Skocz do zawartości

W co gramy ? :) 80 użytkowników zagłosowało

1. 1. W co gramy ? :)

• RTCW Enemy Teritorry (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      31
    • Quake III Arena (Pojdzie Każdemu)
      7
    • Call Of Duty Unitred Offensive (Pojdzie Każdemu)
      3
    • Call Of Duty 2 (Pojdzie Każdemu na DX7)
      5
    • Battlefield 2
      2
    • Battlefield 2 Demo (Darmowa)
      4
    • Americans Army 2.0 (Darmowa)
      4
    • Gunz The Duel (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      2
    • Warrock (Pojdzie Każdemu) (Darmowa)
      1
    • Counterstrike (Pojdzie Każdemu)
      10
    • Counterstrike Source
      3
    • Unreal Tournament (Pojdzie Każdemu)
      0
    • Unreal Tournament 2004 (Pojdzie Każdemu)
      7
    • Medal Of Honor Allied Assault (Pojdzie Każdemu)
      1
    • Call Of Duty (Pojdzie Każdemu)
      0

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Napisano

Wunderbar! no to zapodajcie jaką listę świeżych pewnych serverków :) dzisiaj gram na pewno :D

I'm a medic!

• Odpowiedzi 738
  • Wyświetleń 49,3k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

chetnie zaciooram...ale teraz brak czasu do niedzieli!Tako po 18!! Kto przygarnie ETowego Nooba z celnym okiem??

I'm Nobody!

Napisano
Serwer jest zawsze :)

Reguły : English Only , No Abusing , No Spawnkilling , No Teamkilling

Crimson-Soldiers ET server public #1 85.10.211.231:27960

Crimson-Soldiers ET server public #2 85.10.211.230:27960

Crimson-Soldiers ET server public #3 88.198.38.106:27960

Nie wiem jaki tam patch obecnie jest i jakie etpro - pytajcie chvetiego ;P

Napisano

ja gralem wczoraj ale nas rozniesli ;/

w niedziele teraz dopiero

te crimsony to zwala bo tylko fuel dump ;/

Napisano

kiedys bym was wszystkich zniszczyl ale teraz to dawno nie gralem :D

Napisano

hmmm :) A ma ktos moze Xboxa 360? Mozna by przez Live! popykac.. Gears of War ? :] ?

Napisano

Dzisiaj, o 21:00, w ET

zapewne na ktoryms ze serwkow crimsonów

[color="Red"]Crimson-Soldiers ET server public #1 85.10.211.231:27960

Crimson-Soldiers ET server public #2 85.10.211.230:27960

Crimson-Soldiers ET server public #3 88.198.38.106:27960[/color]

Napisano

Crimson Soldiers #2 85.10.211.230:27960 - zapraszam na ten serek

gram z fejkiem

*zjemCie^^

Napisano

85.10.199.227:27960

z shogunem prawdopodobnie jestesmy na tym serwerku..

prawdopodobnie bo shogun ma problemu z polaczeniem i konfiguracja ET

Napisano
  • Autor

Delikatnie sugeruję żebyście zainteresowali się darmową grą FPS o niewygórowanych wymaganiach sprzętowych i baaardzo przyzwoitej grywalności.Przyzwoitej grafice , szybkim tempem akcji & masą rozrywki.

Gra waży jedyne 377mb(instalka) + po zainstalowaniu 19mb patch (autodownload) Testuję i jestem bardzo zadowolony. Jak ktoś coś to dać znać :) Polecam.

Grą tą jest gra multiplayer War Rock.

Warrock to reprezentant gatunku FPS, ukierunkowany na rozgrywki w trybie wieloosobowym, stworzony przez koreańskie studio developerskie Dream Execution. Stanowi on pewnego rodzaju alternatywę dla fanów tego typu gier, którzy bądź to nie dysponują odpowiednio mocnymi komputerami, zdolnymi "udźwignąć" najnowsze produkcje, bądź też nie stać ich na zakup komercyjnych programów - Warrock jest udostępniony za darmo.

W tym wypadku "za darmo" nie oznacza, iż należy tę grę od razu skreślać. Na początek nieco tła fabularnego - po zakończeniu ery Zimnej Wojny, dostawcy broni, którzy zajmowali się jej szmuglowaniem zaczęli odnotowywać ogromne straty. Aby stworzyć nowe rynki zbytu dla swoich towarów, sami zaczęli wywoływać konflikty zbrojne w różnych rejonach globu. W międzyczasie świat stanął w obliczu kryzysu naftowego - wtedy to właśnie oczy wszystkich zwróciły się w kierunku Derbaranu, państewka, które kontrolowało ogromne złoża tego surowca. Niestety, szybko okazało się, iż Derbaran stał się centrum wojny o panowanie nad ropą, co przekłada się następnie na panowanie nad światem.

Gracze mogą wcielić się w żołnierzy jednej z dwóch stron konfliktu - NIU (new imperialistic union), która zamierza stworzyć perfekcyjny świat, oczywiście pod swoim panowaniem oraz Derbaranian, broniących swego kraju przed zakusami najeźdźców. Do wyboru mamy pięć klas postaci - Military Engineer, Medic, Scout, Combatant oraz Heavy Weapons unit, z których każda charakteryzuje się innym rodzajem używanej broni oraz unikalnymi zdolnościami. Arsenał dostępnych środków zagłady może nie powala na kolana, ale i tak prezentuje się całkiem imponująco - od zwykłego pistoletu poczynając, poprzez karabin K2, M5 czy snajperski, a na minach przeciwczołgowych i granatach kończąc. Warto również wspomnieć, iż do przemieszczania się, a także eksterminacji wrogów, wykorzystać możemy różnego rodzaju pojazdy, m.in. ciężarówkę, motocykl, a nawet czołg.

galeria_2.jpg

galeria_11.jpg

galeria_9.jpg

WWW.WARROCK.NET

WWW.WARROCK-POLSKA.COM

Napisano
  • Autor

Poważniejszych nie widziałem , są jakieś drobne ale wiadomo :)

Można robić prywatne 16 osobowe pokoje :)!

Napisano

Już ściągam :D

Szykujcie się na krwawą zemstę ziomusia za złośliwe komentarze ;P

A tak poważnie to chętnie bym z wami w to poklikał :)

Napisano

O tak! Takiej gry jak WarRock szukałem. Jutro zassam i popatrzę. chveti, dzięki za linki:)

Napisano

hehe w ostateczności mogę zagrać GRAW ale zbytnio w to nie grałem :P

Napisano
  • Autor

Jak ktoś chętny w WarRock'a jutro w godzinach około 19 czy 20 to dać znać.

Zrobimy priv pokoik :)

Napisano

chveti, jak uda mi się go ściągnąć to ja się piszę:) Istnieje tam coś takiego jak anty-cheater?

Napisano

fajnie wyglada, szczegolnie pojazdy, ale moj komp chwilowo mi nie pozwala wygodnie grac

Napisano

Chveti Ja sie pisze...chociaz jeszcze nei zalapalem o co tam B....troche pogralem i troche za szybko wszystko sie działo!:) ale sie wyrobimy!:)

Napisano

To jak? Dzisiaj o 19:00 w WarRock? chveti, zrobisz pokoik i dasz namiary? :)

Napisano

czekam pod gadulcem..nmerek macie w profilcu!:) Przypomnijcie mi bo nie mam wyczucia czasowego

Napisano

No to jakby jeszcze chveti zagrał to byłby meczyk 2 na 2:). Ja będę dopiero koło 19:30.

Napisano

Własnie z Dirk'iem Skonczylismy testy Warrocka...szkoda ze w 2ke tylko ale gra sie przedio!!! tak wiec chłopaki nie załowac miejsca na dysku i sciagac!!

Napisano

Bruneq dobrze prawi. Gra jest super jeśli ktoś lubi współczesne klimaty. Można pojeździć motocyklem a nawet polatać samolotem i śmigłowcem. Bruneq jest genialnym pilotem:)-ledwo wystartował i już się przywitał z ziemią:). Sterowanie śmigłowcami i samolotami jest niestety za pomocą myszki. Map jest dużo a za punkty można kupić dodatkowe uzbrojenie.

I dlatego zapraszamy z Bruneq'iem do gry w WarRocka w niedzielę o godzinie 20:00. Jak będzie więcej osób to napiszemy dokładniejsze namiary.

Napisano

jak tyllko dostane nowego kompa to czujcie sie rozgromienie ;p

Napisano

oj tak illy czekamy z niecierpliwością..!:) Dirk....juz nie przesadzaj...az tak zle nie latalem!;P BTW: w niedziele chcemy sie zebrac w pare osob...ale do niedzieli tez moze bedizemy gtrac!tak wiec uderzac na gg!!!

Napisano
  • Autor

Przepraszam za absencję :)

Naprawdę nie mogłem. może dziś 19:00?

Napisano

chveti...wszystkiego naj...wybaczamy ci ze nas wczoraj olales!:(....ale bedizesz w stanie grac dzisaij? %)

Napisano

A jak ktoś jest chętny na dzisiaj na 19:00 w WarRocka to niech się wpisze:)

Napisano
  • Autor

hmmm ok :) zaraz założę pokój i dam namiary :)

LONDON SERVER

CLOSE QUATER COMBAT

ROOM : Max3d.pl #63

pass : max3d

Napisano

dopiero zacząłem pobierać klienta... mam nadzieję, że ktoś będzie jeszcze grał tak ok. 20-21? :]

Napisano
  • Autor

Dziś się super grało :) Grał dareg, bruneq, Dirk, Mój Brat & Kumpel i chwilę Voyager i oczywiście ja :)

Jutro ten sam czas :)

blaks9.jpg

Pozdrawiam.