Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 10
  • Wyświetleń 1,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm hmm no jakby to powiedzieć... popracuj nad tym jeszcze albo wrzuć do wątku speed modeling

Napisano

A ja powiem tak:

JEST FATALNIE panie kolego.

-podłoże : tekstura ma słabą jakość + Pokusił bym się o jakiegoś bumpa . I przede wszystkim przepał na maxa..

-kieliszek: Po LATHE nie zweldowałeś środka dna… przez to masz takie kuku na dnie

Shader jeszcze ujdzie.

I co do kształtu to widząc text „wypij mnie do dna” myślę o kieliszku od wódki :D a ten jego nie przypomina.. powinien być wyższy i mniej zaokrąglony przy dole.

Serce: Przynajmniej tak mi się wydaje że to serce ;) : skaszaniłeś kształt .. powinno być bardziej zaokrąglone

Podpisy : czcionka nie ciekawa.. : / a podpis Binek’06 wygląda jak rodem z painta

Tak podsumowując .. widział bym to też w WIPie .. praca wymaga dopracowania zanim pokażesz to dziewczynie ;)

ale brawo za pomysł;)

pozdro

Napisano

ehhh kolejna praca zrobiona na odwal sie, nic nie dopracowane. Widac ze miales pomysl ale nie masz sily chyba posiedziec i go dopracowac aby byl na jakimkolwiek poziomie, jestem na nie ....

Napisano

widząc tytuł myslałem ze zobacze jakiś pijaków przed żabka a tutaj taka praca. Zawiodłem się...

Pomysł jest ciekawy ale wykonanie zmarnowało twoj pomysł. Szkoda

pozdrawiam

Napisano

Pomysl ciekawy ale wykonanie mizerne, materialy moze jeszcze by uszly ale modele i kompozycja do poprawy, zastosuj sie do uwag jakie napisal krzyhhhi bedzie duzo lepiej.

Napisano
  • Autor
ehhh kolejna praca zrobiona na odwal sie, nic nie dopracowane. Widac ze miales pomysl ale nie masz sily chyba posiedziec i go dopracowac aby byl na jakimkolwiek poziomie, jestem na nie ....

tu nie chodzi o checi... i o "odwal sie" bo chetnie bym sobie podlubal przy tym i pewnie kiedys te prace wroca na warsztat... ale lekarz zalecil mi odwyk od kompa.. wiec nie moge siedziec za dlugo...:P i z tad takie rezultaty:(.. moze przestane po prostu wrzucac.. ale z drugiej strony chce pokazywac swoje pomysly:P moze po p[rostu zaczne to wrzucac do speedow i bedzie good:)

Napisano
  • Autor

krzyhh - bo to angielska vóda jest;) a zeby sie podpisu czepiac... no bez jaj:P;)

heart_81569.jpg

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności