uncle Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 no, duzo nie ma ale topic zalozyc mozna;D nastepny udapte w pon dopiero [ szkola ;( ]
Loozack Napisano 2 Październik 2003 Napisano 2 Październik 2003 hmm, no du┐o to ┐e nie zrobi│ :P ale znaj▒c twoje prace to domyÂlam siŕ, ┐e to bŕdzie Âwietny model [piwo]
PENdzel Napisano 3 Październik 2003 Napisano 3 Październik 2003 eheh no no mustangow ci u nas dostatek :)
uncle Napisano 6 Październik 2003 Autor Napisano 6 Październik 2003 no to skromny update :\\ mal oczasu ostatnio, dorobilem ogonek :P
uncle Napisano 6 Październik 2003 Autor Napisano 6 Październik 2003 i widok skreconego statecznika poziomego;d
Pablo Napisano 6 Październik 2003 Napisano 6 Październik 2003 Jak na razie za malo aby cos stwierdzać...poczekam na dalszy rozwój pracy... pozdr
RK Napisano 7 Październik 2003 Napisano 7 Październik 2003 Klapkę trymera dodaleś na geometrii czy to jakiś bump ?
Loozack Napisano 7 Październik 2003 Napisano 7 Październik 2003 narazie jestem zachwycony gładkością i szczegółowością, czekam na więcej :) P.S. statecznik \"poziomy\" powiadasz ?? [cfaniak]
uncle Napisano 7 Październik 2003 Autor Napisano 7 Październik 2003 cicho, specem od samolotow nie jestm tym bardziej od nazw ale staram sie byc \'pro\' :D cos mi nie wychodzi, dzis zainstlaowalem nowego windowsa (poraz 2 w ciagu 2 dni) i zaraz wracam do roboty:d rk: a co nie tak?
Loozack Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 bardzo szybko ci to idzie, technika jak znam życie to poly modelling, co ?? keep working [piwo]
PENdzel Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 miodzio - uwielbiam samoloty z silnikiem tlokowym - jest w nich cos magicznego
RK Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 Wygląda to trochę tak jakbyś kleił model :) Świetna chłodnica.
uncle Napisano 8 Październik 2003 Autor Napisano 8 Październik 2003 hehehe a czym sie rozni sklejanie modelu od modelowania w 3d?:) szczegolnie z rzutow?:D no poza narzedziami to to samo ;P
Lucas Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 Świetny model:), zmobilizowalo mnie to żeby jednak kontuować też mojego Mustanga:), może nawet zaczne od początku.
Falcrum Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 Uncle...ty jak zawsze odpaisz ultra dokladny modelik...;) Uwielbiam twoje prace...:D Pozdr
Pionier Napisano 8 Październik 2003 Napisano 8 Październik 2003 jest pare bledow na laczeniu skrzydla z kadlubem jak i na koncu skrzydel. No chyba ze tak ma byc.
uncle Napisano 10 Październik 2003 Autor Napisano 10 Październik 2003 bardzo maly uipdate, w sumie ne wiem po co go zamieszczam :|
Lucas Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 Jak już mówiłem model fajny ale znalazłem bląd (no powiedzmy:P). Ten wlot pod śmigłem powinien być bardziej okrągły i trochę szerszy tak jak na tym zdjęciu
PENdzel Napisano 10 Październik 2003 Napisano 10 Październik 2003 Lukas masz racje i nie masz racji - patrz blueprinty - problem w tym ze podczas dzialan wojennych wprowadzano mase modyfikacji i zmain do kazdego modelu uzbrojenia - podejrzewam - ze model Uncle oraz Twoj plastykowy modelik - moga reprezentowac zgola rozne modele samolotu
Rekomendowane odpowiedzi