Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 19
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

już widziełem ten model chyba w wipie, za wiele to nie zmieniłeś, najładniejsze felgi i grill i materiał na nich, ale to już pisałem reszta też w porządku tylko te światła jakoś nie pasują za bardzo, lakier ładny ale przesadziłeś z przepaleniami

Napisano

bardzo fajne autko, chyba faktycznie to swiatlo jest za mocne, no i ten napis..., moze jescze troche jasniejsze tlo(mniej tego czarnego), w kazdym razie wyszlo bardzo fajnie

Pozdrawiam

Napisano

serwus :)

bryła bardzo fajna :). Polecałbym zejść z punktowych przepaleń na rzecz ogólnego rozjaśnienia - przy kołach jest za ciemno. Bardzo fajne :)

pozdrawiam i życze powodzenia :)

Napisano

Z czarnymi kwadratami moge pomóc, jest kika dosc konkretnych powodów dla któeych sie pojawiają, da sie tego uniknąć :] zgłoś sie na gg to coś wymyslimy.

Poboba mi sie i to nawet bardzo klimat renderków, sama fura ma kiepskie proporcje i nie moge jej pochwalic jako projektu, mógłbym sie nad tym rozwodzic ale nie wiem czy jesteś zainteresowany.

Natomiast chciałem zapytać co to za mapke dałes w tło bo fajnie zapracowała, chciałbym ja zobaczyć.

Napisano

Mi model sie tak sobie podoba, ale za to bardzo podoba mi sie render z malymi ale: czyli w niektorych miescach za mocno przypalony, chyba wiesz gdzie a przy kolach za ciemno, poza tym super, aha i jeszcze ten napis tak srednio :/

Napisano

Dla mnie swiatla troche nie pasuja, tylne nadkola zbyt bardzo kontrastuja swoja plaskoscia do wypuklych przednich nadkoli, dach troche jakby splaszczony byl, szyby moze zbyt ostre krawedzie maja... No i te przepalenia bleee Tak po za tym to bardzo ladnie :)

Marudny dzis jestem... :P Fajne kola :)

Napisano

kurde...nareszcie coś nowego a nie ciągle jakies golfy czy inne nudne bryki:)

Pozdro projektancie bo bardzo fajna fura. A najbardziej to podoba mi sie pomysł który może śmiało konkurować z Rols Roysami czy innymi hihihi

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności