Busiu Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Wpadęłem na pomysł takiego oto psa, grafika pochodzi z ideo tutoriala do mayki ale niekierowąłem sie tym video tutorialem bo uzywam cinemy.:P ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... ...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blood_brother Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Podobny do pluto:) Bedzie z tego jakas animka albo scenka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Myslałem o scence, cos w stylu bojący pies na budzie a kot na ziemi, dookoła płot a w oddali budynki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 bardzo ładnie Ci do idzie jak narazie :) co do scenki to bardzo dobry pomysł. Tylko najlepiej żeby kot wyglądał tak: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Fajnie, ale siateczki zapomniałeś ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
urban Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 hmm ciekawie to wyglada śmieszne na poczatku myslałem ze sam to robiłes więc bym powiedział fajny pomysł ale jak s tutka to nie powiem. pozatym praca ładna... jak wyżej poprosze siateczke ;)(zasilacz mi działa!!!) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
brumugun Napisano 21 Wrzesień 2006 Share Napisano 21 Wrzesień 2006 ładnie, łapki nie za szeroko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 21 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 21 Wrzesień 2006 Ładny kotek :D Siateczke pokaze ale jest tragiczna, co do robienia z tutka to chyba niezrozumiałeś aluzji nieprzerabiałem go bo on niejest pod mój soft :P i łapki poprawię. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 czekamy na updejty pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot12 Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 Myslałem o scence, cos w stylu bojący pies na budzie a kot na ziemi, dookoła płot a w oddali budynki. Jeśli ten pies ma się bać kota to powinien mieć inną minę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 22 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 22 Wrzesień 2006 UpdejtCo do miny to ustawi się na końcu razem z pozą.. teraz mam dylemat bo chciał bym pokazać twarz psa i kota a to bedzie cięzkie bo będą stać naprzeciwko siebie. siateczka ..... .... .... .... ..... ..... ..... ..... .... .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 22 Wrzesień 2006 Share Napisano 22 Wrzesień 2006 super idzie ;) heh render mi się podoba ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 26 Wrzesień 2006 Share Napisano 26 Wrzesień 2006 będą jakieś apdejszyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Sie robi... sorki miałem pare spraw do dokończenia... zmniejszłem szerokość rozstawienia nóg (lepiej?) i przymierzam sie do naprawy zbugowanej siadki i twarzy. .... .... ..... ..... .. . .... .. . .... .. .. .. . .. .. . . . ... ...... . .... .. . .... . . .... .. . .... .. .. .. . .. .. . . . . .... .. . .... .. .. .. . .. .. . . . ps. dlaczego niedziała mi dodawanie załączników czy to mozlaiwe ze wina przeglądarki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 z tymi łapami chyba lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 fajny ten pies nawet bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bruneq Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Irasiad fany...tylko Irasiady maja dziury w uchach! bo zrobiles głuchego Irasiada!;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 1 Październik 2006 Autor Share Napisano 1 Październik 2006 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adek_CG Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 bardzo fajny piesek... dosyc charakterystyczny, faktycznie jest podobny do pluto;), ale ta wersja wczesniejsza bez oczu wedlug mnie lepsza, niewiem czy tak ma byc czy nie, ale ja bym te oczy zmienil, moze zrob je bardziej ludzkie?, aha no i niewiem czy jest sens modelowac takie rzeczy jak brwi z jednej bryly, moze poprostu zrob je jako osobny obiekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koniu_PL Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Co do brwi, to tak jak wyżej. Poza tym IMO : uszy powinny być bardziej płaskie, głowa jest zbyt kanciasta na "czubku", oczy -> łeee - zlikwiduj oczodół i brwi i oczy tak jak w kreskówkach są spłaszcz i jakby doklej do głowy - będzie lepiej ;) , ogon jak u dinozaura, troche nie naturalnie wygląda łącznie nóg z tłowiem - wyglądają, jakby były przyspawane, a one muszą z niego wyrastać. No to by było na tyle. Powodzenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 o ja ryjek swietny :) nad reszta bym troszke postaral sie podsiedziec potłikowac , wywal to oko bo wlasnie popsules model :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hynol Napisano 1 Październik 2006 Share Napisano 1 Październik 2006 Może oko niżej troche i nie pionowo tylko bardziej poziomo powieki - bardziej łobuzerski będzie. Model bardzo ładny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
merv_ Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 co do brwi... może zrób takie jak ma Gromit w "Klątwie królika" są one bardzo wymowne.... a ogólnie bardzo ładnie ci ten piesek idzie... pozdrawiam i czymam (joke) kciuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dziamka Napisano 2 Październik 2006 Share Napisano 2 Październik 2006 Wydaje mi się, że z oczami nie pasuje kształt oczodołów tzn są zbyt pionowe... Ale morka fajniutka :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 3 Październik 2006 Autor Share Napisano 3 Październik 2006 No własnie popatrz... w dzisiejszych czasach za złe oczy mozna oberwać... niewiem jak mam to naprawic moze jakies referki był bym bardzo wdzieczny bo niechce postaci zepsuć oczami... moze jakis linki z opisu powiem ze niezabardzo wiem jak to naprawić. Wpadłem jedynie na cos takeigo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 zero ruchu dobra... to mam i robie bude niemam zielonego pojecia jaki dać materia na sierść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ania Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 spróbuj lekki noise (fractal, i jeden kolor tylko trochę ciemniejszy od drugiego). a na bump daj ten sam noise, tylko że czarno biały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Busiu Napisano 10 Październik 2006 Autor Share Napisano 10 Październik 2006 przymierzam sie do scenki... ale został mi pchlarz (kot) do zrobienia chciałem uzyskać taki materiał siersci psa czyli niebedzie bumpa raczej a tu updejt... textury wstepne raczej z nich zrezyguje i namaluje recznie żeby uzyskac klimat.http://server6.theimagehosting.com/image.php?img=1bc.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hkropinski Napisano 10 Październik 2006 Share Napisano 10 Październik 2006 do tej skory psa to bym polecil (jako podklad oczywiscie pod wlosy ) mapy vrayowskie z gradientem, pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi