Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 24
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Oh jej ladne to jest :) Widac ze dopieszczone do ostatniego pixela :)

Nie pasuje chyba jedynie efekt poruszenia na kolach skoro przednie sa tak skrecone i ja bym mimo wszystko albo je wyprostowal albo usunal ten blur. Oh zreszta to takie czepianie sie i mowie to tak "na wszelki wypadek". Chcialbym aby mi takie rendery wychodzily, takie ktore pokazuja piekno modelu a :>

Napisano

bardzo ładny model, lakier też, ale ogólnie nie sprawia wrażenia że jedzie bo ma skręcone koła i nie ma kierowcy :p szyby chyba za bardzo załamują światło, jeszcze co do samej sceny to za mało tam jakichś szczegółów

stare zdjęcie? przecie ten samochód nowy jest :p

Napisano
Jak w instalce windowsa 95

Hoo! ;]. to dobrze czy źle, hmm ;] ?

kierowcy nie ma i raczej nie bedzie ;]. koła ma przekręcone bo skręcał ;P. nielot, chodzi Ci o dof'a czy o motion blur ?

dzięki za komentarze.

wersja statyczna :P

8copywt5.th.jpg

Napisano

Model super i render tez bardzo dobry. Co do calosci pracy to ten MB zupelnie niepotrzebny i psuje caly efekt, fajnie wyszed ci lakier i wlaz od kanalu jest znacznie za maly. To chyba tyle, pzdr

Napisano

Fakt - blur przeszkadza, ten właz też jakoś tako i materiał felg coś mi nie podchodzi... :-P

Ale model sam w sobie bardzo, bardzo...

Scena i pomysł też! Dobra robota!

Gość marcin_mocny
Napisano

ale coś masz do bani materiał szkła (chodzi mi o szybę)

looknij na tak zwaną wersję statyczną twojego renderu, jak tam dziwnie przez tą szybę przednią widać drugie drzwi znaczy prawe

coś ten materiał ci zadziałał jak soczewka

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności