Ardeni Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 ja tam lubie isc ze stołem na preciwnika, gdy ten ma tylko standardowe bronie to ciężko mu jest zrobic mi co kolwiek, a zderzenie z meblem często okazuje się śmiertelne. Poza tym fun jest, a to chyba najważniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 tak, tylko ze te meble zaslaniaja duz czesc obrazu, i czasem ciezko rozpoznac czy meblem trafisz w kumpla czy wroga :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuba Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Postaram się dzisiaj dołączyć. W razie czego będę robił za bota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 tak, tylko ze te meble zaslaniaja duz czesc obrazu, i czasem ciezko rozpoznac czy meblem trafisz w kumpla czy wroga :D Otóż to! :D Nie raz trafiłem swojego stolikiem... :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 http://bitrazor.com/content/half-life/enable_console.php - aktywacja konsoli. umożliwia connect, reconnect, disconnect etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 illy i dariusz się maskują. ale bywają bardzo pro tak, szczegolnie 1on1 z dariuszem pokazuja jak bardzo jestem pro. Ja w niego cala amunicje a on mnie jednym magazynkiem. Hehehhehe Ale beka byla dzisiaj: Knysha: Chveti rozpedzasz sie z ta bazooka Chveti: Ja sie dopiero rozgrzewam. 5 sekund Chveti: illy juz sie rozgrzal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 illy wszystkiemu winne są lagi:] Tworzycie jakiś mit, a poziom jest wyrównany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 6 Marzec 2008 Share Napisano 6 Marzec 2008 Własnie, ja dzisiaj kilka razy ubiłem chłopaków więc maja jeszcze duużo do skillowania :P :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patry Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Ale najlepsze w tej grze to jest możliwość używania mikrofonu :D Wczoraj prawie umarłem jak słyszałem camerona XD Musze poszukać swojego mikrofou, gdzieś tam go mam..... :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Dzisiaj jak zwykle o 20:00 czy coś się zmieniło ? Chłopaki wymiatają, bo pewnie tabletu zamiast myszki używają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 O ile nigdzie nie wyjdę o tej porze to będę. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Ale najlepsze w tej grze to jest możliwość używania mikrofonu Wczoraj prawie umarłem jak słyszałem camerona XD Musze poszukać swojego mikrofou, gdzieś tam go mam..... :]Cameron taaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Qrde nie wiem dlaczego nie słychać mnie jak mówie coś do mikrofonu, w tescie w opcjach wsszystko działa :0 Trzeba to jeszcze gdzieś włączyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 Może w ustawieniach karty dźwiękowej zmienić odbiór z miksa na mikrofon, jednak jeśli masz dość nowy mikrofon to powinno załapać i działać od razu po podłączeniu, dziwne..., ja mam jeden antyk i jak go podłączam to nie działa póki nie zmienię w ustawieniach karty... Zrób testa w rejestratorze dźwięku z akcesorii, jeśli tam usłyszysz dźwięk to może nie włączasz klawisza w grze aby aktywować gadke ? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 w skype wszystko działa, to coś z grą jest nietak, albo z jej ustawieniami Ok już działa :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 7 Marzec 2008 Share Napisano 7 Marzec 2008 panowie, powiedzcie jak sie dostc na jakies server...bo szukam szukam i nic nie widze.....asciagnalem i jestem gotow by zabijaaaaac niewiernych! ::D:D:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 8 Marzec 2008 Share Napisano 8 Marzec 2008 wchodzisz do gry i bierzesz dolacz do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 Lato 2008. Szykować się! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leleń Napisano 15 Marzec 2008 Share Napisano 15 Marzec 2008 ano ano battlefield bedzie bajerka, nie dosc ze pomysl z team fortressa to jeszcze do tego dokladamy pojazdy i co najwazniejsze... do pobrania za free ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serratus Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 http://project-torque.aeriagames.com/download To już dosyć stara gra, ale ważne, że jest darmowa i ma multiplayera :) Co wy na to ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 wypróbuję i powiem ;) tylko te 750 Mb :/ Jedna gra się szybko nudzi. rotacja jest fajna. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Scottero Napisano 21 Marzec 2008 Share Napisano 21 Marzec 2008 Gdzies sie jutro zacznie sciagac... zal ze torrenta nie ma :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 siepa ktos dzisiaj w HL2DM? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 no ja mogę :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Gra ktoś z Was tak wogóle w Quake III Arena. Tak z ciekawości pytam, a nie chce mi się przeglądać całego tematu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 sciagam tez tego Project torque. Zaraz bedzie wiec sprawdze co to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 ja jednak dopiero dziś zaczne. napiszcie czy warto ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Dokładnie. Jak będzie dobre to dopiero zacznę ściągać :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 no ja właśnie zacząłem ściągać ;] EDIT: Ooo już setny post ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 model jazdy w tym torque'u ssie, ale nie jest tak źle;] można spróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Project torque: najgorsze ze jest platne jesli chcesz cos dokupic do auta. ALe ogolnie sa pokoje z haslami, czyli to co brac max3d uwielbia. Wiec ludzie sciagajcie ta gre!!!! Przynajmiej 8 dni bedzie w co pograc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 no ja już 85% ;] EDIT: no i już się ściągnęło ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 okay, sucking mode ą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 no ja już sobie pograłem , faktycznie trochę "dziko" się jeździ ale poza tym to całkiem przyjemna gra :D No to kiedy sie ścigamy ?;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 warto?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 dla gry sieciowej miedzy forumowiczami, warto! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FF Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Na razie idzie ładnie, za niecałą godzinę powinno być:) Kiedy pierwsze wyścigi?:P Chyba że już były... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Ja się piszę na nocną rozgrywkę albo jutrzejszą. Muszę zassać gierkę, a teraz nie mam jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Dokupywać do auta części można na szczęście za pkt zdobyte podczas wyścigu więc jest spoko ... piszcie kiedy byście grali , ja mogę grać dziś praktycznie o każdej porze ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Samochodówka nie chce mi się pobrać do końca :/ A tak nawiasem , zalega komuś world in conflict na dysku? Idzie nawet na słabych kartach (gf fx5500 czy radeon 9500) na low wyglądając bardzo przyzwoicie. Hamachi nas kocha więc jakby ktoś chciał zagrać to dajcie znać. ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Dokupywać do auta części można na szczęście za pkt zdobyte podczas wyścigu więc jest spoko ... piszcie kiedy byście grali , ja mogę grać dziś praktycznie o każdej porze ;]oj, nie do konca, bo musisz miec tez punkty AP, ktore kupujesz za gotowke niestety gramy wieczrem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 ale bardzo dużo części można kupić za pkt RP które zdobywa sie podczas jazdy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 dobra, 20:00 gra ktos? jak cos to ten serwer po prawej na gorze, ten najbardziej pusty :D vs amateur ten z lewej ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poke Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 ok 20 mi pasuje ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 a jeszcze ktos? bo 2 osoby to co najwyzej mozemy sie powydurniac na mapach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 ja oczywiście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Ja bym się z miłą chęcią przyłączył ale niestety koło 24 :/ Coś słabo się ściąga. Jutro na pewno gram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 pamietajcie: najbardziej pusty serwer subtropolis, lewy vs amateur pokoj maxowy haslo max3d juz stoi jak cos, ide zapalic i czuwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość User190 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 dzisiaj ktoś gra?? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dirk Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Pokój jest obecnie na Phoebus. Nazwa: max3d.pl hasło: max3d. Wieczorem ktoś gra? Tak koło 18:00 albo 19:00? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi