Napisano 8 Lipiec 200618 l Witam, Kupiłem sobie nową zabawkę i postaram sie ją szybko wymodelować w 3D, zobaczymy jak mi pójdze, narazaie wczesne stadium, ale wątek w Wipie dodaje motywacji. pozdrawiam
Napisano 8 Lipiec 200618 l Autor lece dalej. widzę małe zainteresowanie, ale asa mam w rękawie, zawsze moge wymodelować "mój pokój" albo "moje biurko" obiekt do modelowania taki sobie, ale w tewn upał i przy zepsutej klimie cięzko się napinać na większe projekty
Napisano 8 Lipiec 200618 l Ja mysle ze ci to dobrze wychodzi tylko siatczke bys pokazal :D Pozdrawiam
Napisano 8 Lipiec 200618 l pikSar - przyznaj sie to nie ty modelowales :P IMO masz to do poprawy: no chyba ze to laczenie jest w oryginale takie krzywe :) pozdro
Napisano 9 Lipiec 200618 l kurcze juz myslalem ze sie nauczyles dawac rendery na imageshacka, a okazalo sie ze to :X-em[2]: hehe. Normalnie nienawidze tego fotosikaaa:P A co do pracki to modelik na razie nienajgorszy, ale te materialy jakies nieciekawe, za mocno odbijaja;]
Napisano 9 Lipiec 200618 l Autor dalej do przodu materiały odbijają - szczególnie czarny ale ten Pda jest potwornie błyszczący, w tym czarnym plastiku można się przeglądać. "] taki renderek dla sportu :
Napisano 10 Lipiec 200618 l serwus :) bardzo przyjemnie sie zapowiada :) pozdrawiam i zycze powodzenia :)
Napisano 10 Lipiec 200618 l Mi sie wszystko podoba oprócz ekraniku. Może by wrzucić tam jakąś ciekawą tapetke?.
Napisano 10 Lipiec 200618 l zawsze moge wymodelować "mój pokój" albo "moje biurko" ekhm, czyzby to aluzja do moich wątkow? :D wrzuc jakies delikatne hdri, aby dobrze było widac na tym etapie wszyskie odibicia i aby nie było problemow z rozpoznaniem, jakie to shadery. popracuj jeszcze nad ekranikiem, bo nie wygląda jakby naprawde świecił.
Napisano 10 Lipiec 200618 l fajne fajne :), ale dol wyglada troche dziwnie chyba, chodzi o to poprawiane juz zlaczenie, dokladnie szczelinke yo!
Napisano 11 Lipiec 200618 l Na paintballu żaliłeś się, że nie potrafisz dobrze renderować, a tu takie kwiatki. :) Ładne materiały i model. pozdrawiam
Napisano 11 Lipiec 200618 l no niestety dol ciagle trzeba poprwaic, widac ze jest zle bo sie refleksy dziwnie rozkladaja, a poza tym to bardzo fajnie, jesli ten model ma gore/dol/tyl/boki to je pokaz, na wyswietlaczu wcisnij ikone max'a i zamien IE na FireFox'a ;)
Napisano 11 Lipiec 200618 l Autor poprawiłem krzywizny na dole, lece dalej, jeszcze stacja dokująca. Uwierzycie, że zainstalowałem Maxa 8 na PDA ?
Napisano 12 Lipiec 200618 l ten czarny polyskliwy shader jest super. a ten wyswietlacz to poraszka, wyglada jakbys nalepke nakleil, zrob cos z tym. fajnie CI idzie...
Napisano 12 Lipiec 200618 l model ładny materiały też niczego sobie podłoze bym tylko zrobił rozmyte tylko
Napisano 12 Lipiec 200618 l fajnie jest ale ekran kiszka, wyglada jakbys go w PS dolozyl. wyjasnij te fioletowe artefakty na czerwonym tle. ciagle czekam na inne ujecia
Napisano 12 Lipiec 200618 l Autor ujęcia dojdą jak domodeluje resztę, plan obejmuje stacje dokującą, babelki, cały tył. A co do niebieskich artefaktów to ich pochodzenie jest dośc tajemnicze.
Napisano 13 Lipiec 200618 l maxa na pda ;] daj! hehe ale z tego co ja słyszałem to max miał problemy z chodzeniem na oqo'śku
Napisano 18 Lipiec 200618 l fajnie ale za ciemno no i logo DELL'a do poprawy, tu masz wersje .eps LINK
Napisano 26 Lipiec 200618 l Dla mnie to czerwone tło było lepsze,do modelu nie ma zastrzeżeń, tylko materiał stacji dokującej i kabla troche nie taki. Ale renderować to jednak umiesz :)