Gość bl0ndynek Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 hmm hmm no jakby to powiedzieć... popracuj nad tym jeszcze albo wrzuć do wątku speed modeling
Master Kiełbaster Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 technicznie panie binek nie jest dobrze... rozmazana teksturka, wszdzie kanty, model serduszka też średnio udany
piotrek Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Niezbyt ładne modele, shadery i oświetlenie. Raczej wrzuć to spowrotem na warsztat.
krzyhhh Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 A ja powiem tak: JEST FATALNIE panie kolego. -podłoże : tekstura ma słabą jakość + Pokusił bym się o jakiegoś bumpa . I przede wszystkim przepał na maxa.. -kieliszek: Po LATHE nie zweldowałeś środka dna… przez to masz takie kuku na dnie Shader jeszcze ujdzie. I co do kształtu to widząc text „wypij mnie do dna” myślę o kieliszku od wódki :D a ten jego nie przypomina.. powinien być wyższy i mniej zaokrąglony przy dole. Serce: Przynajmniej tak mi się wydaje że to serce ;) : skaszaniłeś kształt .. powinno być bardziej zaokrąglone Podpisy : czcionka nie ciekawa.. : / a podpis Binek’06 wygląda jak rodem z painta Tak podsumowując .. widział bym to też w WIPie .. praca wymaga dopracowania zanim pokażesz to dziewczynie ;) ale brawo za pomysł;) pozdro
Kuciel Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 ehhh kolejna praca zrobiona na odwal sie, nic nie dopracowane. Widac ze miales pomysl ale nie masz sily chyba posiedziec i go dopracowac aby byl na jakimkolwiek poziomie, jestem na nie ....
makbol Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 widząc tytuł myslałem ze zobacze jakiś pijaków przed żabka a tutaj taka praca. Zawiodłem się... Pomysł jest ciekawy ale wykonanie zmarnowało twoj pomysł. Szkoda pozdrawiam
Pawelkos Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Pomysl ciekawy ale wykonanie mizerne, materialy moze jeszcze by uszly ale modele i kompozycja do poprawy, zastosuj sie do uwag jakie napisal krzyhhhi bedzie duzo lepiej.
torm Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Napisano 6 Lipiec 2006 ehhh kolejna praca zrobiona na odwal sie, nic nie dopracowane. Widac ze miales pomysl ale nie masz sily chyba posiedziec i go dopracowac aby byl na jakimkolwiek poziomie, jestem na nie .... tu nie chodzi o checi... i o "odwal sie" bo chetnie bym sobie podlubal przy tym i pewnie kiedys te prace wroca na warsztat... ale lekarz zalecil mi odwyk od kompa.. wiec nie moge siedziec za dlugo...:P i z tad takie rezultaty:(.. moze przestane po prostu wrzucac.. ale z drugiej strony chce pokazywac swoje pomysly:P moze po p[rostu zaczne to wrzucac do speedow i bedzie good:)
hkropinski Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 pomysl ciekawy, gorzej z wykonaniem, jakbys poleprzyl setrce i materialy to byloby calkiem fajnie, pozdrawiam
torm Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Napisano 6 Lipiec 2006 krzyhh - bo to angielska vóda jest;) a zeby sie podpisu czepiac... no bez jaj:P;)
Rekomendowane odpowiedzi