Ania Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 fajne, tylko tosty powinieneś trochę wgnieść, bo one najczęściej dostają wgłębienie w środku jak się je grzeje.
satanicus1991 Napisano 22 Listopad 2006 Napisano 22 Listopad 2006 Jesu, jakie słodkie. Aż by się coś zjadło... Co następne? Bojowy pendrive?
mirach Napisano 23 Listopad 2006 Autor Napisano 23 Listopad 2006 Wielkie dzięki za pozytywny odzew :) Aniu: masz racje, troche te tosty wygiołem, ale z tego ujęcia prawie tego nie widać, wrzuce jakies FFD i pomęcze je troche. satanicus: następny będzie bojowy Teapot ;) Nastepny update najwcześniej jutro. pozdrawiam Mirach
mirach Napisano 24 Listopad 2006 Autor Napisano 24 Listopad 2006 Niestety dzisiejszy dzień nie należał do najlepszych, dlatego też tylko malutki update, narazie wszystko czysto i prawie bez textur, staram sie wyczuc kolory i shadery. Aha, piła pomarańczowa przez pomyłke. Najbliższy update we wtorek, moze do tego czasu zdecyduje sie czy nie startować też w minibitwie low poly :>
Ania Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 daj bryzgi keczapu na brzegach piły. żeby było wiadomo że już jednego przeciwnika pokonał.
tadzio Napisano 24 Listopad 2006 Napisano 24 Listopad 2006 mirach ale musisz go wystawic w "tele-mango"!!! A gratis do tostera: pralko-lodowko-telwizor!!! :-) Dobrze Ci idzie.
JohnyCa Napisano 25 Listopad 2006 Napisano 25 Listopad 2006 Nie zagladalem tu wczesniej ale jak widze pomysl i wykonanie tej maszynki sa swietne. Nozki przepiekne! Gratulacje!
mirach Napisano 6 Grudzień 2006 Autor Napisano 6 Grudzień 2006 Projekt mi sie rozwlekl niemilosiernie, a zblizają się swięta które musze poświęcic magisterce, więc niestety textury pozostaną niedopracowane :( W każdym razie to już raczej ostatni update przed zakończeniem. To co widac to efekt połaczenia w PSie renderu, ambient pass i z-depth pass. Nie wiem czy w ostatecznym renderze nie wywale tych wzorkow z kafelkow, bo wyszly nie tak jak sie spodziewałem. Jesli ktoś ma jakies pomysly na drobne poprawki to niech mówi, ale nie moge obiecać że je wprowadze. No, pomijając ten pesymistyczny wstęp, to chyba wygląda całkiem niezle, co ? :) pozdrawiam Mirach
cojots Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 Mucha zdycha z wrażenia... zanim usiądzie rzecz jasna ;] Czy w paszczy te pasemka są zamierzone?
Ania Napisano 6 Grudzień 2006 Napisano 6 Grudzień 2006 usunęłabym te poziome coś całkiem u góry kadru. z kafelkami masz rację, lepiej bez tych ozdóbek. za mikrofalówką jest trochę za mało miejsca, kabel by się nie zmieścił, ale to taki szczegół. na tostach brakuje ztopionego serka żółtego, wtedy są lepsze.
mirach Napisano 7 Grudzień 2006 Autor Napisano 7 Grudzień 2006 Dzięki :) Serkowi się chyba nie opre, spróboje w piątek dorobic :) To poziome cosik na gorze to meble, ale sproboje jak wygląda jak jeszcze bardziej zawężę kadr.
goran Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 Znalazłem takie coś: http://cgpersia.com/download-autodesk-3dsmax-2008-full-version-dvd-iso-32and64-84.html Znalazłem to na jednym z forów CG. Zwróćcie uwagę na obrazek w połowie wysokości strony.... Tylko nie wiem czy się z tego cieszyć....
mirach Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Napisano 16 Styczeń 2008 Dzięki za info. Rypneli sie o 2 wersje, toster powstal w 8 a nie 2008 :) A ciesze sie to jedynie z tego ze nie dali linka do mojej strony, jakos nie chcialbym byc kojazony z nimi.
Ania Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 Ta strona mi nie wygląda mi całkiem legalnie, raczej nie chciałabym żeby tam były moje prace, napisałabym do nich żeby zdjęli.
mirach Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Napisano 16 Styczeń 2008 Nie wyglada ani troche. Napisze do nich po pracy, ale szczerze mowiac watpie zeby ich moj mail obeszedl.
Rekomendowane odpowiedzi