Gość _Kreska_ Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 taka prosta i szybka pracka mocno zainspirowana scena z Mulhollan dr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 MNie sie podoba ale ja lubię takie klimaty. Spaczony umysł :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Niby nic, ale ma coś w sobie..trochę takie bajkowe.. :) Podoba mi się. Jedyne co mi tu nie pasuje to ta żarówka tak nisko i za dużo czerni u góry. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 za dużo czarni u góry. dokładnie. Całkiem przyjemne :) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. MtS Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Rzeczywiscie moze troszke za czarne na gorze, ale ogolnie jak dla mnie swietna pracka -uwielbiam takie klimaty :D Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 jaz zwykle zgadzam sie z chveti'm a od siebie dodam, że nie podoba mi sie kant na słuchawce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gordy Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 wszystko jest git. Nic nie zmieniaj. Pamiętajcie że to niekoniecznie musi być wizualizacja. Trochę mało na tym forum abstrakcji i zabawy obrazem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 cowkiem ciekawe :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marunioms Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Dla mnie super. Klimat taki jaki powinien być, tak mi sie kojarzy Mulholland Drive. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 kabel wygląda jak z druta owiniętego jedwabiem omg... druta... jak to brzmi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 sluchawka za czysta, ale jest fajnie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XaoC Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 Telefonik to pierwsza klasa:D No kabelek jest...kanciasty, chociaż są i takie. A krew...hm...jest jak pomalowana ściana barbą, powinna być bardziej rozpryśnieta (tak jak jest przy karteczce po lewej i w dolnym prawym rogu). Ładne:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 bardzo fajne, klimat tez, kabel od słuchawki sztuczny kształt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 12 Lipiec 2006 Share Napisano 12 Lipiec 2006 fajny klimat, fajna praca, tylko ksztalt kabla od sluchawki mi sie nie podboba, za duza rednica tej sprezyny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 13 Lipiec 2006 Share Napisano 13 Lipiec 2006 fajny klimat, ale trochę mało doprawcowałeś render i jak juz kilka osob powiedziało, za dużo czerni u góry. 6/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi