Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Kupiłem sobie nową zabawkę i postaram sie ją szybko wymodelować w 3D, zobaczymy jak mi pójdze, narazaie wczesne stadium, ale wątek w Wipie dodaje motywacji.

pozdrawiam

284e97113fbf4ae8m.jpg

• Odpowiedzi 27
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

lece dalej.

widzę małe zainteresowanie, ale asa mam w rękawie, zawsze moge wymodelować "mój pokój" albo "moje biurko"

8b7cd3a436def8b6m.jpg

obiekt do modelowania taki sobie, ale w tewn upał i przy zepsutej klimie cięzko się napinać na większe projekty

Napisano

kurcze juz myslalem ze sie nauczyles dawac rendery na imageshacka, a okazalo sie ze to :X-em[2]: hehe. Normalnie nienawidze tego fotosikaaa:P A co do pracki to modelik na razie nienajgorszy, ale te materialy jakies nieciekawe, za mocno odbijaja;]

Napisano

dalej do przodu

materiały odbijają - szczególnie czarny ale ten Pda jest potwornie błyszczący, w tym czarnym plastiku można się przeglądać.

"]pda050bn.jpg

9bf4a6767791d697m.jpg

taki renderek dla sportu :

5f5b93b311241a77m.jpg

Napisano
zawsze moge wymodelować "mój pokój" albo "moje biurko"

ekhm, czyzby to aluzja do moich wątkow? :D

wrzuc jakies delikatne hdri, aby dobrze było widac na tym etapie wszyskie odibicia i aby nie było problemow z rozpoznaniem, jakie to shadery.

popracuj jeszcze nad ekranikiem, bo nie wygląda jakby naprawde świecił.

Napisano

Na paintballu żaliłeś się, że nie potrafisz dobrze renderować, a tu takie kwiatki. :)

Ładne materiały i model.

pozdrawiam

Napisano

no niestety dol ciagle trzeba poprwaic, widac ze jest zle bo sie refleksy dziwnie rozkladaja, a poza tym to bardzo fajnie, jesli ten model ma gore/dol/tyl/boki to je pokaz, na wyswietlaczu wcisnij ikone max'a i zamien IE na FireFox'a ;)

Napisano

ten czarny polyskliwy shader jest super. a ten wyswietlacz to poraszka, wyglada jakbys nalepke nakleil, zrob cos z tym. fajnie CI idzie...

Napisano

fajnie jest ale ekran kiszka, wyglada jakbys go w PS dolozyl.

wyjasnij te fioletowe artefakty na czerwonym tle.

ciagle czekam na inne ujecia

Napisano

ujęcia dojdą jak domodeluje resztę, plan obejmuje stacje dokującą, babelki, cały tył.

A co do niebieskich artefaktów to ich pochodzenie jest dośc tajemnicze.

Napisano

Dla mnie to czerwone tło było lepsze,do modelu nie ma zastrzeżeń, tylko materiał stacji dokującej i kabla troche nie taki.

Ale renderować to jednak umiesz :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności