mapa :)

Gość Marioza
Napisano

świetny dzban zrobiłeś dino jak żywy, bardzo mi się podoba, niestety dla mnie zbrush to nadal masakra ;)

Napisano

nie no masakra, tak jak inni pisali :) bedzie wiecej czy sama głowka?? Moze jakas scenka, np godzilla demoluje biały domek na Wiejskiej?? :) Te pekniecia w skórze, rowki, zmarszczki itp rulez!!!

PoZdRo

Napisano

Głowa można powiedzieć, zdjęcie z porządnej marki aparatu cyfrowego=) A masz zamiar zrobić tłów?? edit: Oczywiście czekam na tekstury=P

Napisano

robi wrażenie, niepokoić może tylko ilośc polygonów ale skoro to zbrush to nie ma się czego dziwić

z tego powodu chyba modelling reszty ciała odpada no ale główka wymiata

powodzenia