Skocz do zawarto艣ci

Featured Replies

Napisano

R贸wno tydzie艅 pracy. Wlasny pomys艂 troch臋 ewoluowa艂 podczas modelowania pozdro 4 all6ptapeu0.jpg

• Odpowiedzi 19
  • Wy艣wietle艅 2,1k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

No no. Wozidlo z klas膮. Podoba mi si臋.

wykonanie te偶 klasa

Napisano

ju偶 widzie艂em ten model chyba w wipie, za wiele to nie zmieni艂e艣, naj艂adniejsze felgi i grill i materia艂 na nich, ale to ju偶 pisa艂em reszta te偶 w porz膮dku tylko te 艣wiat艂a jako艣 nie pasuj膮 za bardzo, lakier 艂adny ale przesadzi艂e艣 z przepaleniami

Napisano

gdyby nie te przepalone swiat艂o i napis w rogu to by艂o by pi臋knie :D

Ale ogolnie jest bardzo fajnie !

Napisano

render 偶ywcem wyj臋ty z NFS: Most Wanted :)

ale og贸lnie 艂adny samochodzik

Napisano

Chyba tylnie kolo wchodzi w nadkole, tak to w porzadku, tylko ten napis... :)

Napisano

bardzo fajne autko, chyba faktycznie to swiatlo jest za mocne, no i ten napis..., moze jescze troche jasniejsze tlo(mniej tego czarnego), w kazdym razie wyszlo bardzo fajnie

Pozdrawiam

Napisano

serwus :)

bry艂a bardzo fajna :). Poleca艂bym zej艣膰 z punktowych przepale艅 na rzecz og贸lnego rozja艣nienia - przy ko艂ach jest za ciemno. Bardzo fajne :)

pozdrawiam i 偶ycze powodzenia :)

Napisano
  • Autor

W zasadzie to chcialem zrobic jeszcze inny render ale jak zwykle mi sie mental sypie i wali czarnymi kwadratami.

Napisano

Z czarnymi kwadratami moge pom贸c, jest kika dosc konkretnych powod贸w dla kt贸eych sie pojawiaj膮, da sie tego unikn膮膰 :] zg艂o艣 sie na gg to co艣 wymyslimy.

Poboba mi sie i to nawet bardzo klimat renderk贸w, sama fura ma kiepskie proporcje i nie moge jej pochwalic jako projektu, m贸g艂bym sie nad tym rozwodzic ale nie wiem czy jeste艣 zainteresowany.

Natomiast chcia艂em zapyta膰 co to za mapke da艂es w t艂o bo fajnie zapracowa艂a, chcia艂bym ja zobaczy膰.

Napisano

Mi model sie tak sobie podoba, ale za to bardzo podoba mi sie render z malymi ale: czyli w niektorych miescach za mocno przypalony, chyba wiesz gdzie a przy kolach za ciemno, poza tym super, aha i jeszcze ten napis tak srednio :/

Napisano

Dla mnie swiatla troche nie pasuja, tylne nadkola zbyt bardzo kontrastuja swoja plaskoscia do wypuklych przednich nadkoli, dach troche jakby splaszczony byl, szyby moze zbyt ostre krawedzie maja... No i te przepalenia bleee Tak po za tym to bardzo ladnie :)

Marudny dzis jestem... :P Fajne kola :)

Napisano

kurde...nareszcie co艣 nowego a nie ci膮gle jakies golfy czy inne nudne bryki:)

Pozdro projektancie bo bardzo fajna fura. A najbardziej to podoba mi sie pomys艂 kt贸ry mo偶e 艣mia艂o konkurowa膰 z Rols Roysami czy innymi hihihi

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj wi臋cej Polityka prywatno艣ci