Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 20
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Witam!Calosc pracy super.Do czego bym sie przyczepil to skala.Minowicie wydaje sie ze ow okret jest zbyt malutki w stosunku do fal i...mewy, ktora zdaje sie byc za okretem. Jesli by zatem pokazac mewe na rowni z modelem statku to wyszedl by Pterodaktyl jakis;) Przychylam sie do wypowiedzi Mistrza Kielbas ( w ogole Nobel za avatar ) apropos koloru i powtarzalnosci fal po lewej stronie.

Napisano

a mi znow nie leza proporcje postac/statek. Kolorystyka moglaby byc troszke bardziej zywo dramatyczna. Ogolnie ok :)

Napisano

Jesli nie masz nic przeciwko temu, to ja bym takiej kolorystyce przedstawił (czas 5 sekund :P), zmien falę po lewej stronie bo rytmicznie sie powtarzają, zmienił bym też małą falę pod tą łodzią, bo jest taka nie naturalna.

herhca2.jpg

Napisano
a mi znow nie leza proporcje postac/statek.

o na to akurat nic nie poradze :) nie moja wina, ze takiej wielkosci byly w rzeczywsitosci ;p

nic juz nie bede zmienial, wogole jestem bardzo zadowolony, bo to jest jakby nie patrzec pracka, ktora jako pierwszą uwazam za skonczona od jakis 7 lat ;)

juz kroje cos nowego, wiec jak mowi dzesi dzejms: Trzeba Ciąć Poly i Krzesać Vertexy

pozdro ;]

Napisano

na koniec mógł byś zmiejszyć te fale przynajmniej bo są stanowczo za duże, lub przeskalować model chyba że to nie jest statek tylko model statku wtedy proporcje są oka; PS i jak podzielisz się tymi tutkami (zależy mi bo sam muszę wode zrobić)

Napisano

Mi sie podoba ladne, mozliwe ze autor pracy nie chcial robic wersji foto, tylko taka artystyczna :) Caly problem jest w tym ze na grzbietach fal przydaly by sie strzepy piany. Jak ktos pamieta obrazy Adama Werki to wie o co mi chodzi.

@Badyl: Hey Joe! ;) Mysle ze masz prawo byc zadowolony z pracy jaka wlozyles w te scene.

Napisano

Druga wersja jest już całkiem niezła, podoba mi się. Efekt psuje tylko skala - fale są zbut duże lub statek zbyt mały. Poprostu wygląda to jak 30cm zabawka na wodzie (ale po odcięciu fragmentu wody z brzegu już nie) Takie odnoszę wrażenie, ale to mogą być moje schizy, spowodowane późną porą :)

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności