Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

mi się jak narazie podoba, jeśli to Twoja tego typu pierwsza praca to super Ci to wychodzi narazie, tylko w plecach mi coś nie leży

Napisano

Kręgosłuip wyszedł okropnie. W ogóle w tym miejscu masz siatkę niezbyt ładną.

Fragment pomiędzy piersiami też nie jest dobrze zrobiony, podobnie jak dekolt.

Postudiuj sobie trochę anoatomię człowieka oraz siatki stworzone przez mistrzów.

Napisano

Musisz znalesc dobra referke twarzy i sprobuj zrobic od nowa bo ta kojarzy mi sie z terminatorem.

Ale nie ma co krytykowac bo pierwsza moja glowa nie byla lepsza :P Trening czyni mistrza :]

Napisano

no właśnie troche taka ta głowa zabijaki mi się wydaje a nie kruchej kobiety :D Tak się jeszcze tylko zastanawiam czy poprawiać to co jest odnośnie ciała czy zrobić całe od nowa? No bo głowe to od nowa zaczne.

Napisano

Robiłam kiedyś podobny model i wiem jakie to bolesne;-)

Uważam ze nieźle Ci idzie, ciałko jest ok, a pierwsze co mi się rzuciło w oczy do poprawki to tzw. "łono", coś tam jest bardzo nie tak. Chyba brakuje pachwin. Głowa rzeczywiście nie bardzo, ale widać że wiesz o co chodzi tylko nie masz odpowiednich referek:-)

Napisano

No niby jest to czlowiek ale do najladniejszych go zaliczyc nie mozna. Przylaczam sie do poprzedich kometarzy - uzyj jakichs ladnych referek. Powodzenia.

Napisano

Ja bym popracował nad głową i szyją. Na twarzy szczególnie przeszkadza kształt jej szczęki. No i ogólnie kształt głowy. Moim zdaniem reszta jest całkiem spoko. Co to za materiał dałeś na renderze z post #15? ;D

Napisano

Jak mówiłem; moim zdaniem główka jest spoko, ale może poczekaj jeszcze na jakieś opinie, bo fakt, że sam głowy nigdy nie zrobiłem powoduje że każda w miarę kształtna głowa mi się podoba xD

Pozdro

Napisano

no wiem właśnie zauważyłem że jak przy pierwszej na myśl o uchu dostawałem gęsiej skórki tak w następnej już mi jakoś łatwiej sie je modelowało :)

Zrobie z 5 główek %-) i powiecie która najlepsza :)

Napisano

Cta niezle idzie ;] wazne ze cos kombinujesz a nie zostawiasz ;] Tez mam problemy z twarza kobiety a meszczyzny ;) ale moim zdaniem za duze poliki kobiety niemaja chyba tak brwi mocnych no cos z podbrudkiem .hmm.... a z jakiejs referki korzystasz?

Naprawde pomaga mnie doradzono skorzystalem i jakos wyszlo ;) pozdro i powodzenia

Napisano

policzki powinny gładziej przechodzić w nos, bez takiego wcięcia.

może wyglądałoby bardziej kobieco gdyby miała węższy podbródek i