Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam zgromadzonych :) Mial byc kwiatek dla mojej pani, ale nieco zboczylem z tematu i udalo mi sie osiagnac owe dzielo... Kilka godzin w 3dsmax, kilka godzin w Photoshopie, troche Vray-a i gotowe :)))

chemical_plant.jpg

• Odpowiedzi 17
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

no i ładnie wyszło,

jak zrobiłeś ten brud na styku okna z parapetem? te jakby porosty?

jedynie doniczka nie pasuje kolorystycznie, zrobiłabym ciut bledszą, bo reszta też taka blada.

Napisano

Tak na zaś to nie używam tutków do robienia własnych scen, bo to bez sensu... Taka scena wcale nie byłaby moja :P A roślinka to efekt przypadkowego działania Extrude i Bevel :P A pajęczynka to pogięty plane z texturą diff, disp i opac, lekko wystający z parapetu ;))) Taka śliczna roślinka, co wam się nie podoba :P Hehe^^

Napisano

Z tym świeceniem to brałem przykład z twojego "Zaufaj różowej slie!!! :***" o pięknym świecącym kolorze ciemnoróżowym :))) Pozdro

Napisano

ogólnie całkie przyjemne, fajna kolorystyka, szczególnie ta zielona poświata.

z samym pomysłem roślinki bym polemizował, ale poza tym jest OK. Szczególnie kształt roślinki jest dosyć dziwny, a i z plamami też nie do konca ci wyszło (przede wszystkim za dużo ich jest)

Napisano

Takich scenek to juz pełno wiec za pomysł minus :D ale ogólnie dobrze to wyglada, chciałbym to zrobiczyć zanimowane jak ta roślinka wyrasta z doniczki :] pozdrawiam.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Wykorzystujemy cookies. Przeczytaj więcej Polityka prywatności