Napisano 27 Maj 200618 l w oczekiwaniu na texturki do Seelana zaczalem robic oto taka glowe t-rexa (chyba 4 mojego z kolei:P ) jeszcze zostalo do poprawienia kilka rzeczy dodac oko no i tekstura:]
Napisano 27 Maj 200618 l B.fajna glowka. Z rzeczy ktore moglbys poprawic to oko, troche chyba za plaskie jest, poza tym wszystko gra ;)
Napisano 27 Maj 200618 l Wszyscy robią świetne prace...a mi komp mnie informuje, że mam nieużywaną ikonę 3DsMax'a:/
Napisano 27 Maj 200618 l zarty sobie robisz? ten trex jest prawdziwy tylko desature pojechales :) bajka :) taki prawdziwy
Napisano 27 Maj 200618 l wypasione, jeśli mogę zadać tobie bardzo osobiste pytanie:to czy taki poziom detalu w Zbrushu osiąga się na bardzo zagęszczonej siatce, czy za pomocą bumpa?
Napisano 27 Maj 200618 l Autor hmm ja osiagam przez zageszczenie siatki (1,7 mln poly ma ta glowka) ale w innych programach po exporcie mozna przez displ polaczony z bumpem lub normal mapa :)
Napisano 28 Maj 200618 l świetny dzban zrobiłeś dino jak żywy, bardzo mi się podoba, niestety dla mnie zbrush to nadal masakra ;)
Napisano 29 Maj 200618 l nie no masakra, tak jak inni pisali :) bedzie wiecej czy sama głowka?? Moze jakas scenka, np godzilla demoluje biały domek na Wiejskiej?? :) Te pekniecia w skórze, rowki, zmarszczki itp rulez!!! PoZdRo
Napisano 29 Maj 200618 l bajka taki super :P a nie myslales zeby dolna warge, tam w okolicach gdzie sie z glowa laczy bardziej, [ tzn po prawej :D ] zrobic bardziej pomarszczona? :)
Napisano 29 Maj 200618 l Głowa można powiedzieć, zdjęcie z porządnej marki aparatu cyfrowego=) A masz zamiar zrobić tłów?? edit: Oczywiście czekam na tekstury=P
Napisano 30 Maj 200618 l robi wrażenie, niepokoić może tylko ilośc polygonów ale skoro to zbrush to nie ma się czego dziwić z tego powodu chyba modelling reszty ciała odpada no ale główka wymiata powodzenia