Napisano 25 Czerwiec 200618 l prima aprilis chyba już był nie? o so chozi? ziemia jest za kamerą a oni na nią właśnie lecą... nawet się w szybach odbija :P aHA :-) aLE plany ci widać w laserach. i Modłeś większą perspektywę dać. byłaby głębia.
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Autor o so chozi? ziemia jest za kamerą a oni na nią właśnie lecą... nawet się w szybach odbija :P
Napisano 25 Czerwiec 200618 l space destroyer jest superancki, modele tez, ale oswietlenie mi nie przypada do gustu, pzodr
Napisano 25 Czerwiec 200618 l lol, fajne, ale już mógłbyś dać glowowe laserki bo tak wygladają śmiesznie. pokaż siatę :)
Napisano 25 Czerwiec 200618 l ale to chyba kadr z filmu jest? :D Master Kiełbaster żeś dymu narobił xD
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Dopuki nie zobaczę siatki tak dalej twierdzę że to prowokacja z tym dużym :-)
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Master Kiełbaster -> praca nie jest najgorsza. Plus za skończenie :) Przyczepić się mogę do kompozycji. Według mnie Falcon mógłby znaleźć się troszkę bliżej środka i w ciut ciekawszej pozycji. Do tego możnaby się trochę pobawić FOV`em kamery, żeby dać wrażenie wielkości Falcona. Bump na statku Solo wygląda jakby był rzeźbiony. Szkoda. hkropinski -> star destroyer, to jest star destroyer :D Lis -> czemu prowokacja ? :)
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Leru -Sorki ale mi 2x star destroyer + 3x tie fighter wyglądają jak kadr wycięty z filmu. Jedyne co tu jest 3d to sokół milenium i promienie laserów. Takie moje odczucia. Jak zobaczę siatkę tej właśnie sceny to wtedy uwierze.
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Jedyne co tu jest 3d to sokół milenium i promienie laserów. Ja tu żadnego ptaszka nie widzę ;)
Napisano 25 Czerwiec 200618 l Lis -> (bez obrazy dla Mastera Kiełbastera) modele do StarWars`ów były baaaardzo dokładne. Miały masę detali, nie tylko greeble (tyczy to się zarówno myśliwców jak i niszczycieli, gdzie przy tych ostatnich to już nie szczędzili. Jeden model niszczyciela (Executor się zwał) kosztował $10 000 albo $100 000 (tu nie mogę sobie dokładnie przypomnieć), wiesz ile można za to kupić modeli do sklejania ? ;)). Jeśli już wycięte to na pewno nie z filmu :) Na renderze nie widać okien mostku niszczyciela a to było widoczne w filmie ;) ot taki jeden z wielu dowodów.
Napisano 26 Czerwiec 200618 l No modele fajne...ale reszte rzeczywiście mozna by troche skorygować. Tak jak napisał Leru Pozdro:)
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Autor jak bym wyrzeźbił takiego: http://fractalsponge.net/ISD/gallery/ortho.jpg to można by go pomylić z prawdziwym :P siatencja:
Napisano 26 Czerwiec 200618 l No faktycznie. sory za niedowierzania :-) Gratuluję cierpliwości i warsztatu. Pozdrawiam.
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Leru -> no wlasnie niewiem...;) chodzi o tego glownego destroyera ktorym podrózował Vader:D:D pzodr
Napisano 26 Czerwiec 200618 l hkropinski -> a to właśnie był Executor :) i to był super star destroyer
Napisano 26 Czerwiec 200618 l inwazja dowodzi wcielenia zła.... Poległeś przy światełku i perspektywie. Scenka jest płaska jak naleśnik, nie czuć głębi kosmosu. Można by jeszcze z niej coś wyciągnąć, choćby w postprodukcji :) Pozdrawiam
Napisano 26 Czerwiec 200618 l Oryginał jest ładniejszy imho, ale SD fajnie zrobiony ;) http://darthtyrgonis.tripod.com/sitebuildercontent/sitebuilderpictures/.pond/stardestroyer.jpg.w300h225.jpg A tutaj jak powinien wyglądać imho FM: ;) http://culttvman.com/assets/images/db_images/db_bcousefalcon0051.jpg
Napisano 27 Czerwiec 200618 l O cholera. opadła mi szczęka a zeby poturlały się pod biurko:) I to nie ze względu na ostateczny efekt bo to akurat mnie nie powaliło ale to że tutaj wszystko jest 3d. Byłem przekonany że 3d jest sokół i lasery a reszta to screen z filmu. Respect. jestes naprawde master:)
Napisano 22 Sierpień 200618 l Autor Dałem krótszego cylindra :* A właściwie to pociągnełem line od działka aż po sokoła i dałem refine w dwóch miejcach i zostawiłem tylko środek, resztę skasowałem.