Skocz do zawartości

Max3d.pl Community - Game tournament.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

ja tam lubie isc ze stołem na preciwnika, gdy ten ma tylko standardowe bronie to ciężko mu jest zrobic mi co kolwiek, a zderzenie z meblem często okazuje się śmiertelne. Poza tym fun jest, a to chyba najważniejsze.

• Odpowiedzi 261
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

tak, tylko ze te meble zaslaniaja duz czesc obrazu, i czasem ciezko rozpoznac czy meblem trafisz w kumpla czy wroga :D

Napisano
tak, tylko ze te meble zaslaniaja duz czesc obrazu, i czasem ciezko rozpoznac czy meblem trafisz w kumpla czy wroga :D

Otóż to! :D Nie raz trafiłem swojego stolikiem... :p

Napisano
illy i dariusz się maskują. ale bywają bardzo pro
tak, szczegolnie 1on1 z dariuszem pokazuja jak bardzo jestem pro. Ja w niego cala amunicje a on mnie jednym magazynkiem. Hehehhehe

Ale beka byla dzisiaj:

Knysha: Chveti rozpedzasz sie z ta bazooka

Chveti: Ja sie dopiero rozgrzewam.

5 sekund

Chveti: illy juz sie rozgrzal.

Napisano

Ale najlepsze w tej grze to jest możliwość używania mikrofonu :D Wczoraj prawie umarłem jak słyszałem camerona XD Musze poszukać swojego mikrofou, gdzieś tam go mam..... :]

Napisano
Ale najlepsze w tej grze to jest możliwość używania mikrofonu Wczoraj prawie umarłem jak słyszałem camerona XD Musze poszukać swojego mikrofou, gdzieś tam go mam..... :]
Cameron taaaa
Napisano

Qrde nie wiem dlaczego nie słychać mnie jak mówie coś do mikrofonu, w tescie w opcjach wsszystko działa :0 Trzeba to jeszcze gdzieś włączyć?

Napisano

Może w ustawieniach karty dźwiękowej zmienić odbiór z miksa na mikrofon, jednak jeśli masz dość nowy mikrofon to powinno załapać i działać od razu po podłączeniu, dziwne..., ja mam jeden antyk i jak go podłączam to nie działa póki nie zmienię w ustawieniach karty...

Zrób testa w rejestratorze dźwięku z akcesorii, jeśli tam usłyszysz dźwięk to może nie włączasz klawisza w grze aby aktywować gadke ? ;)

Napisano

panowie, powiedzcie jak sie dostc na jakies server...bo szukam szukam i nic nie widze.....asciagnalem i jestem gotow by zabijaaaaac niewiernych! ::D:D:D:D

Napisano

ano ano battlefield bedzie bajerka, nie dosc ze pomysl z team fortressa to jeszcze do tego dokladamy pojazdy i co najwazniejsze... do pobrania za free ;d

Napisano

Gra ktoś z Was tak wogóle w Quake III Arena. Tak z ciekawości pytam, a nie chce mi się przeglądać całego tematu ;)

Napisano

Project torque: najgorsze ze jest platne jesli chcesz cos dokupic do auta. ALe ogolnie sa pokoje z haslami, czyli to co brac max3d uwielbia. Wiec ludzie sciagajcie ta gre!!!! Przynajmiej 8 dni bedzie w co pograc.

Napisano

no ja już sobie pograłem , faktycznie trochę "dziko" się jeździ ale poza tym to całkiem przyjemna gra :D

No to kiedy sie ścigamy ?;]

Napisano

Na razie idzie ładnie, za niecałą godzinę powinno być:) Kiedy pierwsze wyścigi?:P Chyba że już były...

Napisano

Dokupywać do auta części można na szczęście za pkt zdobyte podczas wyścigu więc jest spoko ... piszcie kiedy byście grali , ja mogę grać dziś praktycznie o każdej porze ;]

Napisano

Samochodówka nie chce mi się pobrać do końca :/

A tak nawiasem , zalega komuś world in conflict na dysku?

Idzie nawet na słabych kartach (gf fx5500 czy radeon 9500) na low wyglądając bardzo przyzwoicie. Hamachi nas kocha więc jakby ktoś chciał zagrać to dajcie znać. ;)

Napisano
Dokupywać do auta części można na szczęście za pkt zdobyte podczas wyścigu więc jest spoko ... piszcie kiedy byście grali , ja mogę grać dziś praktycznie o każdej porze ;]
oj, nie do konca, bo musisz miec tez punkty AP, ktore kupujesz za gotowke niestety

gramy wieczrem

Napisano

pamietajcie: najbardziej pusty serwer subtropolis, lewy vs amateur

pokoj maxowy haslo max3d

juz stoi jak cos, ide zapalic i czuwam