Gość Łukasz123456 Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 PROJEKT WLASNY WSYZTSKIEGO OD MEBLI PO KOLORYSTYKE CALKIEM INNE PODEJSCIE MAM DO WYKANCZANIA WNETRZ LUBIE AGRESYWNE KOLORY Z TAD COS DLA SYPMATYKOW ZIELONEGO HEHE:) TUTAJ SA DWIE WERSJIE Z NIEKORYMI POPRAWKAMI DO WYBORU ZA OKNEM NIE MA TLA BO NIE MA ZABUDOWY MIEJSKIEJ (NIEKTORYCH MOZE RAZIC BRAK NIEBA CZY TLA Z TYLU ) http://img369.imageshack.us/my.php?image=567567567567657575675675hv.jpg http://img128.imageshack.us/my.php?image=546copy3mo.jpg http://img155.imageshack.us/my.php?image=35513545copyjpg545453ch.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 ladnie ladnie, taki raczej kobiecy pokoj:D cos tylko zabki widac na renderze:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
javor Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 wow ... bardzo ładne :D jedyne do czego moge się przyczepić to dziwny bump na fotelu i dziwny materiał dywanu i tej zielonej szmaty good work :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 WOW super dla mnie bomba :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 bardzo ładne gniazdka do poprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
notdot Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 te 2 male poduszeczki jakos tak dziwnie sa ulozone tak jakby wisialy w powietrzu ramka w obrazie jakas taka rozejdziona no chyba ze taka miala byc ale tak poza tym to suuuuper naprawde fajna pracka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Dla mnie bomba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 bardzo ładna pracka nei podobaja mi soe tylko te modele chemiczne na szafie wygladaja tak jakby byly wypelnione szklem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Piękna pracka posiłbym o mały komentarz co do stworzenia rolet i ich materiału : ) tak w celach edukacyjnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naeq Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Wszystko ładnie ale po bliższym przypatrzeniu ma Bugi... No i ten AA, bardzo psuje wszytsko :(( Popraw ustawienia i daj finałówą wersje w jakiejś dużej rozdziałce :)) pozdro !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Łukasz123456 Napisano 15 Czerwiec 2006 Share Napisano 15 Czerwiec 2006 Ufff trudno bedzie wrocic do czegos co juz sie zakonczylo tą pracke zostawiam biore sie za nastepną wezme sobie do serca wszytskie sugestie:) Co do ramki taka jest metalowa z takimi obiciami Co do AA to w rozdzialce 1200x900 jst dobrze w oryginale wyostrzylem lekko i dlatego sie pospulo z deka rozdzialka 1200x900 naprawde wystarzcy ehhh pozatym renderowalo sie to wsyztsko bardzooo dlugo oczywiscie ustawienia tak jak przy animacjii co do rolet to po prostu zwkly box z zatankowaną texturą:) zmniejszona przezroczystość i to wsyztsko we wczesniejszych efektach bawilem sie z przezroszystascia i badalem ją co do tej sceny To tyle odemnie mysle ze ide do przodu i nie cofam sie wiem ze w tej scenie jest troszeczke bledow ale nikt nie ejst idelany kazdy sie uczy Dzieki za wszystkie komentarze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 SUPER wszystko mi sie podoba :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
meiker Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Bardzo ładna praca, naprawdę ten zielony kolor daje pikekne wrażenie!! pozdrawiam, zycze kolejnych dobrych prac!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Za zielono dla mnie, ale ładne światło. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wesoledi Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Ladne ladne, taki pokoik mglbym nawet miec... Troszke tylko razi to poszarpanie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Pieknie zielono! I swietny drobny nieład ;) Naprawde extra pracka!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 o beldach przedmowcy powiedzieli, a pozatym to jest bardzo fajnie i klimatycznie, pozdarwiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Mnie się podoba cała pracka, ale zupełnie nie wyszły dywan, koc i inne takie rzeczy z włoskami :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 serwusik :) podoba mi sie :). Może troszke za mocne kontrasty. Paradoksalnie - mechate elementy lepiej wyglądaja na obrazku z nizszym samplingiem - sątam bardzije mechate :). Całosc bardzo przyjemna :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 bardzo dobra praca, podoba mi sie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 Świetne, ale perspektywa jest dziwnie ustawiona przez co okna są dziwnie naciągnięte choć wsyzstko w oryginale jest dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Touch Napisano 16 Czerwiec 2006 Share Napisano 16 Czerwiec 2006 ...to jest niezłe... późno już, nic więcej nie przychodzi mi do głowy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CzAk1 Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 Jest Super. Fajny bałagan...nie wygląda tak sterylnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 wszystko wyszlo poza renderingiem! swietny pokoj i wykonanie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Fajnie a nawet bardzo fajnie poza perspektywa;) Jakie ustawienia i ile dawales swiatel?:)Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Keisim Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Bałagan daje genialny klimat! NIESAMOWITE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
byku92 Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 no ładne ale ja bym takiego pokoju nie chciał mieć;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slonk Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 jak się robi taki koszyk co jest po lewej na dole????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 30 Wrzesień 2006 Share Napisano 30 Wrzesień 2006 jest w tym pokoiku cos co naprawde przykuwa uwage... jakis taki fajny lekki klimat, a ten caly balagan tylko poteguje ten efekt... i daje wrazenie ze ten pokoj tetni zyciem, i wlasnie za to zycie wielki plus :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 co wy sie tak tych dywanikow i kocykow czepiacie ? przecierz jest ok. bardzo przyjemnie to wyglada :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
steve_loopez Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Kozackie:D Bardzo dobrze wplywa na realizm nieład jaki panuje w pokoju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnyCa Napisano 8 Październik 2006 Share Napisano 8 Październik 2006 Kompozycja i ogolne wrazenie sa bardzo dobre. Kolor zielony jest bardzo mily i przyjemnie sie go oglada. Moze sie powtarzam ale gniazdka (w prawym dolnym rolgu) sa jakby nie stad - takie wielkie i kwadratowe. PS. Jak zrobiles kosz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi