piksar Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Witam, Kupiłem sobie nową zabawkę i postaram sie ją szybko wymodelować w 3D, zobaczymy jak mi pójdze, narazaie wczesne stadium, ale wątek w Wipie dodaje motywacji. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 8 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 8 Lipiec 2006 lece dalej. widzę małe zainteresowanie, ale asa mam w rękawie, zawsze moge wymodelować "mój pokój" albo "moje biurko" obiekt do modelowania taki sobie, ale w tewn upał i przy zepsutej klimie cięzko się napinać na większe projekty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RobaL Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 Ja mysle ze ci to dobrze wychodzi tylko siatczke bys pokazal :D Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 8 Lipiec 2006 Share Napisano 8 Lipiec 2006 pikSar - przyznaj sie to nie ty modelowales :P IMO masz to do poprawy: no chyba ze to laczenie jest w oryginale takie krzywe :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 no troszke krzywe, poprawi się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JohnZi Napisano 9 Lipiec 2006 Share Napisano 9 Lipiec 2006 kurcze juz myslalem ze sie nauczyles dawac rendery na imageshacka, a okazalo sie ze to :X-em[2]: hehe. Normalnie nienawidze tego fotosikaaa:P A co do pracki to modelik na razie nienajgorszy, ale te materialy jakies nieciekawe, za mocno odbijaja;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 9 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 9 Lipiec 2006 dalej do przodu materiały odbijają - szczególnie czarny ale ten Pda jest potwornie błyszczący, w tym czarnym plastiku można się przeglądać. "] taki renderek dla sportu : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargate Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 ladnie ale krawedz jak byla tak jest krzywa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kannu Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 serwus :) bardzo przyjemnie sie zapowiada :) pozdrawiam i zycze powodzenia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
max_1989 Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 Mi sie wszystko podoba oprócz ekraniku. Może by wrzucić tam jakąś ciekawą tapetke?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkk3a Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 zawsze moge wymodelować "mój pokój" albo "moje biurko" ekhm, czyzby to aluzja do moich wątkow? :D wrzuc jakies delikatne hdri, aby dobrze było widac na tym etapie wszyskie odibicia i aby nie było problemow z rozpoznaniem, jakie to shadery. popracuj jeszcze nad ekranikiem, bo nie wygląda jakby naprawde świecił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuciel Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 zabawke powiadasz?? fajne masz zabawki :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phrizee Napisano 10 Lipiec 2006 Share Napisano 10 Lipiec 2006 fajne fajne :), ale dol wyglada troche dziwnie chyba, chodzi o to poprawiane juz zlaczenie, dokladnie szczelinke yo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 Na paintballu żaliłeś się, że nie potrafisz dobrze renderować, a tu takie kwiatki. :) Ładne materiały i model. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 no niestety dol ciagle trzeba poprwaic, widac ze jest zle bo sie refleksy dziwnie rozkladaja, a poza tym to bardzo fajnie, jesli ten model ma gore/dol/tyl/boki to je pokaz, na wyswietlaczu wcisnij ikone max'a i zamien IE na FireFox'a ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 11 Lipiec 2006 Share Napisano 11 Lipiec 2006 piksar -> fajnie, materialy mi sie podobają, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 11 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 11 Lipiec 2006 poprawiłem krzywizny na dole, lece dalej, jeszcze stacja dokująca. Uwierzycie, że zainstalowałem Maxa 8 na PDA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Deler Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 ten czarny polyskliwy shader jest super. a ten wyswietlacz to poraszka, wyglada jakbys nalepke nakleil, zrob cos z tym. fajnie CI idzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 model ładny materiały też niczego sobie podłoze bym tylko zrobił rozmyte tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 fajnie jest ale ekran kiszka, wyglada jakbys go w PS dolozyl. wyjasnij te fioletowe artefakty na czerwonym tle. ciagle czekam na inne ujecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 12 Lipiec 2006 ujęcia dojdą jak domodeluje resztę, plan obejmuje stacje dokującą, babelki, cały tył. A co do niebieskich artefaktów to ich pochodzenie jest dośc tajemnicze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 maxa na pda ;] daj! hehe ale z tego co ja słyszałem to max miał problemy z chodzeniem na oqo'śku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 17 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 17 Lipiec 2006 dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SWRSC Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 a moze na białym tle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
t0m3k Napisano 18 Lipiec 2006 Share Napisano 18 Lipiec 2006 fajnie ale za ciemno no i logo DELL'a do poprawy, tu masz wersje .eps LINK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 19 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2006 koniec pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 19 Lipiec 2006 Share Napisano 19 Lipiec 2006 stacja dokująca sie za bardzo błyszczy ale tak do ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darmo Napisano 26 Lipiec 2006 Share Napisano 26 Lipiec 2006 Dla mnie to czerwone tło było lepsze,do modelu nie ma zastrzeżeń, tylko materiał stacji dokującej i kabla troche nie taki. Ale renderować to jednak umiesz :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi