Napisano 15 Czerwiec 200618 l PROJEKT WLASNY WSYZTSKIEGO OD MEBLI PO KOLORYSTYKE CALKIEM INNE PODEJSCIE MAM DO WYKANCZANIA WNETRZ LUBIE AGRESYWNE KOLORY Z TAD COS DLA SYPMATYKOW ZIELONEGO HEHE:) TUTAJ SA DWIE WERSJIE Z NIEKORYMI POPRAWKAMI DO WYBORU ZA OKNEM NIE MA TLA BO NIE MA ZABUDOWY MIEJSKIEJ (NIEKTORYCH MOZE RAZIC BRAK NIEBA CZY TLA Z TYLU ) http://img369.imageshack.us/my.php?image=567567567567657575675675hv.jpg http://img128.imageshack.us/my.php?image=546copy3mo.jpg http://img155.imageshack.us/my.php?image=35513545copyjpg545453ch.jpg
Napisano 15 Czerwiec 200618 l ladnie ladnie, taki raczej kobiecy pokoj:D cos tylko zabki widac na renderze:p
Napisano 15 Czerwiec 200618 l wow ... bardzo ładne :D jedyne do czego moge się przyczepić to dziwny bump na fotelu i dziwny materiał dywanu i tej zielonej szmaty good work :)
Napisano 15 Czerwiec 200618 l te 2 male poduszeczki jakos tak dziwnie sa ulozone tak jakby wisialy w powietrzu ramka w obrazie jakas taka rozejdziona no chyba ze taka miala byc ale tak poza tym to suuuuper naprawde fajna pracka
Napisano 15 Czerwiec 200618 l bardzo ładna pracka nei podobaja mi soe tylko te modele chemiczne na szafie wygladaja tak jakby byly wypelnione szklem
Napisano 15 Czerwiec 200618 l Piękna pracka posiłbym o mały komentarz co do stworzenia rolet i ich materiału : ) tak w celach edukacyjnych
Napisano 15 Czerwiec 200618 l Wszystko ładnie ale po bliższym przypatrzeniu ma Bugi... No i ten AA, bardzo psuje wszytsko :(( Popraw ustawienia i daj finałówą wersje w jakiejś dużej rozdziałce :)) pozdro !!
Napisano 15 Czerwiec 200618 l Ufff trudno bedzie wrocic do czegos co juz sie zakonczylo tą pracke zostawiam biore sie za nastepną wezme sobie do serca wszytskie sugestie:) Co do ramki taka jest metalowa z takimi obiciami Co do AA to w rozdzialce 1200x900 jst dobrze w oryginale wyostrzylem lekko i dlatego sie pospulo z deka rozdzialka 1200x900 naprawde wystarzcy ehhh pozatym renderowalo sie to wsyztsko bardzooo dlugo oczywiscie ustawienia tak jak przy animacjii co do rolet to po prostu zwkly box z zatankowaną texturą:) zmniejszona przezroczystość i to wsyztsko we wczesniejszych efektach bawilem sie z przezroszystascia i badalem ją co do tej sceny To tyle odemnie mysle ze ide do przodu i nie cofam sie wiem ze w tej scenie jest troszeczke bledow ale nikt nie ejst idelany kazdy sie uczy Dzieki za wszystkie komentarze:)
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Bardzo ładna praca, naprawdę ten zielony kolor daje pikekne wrażenie!! pozdrawiam, zycze kolejnych dobrych prac!!
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Ladne ladne, taki pokoik mglbym nawet miec... Troszke tylko razi to poszarpanie :)
Napisano 16 Czerwiec 200618 l o beldach przedmowcy powiedzieli, a pozatym to jest bardzo fajnie i klimatycznie, pozdarwiam
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Mnie się podoba cała pracka, ale zupełnie nie wyszły dywan, koc i inne takie rzeczy z włoskami :)
Napisano 16 Czerwiec 200618 l serwusik :) podoba mi sie :). Może troszke za mocne kontrasty. Paradoksalnie - mechate elementy lepiej wyglądaja na obrazku z nizszym samplingiem - sątam bardzije mechate :). Całosc bardzo przyjemna :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 16 Czerwiec 200618 l Świetne, ale perspektywa jest dziwnie ustawiona przez co okna są dziwnie naciągnięte choć wsyzstko w oryginale jest dobrze...
Napisano 16 Czerwiec 200618 l ...to jest niezłe... późno już, nic więcej nie przychodzi mi do głowy;)
Napisano 7 Wrzesień 200618 l Fajnie a nawet bardzo fajnie poza perspektywa;) Jakie ustawienia i ile dawales swiatel?:)Pzdr.
Napisano 30 Wrzesień 200618 l jest w tym pokoiku cos co naprawde przykuwa uwage... jakis taki fajny lekki klimat, a ten caly balagan tylko poteguje ten efekt... i daje wrazenie ze ten pokoj tetni zyciem, i wlasnie za to zycie wielki plus :) Pozdrawiam
Napisano 1 Październik 200618 l co wy sie tak tych dywanikow i kocykow czepiacie ? przecierz jest ok. bardzo przyjemnie to wyglada :)
Napisano 1 Październik 200618 l Kozackie:D Bardzo dobrze wplywa na realizm nieład jaki panuje w pokoju.
Napisano 8 Październik 200618 l Kompozycja i ogolne wrazenie sa bardzo dobre. Kolor zielony jest bardzo mily i przyjemnie sie go oglada. Moze sie powtarzam ale gniazdka (w prawym dolnym rolgu) sa jakby nie stad - takie wielkie i kwadratowe. PS. Jak zrobiles kosz?