Skocz do zawartości

Featured Replies

Napisano

no, duzo nie ma ale topic zalozyc mozna;D nastepny udapte w pon dopiero [ szkola ;( ]

• Odpowiedzi 25
  • Wyświetleń 2,9k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

hmm, no du┐o to ┐e nie zrobi│ :P ale znaj▒c twoje prace to domyÂlam siŕ, ┐e to bŕdzie Âwietny model [piwo]

Napisano
  • Autor

no to skromny update :\\ mal oczasu ostatnio, dorobilem ogonek :P

Napisano

Jak na razie za malo aby cos stwierdzać...poczekam na dalszy rozwój pracy...

pozdr

Napisano

Klapkę trymera dodaleś na geometrii czy to jakiś bump ?

Napisano

narazie jestem zachwycony gładkością i szczegółowością, czekam na więcej :)

P.S. statecznik \"poziomy\" powiadasz ?? [cfaniak]

Napisano
  • Autor

cicho, specem od samolotow nie jestm tym bardziej od nazw ale staram sie byc \'pro\' :D cos mi nie wychodzi, dzis zainstlaowalem nowego windowsa (poraz 2 w ciagu 2 dni) i zaraz wracam do roboty:d

rk: a co nie tak?

Napisano

bardzo szybko ci to idzie, technika jak znam życie to poly modelling, co ?? keep working [piwo]

Napisano

miodzio - uwielbiam samoloty z silnikiem tlokowym - jest w nich cos magicznego

Napisano

Wygląda to trochę tak jakbyś kleił model :) Świetna chłodnica.

Napisano
  • Autor

hehehe a czym sie rozni sklejanie modelu od modelowania w 3d?:) szczegolnie z rzutow?:D no poza narzedziami to to samo ;P

Napisano

Świetny model:), zmobilizowalo mnie to żeby jednak kontuować też mojego Mustanga:), może nawet zaczne od początku.

Napisano

Uncle...ty jak zawsze odpaisz ultra dokladny modelik...;)

Uwielbiam twoje prace...:D

Pozdr

Napisano

jest pare bledow na laczeniu skrzydla z kadlubem jak i na koncu skrzydel. No chyba ze tak ma byc.

Napisano
  • Autor

bardzo maly uipdate, w sumie ne wiem po co go zamieszczam :|

Napisano

Jak już mówiłem model fajny ale znalazłem bląd (no powiedzmy:P). Ten wlot pod śmigłem powinien być bardziej okrągły i trochę szerszy tak jak na tym zdjęciu

p51d_3.jpg

Napisano

Lukas masz racje i nie masz racji - patrz blueprinty - problem w tym ze podczas dzialan wojennych wprowadzano mase modyfikacji i zmain do kazdego modelu uzbrojenia - podejrzewam - ze model Uncle oraz Twoj plastykowy modelik - moga reprezentowac zgola rozne modele samolotu