mentaller Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 W końcu w finished ;]. Niedługo postaram się wrzucić jeszcze clay'e i rendery studyjne. ----- i efekt starego zdjęcia ... ----- clay Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Witam!! fajnie fajnie ale blur psuje efekt :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Konras Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Oh jej ladne to jest :) Widac ze dopieszczone do ostatniego pixela :) Nie pasuje chyba jedynie efekt poruszenia na kolach skoro przednie sa tak skrecone i ja bym mimo wszystko albo je wyprostowal albo usunal ten blur. Oh zreszta to takie czepianie sie i mowie to tak "na wszelki wypadek". Chcialbym aby mi takie rendery wychodzily, takie ktore pokazuja piekno modelu a :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 No. Gratki. Wersja b&w super. Jak w instalce windowsa 95 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pecet Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 bardzo ładny model, lakier też, ale ogólnie nie sprawia wrażenia że jedzie bo ma skręcone koła i nie ma kierowcy :p szyby chyba za bardzo załamują światło, jeszcze co do samej sceny to za mało tam jakichś szczegółów stare zdjęcie? przecie ten samochód nowy jest :p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 1 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Jak w instalce windowsa 95 Hoo! ;]. to dobrze czy źle, hmm ;] ? kierowcy nie ma i raczej nie bedzie ;]. koła ma przekręcone bo skręcał ;P. nielot, chodzi Ci o dof'a czy o motion blur ? dzięki za komentarze. wersja statyczna :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kr3tz Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 fajne, pierwsza wersja wymiata. btw kolor- kameleon? tak mi sie wydaje jak patrze na wersje statyczna na okolice znaczka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Napisano 1 Wrzesień 2006 Share Napisano 1 Wrzesień 2006 Hoo! ;]. to dobrze czy źle, hmm ;] ? Dla mnie kozacko. Uwielbiam klimaty 4/8bit color pixelki i te sprawy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
erwin Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Super, ladnie dobrana kolorystyka. Ciekawie wygladaloby to ujecie z deszczem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 skaszaniłes - odnosze wrażenie że samochód to zabawka - zle zachowane proporcje samochód/scena -%2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 hindus, a co ja poradzę, że rendery nigdy mi nie wychodza :P. lakier na fallofa w diffuse + troche zabawy w ps'ie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weinert Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 tak jakby za czysty samochód na to podłoże ale model naprawde kozacki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 etam mi sie podoba;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawelkos Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Model super i render tez bardzo dobry. Co do calosci pracy to ten MB zupelnie niepotrzebny i psuje caly efekt, fajnie wyszed ci lakier i wlaz od kanalu jest znacznie za maly. To chyba tyle, pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
makbol Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Wersja statyczna jest najlepsza. Najbardziej podoba mi sie lakier i model :D Nie podoba mi się właz od kanału. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homa Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Fakt - blur przeszkadza, ten właz też jakoś tako i materiał felg coś mi nie podchodzi... :-P Ale model sam w sobie bardzo, bardzo... Scena i pomysł też! Dobra robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Niezłe autko szkoda że nie pokazałeś siateczki :P nie mam się do czego przyczepić bo jestem noooooobem :P XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drem Napisano 7 Wrzesień 2006 Share Napisano 7 Wrzesień 2006 nono masz sie czym chwalic :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 dzięki za komentarze ;]. siatkę zamieszczałem w wipie, zbyt dużo sie nie zmieniła (jedynie detale dodałem z poziomu edit poly ;] ). siatki: http://www.max3d.pl/forum/showpost.php?p=366488&postcount=35 ps. prace nad studiem są w toku :P. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość marcin_mocny Napisano 14 Wrzesień 2006 Share Napisano 14 Wrzesień 2006 ale coś masz do bani materiał szkła (chodzi mi o szybę) looknij na tak zwaną wersję statyczną twojego renderu, jak tam dziwnie przez tą szybę przednią widać drugie drzwi znaczy prawe coś ten materiał ci zadziałał jak soczewka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 14 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 14 Wrzesień 2006 dałem zbyt duzego IOR'a, a nie miałem później czasu na miany ;]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 swietny model :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ostap.hg Napisano 15 Wrzesień 2006 Share Napisano 15 Wrzesień 2006 pobaw się kątem "obiektywu" kamery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 16 Wrzesień 2006 Share Napisano 16 Wrzesień 2006 no to i ja napisze co sądze o tym :) model swietny no i czekam na ten render studyjny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mentaller Napisano 16 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2006 mam nadzieję, że sie doczekasz ;], ponieważ mam mały poślizg. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi