Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

mant-raz co jest z wcześniejszymi pracami ?? Czemu sie nie wyświetlają ? Czy ty ich przypadkiem nie usuwasz ?? Ostatnia praca jest naprawdę Ciekawa .. Oby tak dalej .. Powodzenia

• Odpowiedzi 414
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

po przejrzeniu twojego watku musze stwierdzic ze pracka z osmiornica z wczesniejszej storny wymiata! oby tak dalej bardzo ciekawie nakladasz kolory z duzala latwoscia nigdy tak nie potrafilem;)

Napisano (edytowane)

dzieks mayk, miwt.

zaczynam w-i-p ' a. Tym razem nie skonczy sie na speedzie, bo to w zamysle ma byc jedna ze stron bookletu albumu cd. zalezy mi na waszych uwagach.

goth1.jpg

Edytowane przez mant-raz
Napisano (edytowane)

dzieki Panowie, od razu chec do pracy nachodzi :) kolejne 2 godziny...2 godziny sluchania muzyki Danny'ego Elfmana z Batmanow...

badman3.jpg

Edytowane przez mant-raz
Napisano

Hej Mant.

Idzie Ci coraz lepiej :)

Nabierasz łatwości w mazianiu. Pozazdrościć :)

Czekam na dalszy ciąg, bo miło popatrzeć. Zwłaszcza, że kolorek jest na poziomie.

Napisano

Lace dzięki dzięki, kolor może będzie, ale dla mnie do szuflady, bo dostałem wytyczne, żeby całość okładki była w szarościach, ewentualnie małe niuanse w kolorach (w miejscach szczególnie ważnych - tutaj np. będzie to takie "K" na niebie w kolorze pewnie żołtawym), niemniej zanim nawet przejdę sobie do koloru chciałbym zbudować klimat walorowo, a jeszcze trochę brakuje. Jak uda mi się to skończyć to całą okładkę umieszczę w oddzielnym wątku do wglądu, wtedy będziesz mógł się bardziej rozpisać (na co liczę).

Napisano (edytowane)

kolejne 2-3 godziny, troche wszystko pozmienialem ;) po pierwsze to powiesilem na oknie koc i rozjasnilem monitor i zauwazylem jak daleko jest do czerni, stad nowa proba zwalorowania postaci gleboko prawie-czarnym, po drugie na razie zrezygnowalem ze sniegu...

badman4.jpg

Edytowane przez mant-raz
Napisano

designboot: zdaze jeszcze dodac to o czym mowisz. na razie chcialem powalczyc troche z anatomia i zrobic pana w masce bardziej charakternego, mam nadzieje, ze to sie udalo...no ale dzieki, ze zauwazyles =)

Napisano (edytowane)

dobra ciag dalszy, od dwoch dni probuje cos z tym wymodzic, na razie stanalem na tym, jak macie propozycje co dalej i co poprawic to smialo...

kolor "minutowy", pogladowo, bo final ma byc w szarosciach...

badman12.jpg

Edytowane przez mant-raz
Napisano

batman obiecujący. Łuna od miasta na dole stworzyłaby fajny klimat.

Szkice lekkie i sympatyczne. Dają dużo pola dla wyobraźni, a o to właśnie chodzi.

p.s. Proszę o niewprowadzanie mnie w zakłopotanie.

Napisano (edytowane)

karbid: myslalem nad swiatlami miasta, probowalem ale bez przekonania, sprobuje wrocic do tego pomyslu

wwwoj: dziekuwa :)

dzisiaj szybkie:

szkic_28_08_07_2.jpg

Edytowane przez mant-raz
Napisano (edytowane)

to wyzej ^^^ wyglada fatalnie na laptopie :) a tutaj mialo byc cwiczenie na barwy...i jak to zwykle bywa cierpliwosci starczylo mi na jakas godzine, potem juz wylaczylem myslenie i rzucalem kolory jak popadlo...

mulodp8.jpg

Edytowane przez mant-raz
Napisano

Mantrazino, no i wyszedł Ci niemal monochrom ;) Chyba to żółte niebo wymusiło wszędobylskie brązy.

I tak mnie się podobać. Dużo bardziej niż czarna batmana. Czyżby mała inspiracja CM? ;)

Napisano

ostatni speedzik boski malowany energicznie, kolorki może monochrom ale ładne i się nie gryzą, może troszkę magenty na pierwszym planie tak jak na tej kobitce fiolety wyskakują fajnie ;]

a i szkice wcześniejsze kojarzą mi się z linorytem a to na plus

Napisano (edytowane)

weedlog: no tak to wyglada teraz i u mnie, u dziewczyny bylo troche fajnego fioletu, ale ja naprawde nie wiem jak skalibrowac ten moj monitor (SyncMaster 959 NF), moze ktos wie jak to zrobic?? inspiracja CM byla, akurat tamtej nocy przejrzalem kilkadziesiat prac:)

masz)rum: dzieki, dzieki...

ManiakS:milo to slyszec, ale ostatnio zaczalem myslec o kolorze, takie "all around" myslenie daje zadziwiajace efekty, zreszta co ja Ci bede gadal, u Ciebie to jest piekne :)

janko1987dziekuje

a teraz pomozcie mi z tym, zbliza mi sie deadline, front juz mam, ale to musze skonczyc koniecznie w tym tygodniu najlepiej, ktora wersja?

backmock.jpg

Edytowane przez mant-raz
Napisano (edytowane)

janko, aspen: dzieki :) czyli cos miedzy 2 a 3 ;)

dwa speedy, pierwszy na kolor, drugi na walor, w obydwu sprawdzalem swoje pedzle :)

laz.jpg

laskazor.jpg

Edytowane przez mant-raz
Napisano (edytowane)

Belus: mi tez sie przez chwile podobala ;)

a tu takie sztampy tematyczne, cwicze tony jak mam chwile, no i caly czas powiekszam sobie skrzynke z pedzlami :)

speed_2007_1.jpg

Edytowane przez mant-raz
Napisano (edytowane)

dzieki Mortom =)

odswiezam watek - mial byc jakis futuristic enviro, wyszlo jak zawsze... =)

girl_tree_sun.png

Edytowane przez mant-raz