Napisano 24 Sierpień 200618 l nie do końca graficzny news ale ci co sprzedają modele na zagranicznych stronach powinni być ucieszeni:-) PayPal zapowiada uruchomienie pełnej obsługi użytkowników z Polski od 14 września dotychcasz była tylko opcja wysyłania pieniędzy w jedną strone tzn z polki do innych krajów ;) dobreprogramy aukcje.org najwyższy czas szykować biznes dla klientów zza oceanu ;P
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Autor z pewnym poślizgiem ale nareszcie mam pełnosprawne konto na paypal wpłacajcie kase sprawdze czy działa ;))))
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Klik, klik, klik i konto jest. ;) Jak myślicie czy konto moje i karta brata jakoś się strasznie kłóci? Niby coś tam piszą, że tak być nie powinno, ale nie napisali, że tak być kategorycznie nie może.
Napisano 18 Wrzesień 200618 l ktos już sprawdził czy to działa czy tak tylko newsem się zachwycacie?? a jeżli działa to czy można przelewać do mbanku ?? edit: ej panowie ale przecierz to nie działa :) ... tylko na darmo się rejestrowałem :P karty mbanku nie akceptuje, wypłacać można tylko do banku amerykańskiego itd. czyli lipa (chyba że robie coś źle)
Napisano 18 Wrzesień 200618 l ledyr: no jasne że można od dawna - wypłaty przez przelew bankowy lub czek, przez paypal niemożna bo nie działa :P
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Accounts are also available in the following countries using PayPal.com to send money only: Anguilla Cyprus Czech Republic Estonia Hungary Latvia Lithuania Luxembourg* Malta Poland eeee
Napisano 18 Wrzesień 200618 l Autor javor weź sobie ekarte visa czyli wirtualnąza 25 zł i będzie działać ja aktywowałem na karte kredytową visa z mBanku a Visa electron to tylko z inteligo idzie chyba