Napisano 2 Październik 200321 l no, duzo nie ma ale topic zalozyc mozna;D nastepny udapte w pon dopiero [ szkola ;( ]
Napisano 2 Październik 200321 l hmm, no du┐o to ┐e nie zrobi│ :P ale znaj▒c twoje prace to domyÂlam siŕ, ┐e to bŕdzie Âwietny model [piwo]
Napisano 6 Październik 200321 l Autor no to skromny update :\\ mal oczasu ostatnio, dorobilem ogonek :P
Napisano 6 Październik 200321 l Jak na razie za malo aby cos stwierdzać...poczekam na dalszy rozwój pracy... pozdr
Napisano 7 Październik 200321 l narazie jestem zachwycony gładkością i szczegółowością, czekam na więcej :) P.S. statecznik \"poziomy\" powiadasz ?? [cfaniak]
Napisano 7 Październik 200321 l Autor cicho, specem od samolotow nie jestm tym bardziej od nazw ale staram sie byc \'pro\' :D cos mi nie wychodzi, dzis zainstlaowalem nowego windowsa (poraz 2 w ciagu 2 dni) i zaraz wracam do roboty:d rk: a co nie tak?
Napisano 8 Październik 200321 l bardzo szybko ci to idzie, technika jak znam życie to poly modelling, co ?? keep working [piwo]
Napisano 8 Październik 200321 l miodzio - uwielbiam samoloty z silnikiem tlokowym - jest w nich cos magicznego
Napisano 8 Październik 200321 l Autor hehehe a czym sie rozni sklejanie modelu od modelowania w 3d?:) szczegolnie z rzutow?:D no poza narzedziami to to samo ;P
Napisano 8 Październik 200321 l Świetny model:), zmobilizowalo mnie to żeby jednak kontuować też mojego Mustanga:), może nawet zaczne od początku.
Napisano 8 Październik 200321 l Uncle...ty jak zawsze odpaisz ultra dokladny modelik...;) Uwielbiam twoje prace...:D Pozdr
Napisano 8 Październik 200321 l jest pare bledow na laczeniu skrzydla z kadlubem jak i na koncu skrzydel. No chyba ze tak ma byc.
Napisano 10 Październik 200321 l Jak już mówiłem model fajny ale znalazłem bląd (no powiedzmy:P). Ten wlot pod śmigłem powinien być bardziej okrągły i trochę szerszy tak jak na tym zdjęciu
Napisano 10 Październik 200321 l Lukas masz racje i nie masz racji - patrz blueprinty - problem w tym ze podczas dzialan wojennych wprowadzano mase modyfikacji i zmain do kazdego modelu uzbrojenia - podejrzewam - ze model Uncle oraz Twoj plastykowy modelik - moga reprezentowac zgola rozne modele samolotu