Napisano 11 Wrzesień 200321 l Redo mial pomysl, ja narysowalem, on wymodelowal, ja teksturuje, on renderuje i moze bedzie z tego cos wiecej, puki co glowka jednego z pary ( moze ktos pamieta koncepcik rysunkowy, ktory kiedys pokazywalem - http://max3d.pl/forum/viewthread.php?tid=4818 ) .
Napisano 11 Wrzesień 200321 l \"Oda do Biglebowsky`ego i Redo\" - taka nazwe nosi moj nastepny projekt. Znacie jakis fajny rym do: \"perfekcyjnie\"? \"rewelacyjnie\" juz mam :/
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Wy dwa wstrętne genialne dziady :>... Tylko pozazdrościć umiejętności. Liczę na częste updaty!
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Woow...Świety pomysł...świetna realizacja... PS. Będziecie robili całego gościa ?? Pozdr
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Huh.... Sam niewiem czy mi sie chce wlaczac maxa czy nie... dolujecie mnie :D Jedyna rzecz [niewazna nieistotna i takie tam :P] dziwnie wlosy przyczepione, ale przy takim efekcie...nie wazne :P
Napisano 11 Wrzesień 200321 l No co my możemy powiedzieć?? co?? Jest pięknie - wręcz idealnie i tyle:P Giorgione
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Uwielbiam sie rozpisywac;)... [pomocy] zatkało mnie :) Po prostu respecta i szacunken!! Skąd bierzecie te emotki jak ksiądz superman itp??
Napisano 11 Wrzesień 200321 l :o OMG, cóż mogę powiedzieć więcej... 3d wygląda jak 2d, 2d nie do opisania... Piękna robota. Pozdrawaim[piwo]
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Originally posted by KAIN Skąd bierzecie te emotki jak ksiądz superman itp?? Kain, to jest tak... jak nie wrzucasz za dużo na modków to uruchamia ci się takie specjalne okno z bonusowymi emotikonami [cfaniak] a tak na poważnie to wklejamy je z innych stron, np. z >tej P.S. Biglebowsky, czekam na updaty [piwo]
Napisano 11 Wrzesień 200321 l twarz na rysunku jest pełniejsza, trzebaby jeszcze nad tym popracować, trochę asymetrii też by się przydało (nie wszystko da się zrobic texturą). Włosy trochę jak suche liście, trochę brak mi w nich materii. Generalnie szykuje się postać z charakterem (a może charakterkiem:D) Dobra praca, ale ślinotok bym zdecydowanie powstrzymał jeszcze:D
Napisano 11 Wrzesień 200321 l kurcze biglebowsky ty tutaj w 2d jesteś panem :) modelik też neizły :) ta texturka powala ... tyklojedna uwaga.. materaił tak jakby nei ma głebi nio nie wiem jak to nazwać.. ale wystarczy popatrzeć na refleksje.. są takie idealne... brakuje mi głębi w tym materiale ;/
Napisano 11 Wrzesień 200321 l Autor No to dopiero testowy render, prace trwaja, ale powolutku bardzo bo komercyjna robota zawsze jakos szyki w planach popsuje. O wlosy jeszcze sie troche zmienia i rozruszaja napewno, materialy i swiatla tez sporo przejda, jak powiedzialem narazie to w fazie testowo projektowej jest. no i dzieki za komentsy jak zawsze:)
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Naprawdę jesteś BIG !!!!! bardzo fajne aczkolwiek skórka troszkę marmurkowa ale to tylko moje zdanie
Napisano 12 Wrzesień 200321 l moim zdaniem ma za ładne oczy :) to znaczy chodzi mi o to, że z twarzy wygląda jak żul, który od dzieciństwa był karmiony wińskiem, a oczy ma jak modelka :D mógłbyś mu dać te oczy trochę przekrwione czy cuś, trzymaj się [piwo]
Napisano 12 Wrzesień 200321 l Zamrożona postać, chciała coś powiedzieć lecz nie zdążyła... lecz jakże niezwykle żywa! Genialne! Bomba!
Napisano 12 Wrzesień 200321 l ŁEEEEAAAAYYYUUUUOOO!!! Przez was nie wiem czy płakać czy gratulować talentu....
Napisano 16 Wrzesień 200321 l Opad szczęki... Ludzie, tego powinni zabronic, ja zwariowalem, gratulacje.
Napisano 16 Wrzesień 200321 l Pomyśł - unikalny, wykonanie - jak dla mnie bez zastrzezen. PS. Cool :)
Napisano 16 Wrzesień 200321 l No moze krutki komentarz : \" yyyyyyyyy \" Dzienkuje :D Tak powarznie panowie to , hmmm to normalnie nienormalne dzielo sztuki :D Brvo i moje gratulacje pod wzgledem twórczosci hehehe :D :D