Napisano 31 Październik 200618 l Ciekawe jak zarabiasz w meksyku heeheh...pewnoe przewozisz imigrantow przez granice lub taczki z niespodzianka:P. Respect Hehe - nie stary, to po drugiej stronie granicy zajecie dla coyotes - u nas z Gwatemali po prostu przez granice sami przelaza :D BTW - slyszales o pracy zdalnej przez net? ;) Plus nauczanie angielskiego w szkole i jakos sie kula. Sorki za off topic! Respect ;) (ty w Londynie? Siedzialem tam dwa latka - pozdrow Oxford Street i Azjatki z chinskiej dzielnicy :D:D:D)
Napisano 3 Listopad 200618 l Autor Witam, oto chyba juz skonczony model. Sorry ale nie mam juz cierpliwosci do Zbrush (chociaz to nie jego wina ale mego slabego hardware`u) W kazdym razie jestem calkiem zadowolony z wyniku.... A Wy co o tym sadzicie Nezumi: chcialbm bardzo odwiedzic Meskyk, mam dobrych znajmoych z tamtad. Po za tym masz szczescie, bo akcent Meksykanski jest jednym z najlatwieszych akctenow hiszpanski... pero accento de Sevilla es horrible y tenia muchissimas problemas para aprender castellano. Por eso por lo menos ahora puedo entender espanol de todo el mundo ;))
Napisano 3 Listopad 200618 l he he, spasiony jakiś ten prezydent, przekarmiłes go IMHO:D moze pokaz go z innego ujecia, oddal troche kamere
Napisano 4 Listopad 200618 l Moze to wina swiatla - modelik dobry ale mysle ze troszke zbyt glebokie te pory na skorze, skora delikatniejsza a wyrazniejsze zmarszczki, tak mysle. Ale modelik rozpoznawalny na pewno ;) Dorzucisz teksture i wlosy? (czy on ma wlosy? Nie pamietam....) Dr0ck - ahorita tienes un amigo mas en Mexico, guerito ;) La verdad, puedes entender espanol de Mexico solo quando estas en Mexico. Tenemos muchas palabritas de doble sentido y frases especyficas de Mexico ;). Lo mismo es en Colombia, Venezuela, Argentina...
Napisano 4 Listopad 200618 l Teraz juz wiem dlaczego niemiecka gazeta nazwała takj tych bliźniaków, na tym modelu wyraźnie widać - podobieństwo jest naprawde duże, kartofel jak sie patrzy :P Mam nadzieje ze nie pójdę za tą wypowiedz siedzieć ;) Chociaż w naszym kraju teraz to juz nic nie wiadomo. Chyba model był bardziej podobny przed Zbrusem. No ale zrób koniecznie jakąś texturke to wtedy ocenię :)
Napisano 4 Listopad 200618 l Mogłeś jeszczę pobawić się modelem w silo lub w modo, zamin go do zb wrzuciłeś. Co was tak ludzie po tym świecie rozrzuciło :) Concitas czy jak to sie tam zwie :)
Napisano 5 Listopad 200618 l Hmm.. sama twarz ekstra.. Ale nie wiem czy do konca jest to jarek albo leszek. bardziej demonicznie wyszedł. może odkryłeś ciemną stronę braci (a może jest tylko jeden- ktoś widział ich razem ?!).. ja i tak jestem pod wrażeniem, bo po 10 minutach patrzenia na taką twarzę chyba bym bełtnoł...
Napisano 6 Listopad 200618 l Hehe - nie stary, to po drugiej stronie granicy zajecie dla coyotes - u nas z Gwatemali po prostu przez granice sami przelaza :D BTW - slyszales o pracy zdalnej przez net? ;) Plus nauczanie angielskiego w szkole i jakos sie kula. Sorki za off topic! Respect ;) (ty w Londynie? Siedzialem tam dwa latka - pozdrow Oxford Street i Azjatki z chinskiej dzielnicy :D:D:D) W Angli jestem od urodzenia:P
Napisano 6 Listopad 200618 l Stary doskonala okazja by Platfusorma wygrala wybory..pusc to w net....podrukuj (sponsorow znajdziesz z Platfusormy) ulotki i nikt na nich nie zaglosuje:P Co do samego modelu hmmm poczatek byl dobry...ale ogolnie to tak sredniawo;(
Napisano 6 Listopad 200618 l To co ja tu powiem... To trudno będzie i to zrobić, bo jedna połowa z drugą twarzy w naturze się różni...(na tym polega urok modeli 3d) watro nad tym pomyśleć... Inaczej wyjdzie ci zbyt ładny... ;)
Napisano 18 Listopad 200618 l I jak tam postępy? Bardzo mi sie pomysl podoba. Może zaprezentujemy projekt (niekoniecznie skończony) w moim czasopiśmie (sztukaikicz.pl)?
Napisano 19 Listopad 200618 l modelik był fajny. ale namieszałeś tym detalem- nie przypomina Pana Prezydenta ;)
Napisano 28 Listopad 200618 l Z calym szacunkiem, ale pomyslales o tym ze jak go/ich zrobisz to bedzie dwa razy wiekszy bur...balagan?!? Nie wiem czy ten kraj to zdzierzy... ;-) Aaa!!! BLAGAM TYLKO NIE BIERZ SIE ZA LEPPERA...;-) Pozdrawiam.
Napisano 29 Listopad 200618 l Układ zmarszczek nienaturalny. Jakbyś nakleił mu skórę z używanego fotela samochodowego. ...czyli chyba naturalnie? No popatrzcie na niego: ^^ albo: Polska rlz \m/-.-\m/
Napisano 29 Listopad 200618 l Odkopujemy watki, odkopujemy... gwoli wyjasnienia, Aaa!!! BLAGAM TYLKO NIE BIERZ SIE ZA LEPPERA...;-)Lepper byl juz kiedys w GameArcie [LP] ;p