Napisano 6 Marzec 200817 l ja tam lubie isc ze stołem na preciwnika, gdy ten ma tylko standardowe bronie to ciężko mu jest zrobic mi co kolwiek, a zderzenie z meblem często okazuje się śmiertelne. Poza tym fun jest, a to chyba najważniejsze.
Napisano 6 Marzec 200817 l tak, tylko ze te meble zaslaniaja duz czesc obrazu, i czasem ciezko rozpoznac czy meblem trafisz w kumpla czy wroga :D
Napisano 6 Marzec 200817 l tak, tylko ze te meble zaslaniaja duz czesc obrazu, i czasem ciezko rozpoznac czy meblem trafisz w kumpla czy wroga :D Otóż to! :D Nie raz trafiłem swojego stolikiem... :p
Napisano 6 Marzec 200817 l http://bitrazor.com/content/half-life/enable_console.php - aktywacja konsoli. umożliwia connect, reconnect, disconnect etc.
Napisano 6 Marzec 200817 l illy i dariusz się maskują. ale bywają bardzo pro tak, szczegolnie 1on1 z dariuszem pokazuja jak bardzo jestem pro. Ja w niego cala amunicje a on mnie jednym magazynkiem. Hehehhehe Ale beka byla dzisiaj: Knysha: Chveti rozpedzasz sie z ta bazooka Chveti: Ja sie dopiero rozgrzewam. 5 sekund Chveti: illy juz sie rozgrzal.
Napisano 6 Marzec 200817 l illy wszystkiemu winne są lagi:] Tworzycie jakiś mit, a poziom jest wyrównany.
Napisano 6 Marzec 200817 l Własnie, ja dzisiaj kilka razy ubiłem chłopaków więc maja jeszcze duużo do skillowania :P :P
Napisano 7 Marzec 200817 l Ale najlepsze w tej grze to jest możliwość używania mikrofonu :D Wczoraj prawie umarłem jak słyszałem camerona XD Musze poszukać swojego mikrofou, gdzieś tam go mam..... :]
Napisano 7 Marzec 200817 l Dzisiaj jak zwykle o 20:00 czy coś się zmieniło ? Chłopaki wymiatają, bo pewnie tabletu zamiast myszki używają ;)
Napisano 7 Marzec 200817 l Ale najlepsze w tej grze to jest możliwość używania mikrofonu Wczoraj prawie umarłem jak słyszałem camerona XD Musze poszukać swojego mikrofou, gdzieś tam go mam..... :]Cameron taaaa
Napisano 7 Marzec 200817 l Qrde nie wiem dlaczego nie słychać mnie jak mówie coś do mikrofonu, w tescie w opcjach wsszystko działa :0 Trzeba to jeszcze gdzieś włączyć?
Napisano 7 Marzec 200817 l Może w ustawieniach karty dźwiękowej zmienić odbiór z miksa na mikrofon, jednak jeśli masz dość nowy mikrofon to powinno załapać i działać od razu po podłączeniu, dziwne..., ja mam jeden antyk i jak go podłączam to nie działa póki nie zmienię w ustawieniach karty... Zrób testa w rejestratorze dźwięku z akcesorii, jeśli tam usłyszysz dźwięk to może nie włączasz klawisza w grze aby aktywować gadke ? ;)
Napisano 7 Marzec 200817 l w skype wszystko działa, to coś z grą jest nietak, albo z jej ustawieniami Ok już działa :)
Napisano 7 Marzec 200817 l panowie, powiedzcie jak sie dostc na jakies server...bo szukam szukam i nic nie widze.....asciagnalem i jestem gotow by zabijaaaaac niewiernych! ::D:D:D:D
Napisano 15 Marzec 200817 l ano ano battlefield bedzie bajerka, nie dosc ze pomysl z team fortressa to jeszcze do tego dokladamy pojazdy i co najwazniejsze... do pobrania za free ;d
Napisano 21 Marzec 200817 l http://project-torque.aeriagames.com/download To już dosyć stara gra, ale ważne, że jest darmowa i ma multiplayera :) Co wy na to ?
Napisano 21 Marzec 200817 l wypróbuję i powiem ;) tylko te 750 Mb :/ Jedna gra się szybko nudzi. rotacja jest fajna. :)
Napisano 22 Marzec 200817 l Gra ktoś z Was tak wogóle w Quake III Arena. Tak z ciekawości pytam, a nie chce mi się przeglądać całego tematu ;)
Napisano 22 Marzec 200817 l Project torque: najgorsze ze jest platne jesli chcesz cos dokupic do auta. ALe ogolnie sa pokoje z haslami, czyli to co brac max3d uwielbia. Wiec ludzie sciagajcie ta gre!!!! Przynajmiej 8 dni bedzie w co pograc.
Napisano 22 Marzec 200817 l no ja już sobie pograłem , faktycznie trochę "dziko" się jeździ ale poza tym to całkiem przyjemna gra :D No to kiedy sie ścigamy ?;]
Napisano 23 Marzec 200817 l Na razie idzie ładnie, za niecałą godzinę powinno być:) Kiedy pierwsze wyścigi?:P Chyba że już były...
Napisano 23 Marzec 200817 l Ja się piszę na nocną rozgrywkę albo jutrzejszą. Muszę zassać gierkę, a teraz nie mam jak.
Napisano 23 Marzec 200817 l Dokupywać do auta części można na szczęście za pkt zdobyte podczas wyścigu więc jest spoko ... piszcie kiedy byście grali , ja mogę grać dziś praktycznie o każdej porze ;]
Napisano 23 Marzec 200817 l Samochodówka nie chce mi się pobrać do końca :/ A tak nawiasem , zalega komuś world in conflict na dysku? Idzie nawet na słabych kartach (gf fx5500 czy radeon 9500) na low wyglądając bardzo przyzwoicie. Hamachi nas kocha więc jakby ktoś chciał zagrać to dajcie znać. ;)
Napisano 23 Marzec 200817 l Dokupywać do auta części można na szczęście za pkt zdobyte podczas wyścigu więc jest spoko ... piszcie kiedy byście grali , ja mogę grać dziś praktycznie o każdej porze ;]oj, nie do konca, bo musisz miec tez punkty AP, ktore kupujesz za gotowke niestety gramy wieczrem
Napisano 23 Marzec 200817 l ale bardzo dużo części można kupić za pkt RP które zdobywa sie podczas jazdy ;]
Napisano 23 Marzec 200817 l dobra, 20:00 gra ktos? jak cos to ten serwer po prawej na gorze, ten najbardziej pusty :D vs amateur ten z lewej ok?
Napisano 23 Marzec 200817 l a jeszcze ktos? bo 2 osoby to co najwyzej mozemy sie powydurniac na mapach
Napisano 23 Marzec 200817 l Ja bym się z miłą chęcią przyłączył ale niestety koło 24 :/ Coś słabo się ściąga. Jutro na pewno gram.
Napisano 23 Marzec 200817 l pamietajcie: najbardziej pusty serwer subtropolis, lewy vs amateur pokoj maxowy haslo max3d juz stoi jak cos, ide zapalic i czuwam
Napisano 24 Marzec 200817 l Pokój jest obecnie na Phoebus. Nazwa: max3d.pl hasło: max3d. Wieczorem ktoś gra? Tak koło 18:00 albo 19:00?