torm Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 kartka:) na kazda okazje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bl0ndynek Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 hmm hmm no jakby to powiedzieć... popracuj nad tym jeszcze albo wrzuć do wątku speed modeling Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 technicznie panie binek nie jest dobrze... rozmazana teksturka, wszdzie kanty, model serduszka też średnio udany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 Niezbyt ładne modele, shadery i oświetlenie. Raczej wrzuć to spowrotem na warsztat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 A ja powiem tak: JEST FATALNIE panie kolego. -podłoże : tekstura ma słabą jakość + Pokusił bym się o jakiegoś bumpa . I przede wszystkim przepał na maxa.. -kieliszek: Po LATHE nie zweldowałeś środka dna… przez to masz takie kuku na dnie Shader jeszcze ujdzie. I co do kształtu to widząc text „wypij mnie do dna” myślę o kieliszku od wódki :D a ten jego nie przypomina.. powinien być wyższy i mniej zaokrąglony przy dole. Serce: Przynajmniej tak mi się wydaje że to serce ;) : skaszaniłeś kształt .. powinno być bardziej zaokrąglone Podpisy : czcionka nie ciekawa.. : / a podpis Binek’06 wygląda jak rodem z painta Tak podsumowując .. widział bym to też w WIPie .. praca wymaga dopracowania zanim pokażesz to dziewczynie ;) ale brawo za pomysł;) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 ehhh kolejna praca zrobiona na odwal sie, nic nie dopracowane. Widac ze miales pomysl ale nie masz sily chyba posiedziec i go dopracowac aby byl na jakimkolwiek poziomie, jestem na nie .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 5 Lipiec 2006 Share Napisano 5 Lipiec 2006 widząc tytuł myslałem ze zobacze jakiś pijaków przed żabka a tutaj taka praca. Zawiodłem się... Pomysł jest ciekawy ale wykonanie zmarnowało twoj pomysł. Szkoda pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 Pomysl ciekawy ale wykonanie mizerne, materialy moze jeszcze by uszly ale modele i kompozycja do poprawy, zastosuj sie do uwag jakie napisal krzyhhhi bedzie duzo lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2006 ehhh kolejna praca zrobiona na odwal sie, nic nie dopracowane. Widac ze miales pomysl ale nie masz sily chyba posiedziec i go dopracowac aby byl na jakimkolwiek poziomie, jestem na nie .... tu nie chodzi o checi... i o "odwal sie" bo chetnie bym sobie podlubal przy tym i pewnie kiedys te prace wroca na warsztat... ale lekarz zalecil mi odwyk od kompa.. wiec nie moge siedziec za dlugo...:P i z tad takie rezultaty:(.. moze przestane po prostu wrzucac.. ale z drugiej strony chce pokazywac swoje pomysly:P moze po p[rostu zaczne to wrzucac do speedow i bedzie good:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 6 Lipiec 2006 Share Napisano 6 Lipiec 2006 pomysl ciekawy, gorzej z wykonaniem, jakbys poleprzyl setrce i materialy to byloby calkiem fajnie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
torm Napisano 6 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 6 Lipiec 2006 krzyhh - bo to angielska vóda jest;) a zeby sie podpisu czepiac... no bez jaj:P;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi