Napisano 12 Listopad 200618 l Witam zgromadzonych :) Mial byc kwiatek dla mojej pani, ale nieco zboczylem z tematu i udalo mi sie osiagnac owe dzielo... Kilka godzin w 3dsmax, kilka godzin w Photoshopie, troche Vray-a i gotowe :)))
Napisano 12 Listopad 200618 l Super ^^ Mogła by ta radioaktywna maź tak jeszcze obciekac z tych gałązek :)
Napisano 12 Listopad 200618 l no i ładnie wyszło, jak zrobiłeś ten brud na styku okna z parapetem? te jakby porosty? jedynie doniczka nie pasuje kolorystycznie, zrobiłabym ciut bledszą, bo reszta też taka blada.
Napisano 12 Listopad 200618 l hehe widać że na bazie tutka jechałeś :) szkoda że nie zrobiłeś jakiegoś normalnego kwiatka bo to coś mi się nie podoba
Napisano 12 Listopad 200618 l ta, pokaż siatę :) fajnie wyszło. i tak jak ktoś tam pytał, jak zrobiłeś te takie pajęczynki?
Napisano 12 Listopad 200618 l no fajnie tylko nie podoba mi się ten "kwiatek" .. ale imo coś już za dużo ujęć przy oknach w sieci jest (zwłaszcza takich starych) pozdrawiam
Napisano 12 Listopad 200618 l MIalem wizje - zamiast roslinki jakies stare zdjęcie z popękanym szkłem :D
Napisano 12 Listopad 200618 l Autor Tak na zaś to nie używam tutków do robienia własnych scen, bo to bez sensu... Taka scena wcale nie byłaby moja :P A roślinka to efekt przypadkowego działania Extrude i Bevel :P A pajęczynka to pogięty plane z texturą diff, disp i opac, lekko wystający z parapetu ;))) Taka śliczna roślinka, co wam się nie podoba :P Hehe^^
Napisano 12 Listopad 200618 l Nienaturalne te brudy... Zbyt przypadkowo rozmieszczone. A kwiatek za bardzo się świeci :*
Napisano 12 Listopad 200618 l Autor Z tym świeceniem to brałem przykład z twojego "Zaufaj różowej slie!!! :***" o pięknym świecącym kolorze ciemnoróżowym :))) Pozdro
Napisano 12 Listopad 200618 l Autor Z resztą :))) Krew predatora też się świeciła i nikomu to nie przeszkadzało :P
Napisano 12 Listopad 200618 l ogólnie całkie przyjemne, fajna kolorystyka, szczególnie ta zielona poświata. z samym pomysłem roślinki bym polemizował, ale poza tym jest OK. Szczególnie kształt roślinki jest dosyć dziwny, a i z plamami też nie do konca ci wyszło (przede wszystkim za dużo ich jest)
Napisano 12 Listopad 200618 l gdyby ta doniczka była mniej gładka było by super, ale i tak jest ogólnie bardzo dobrze, te niby pajęczyny najlepsze:)
Napisano 18 Listopad 200618 l Najbardziej podoba mi się to zagrzybiono-zapleśniałe okno, poświata jest taka sobie.
Napisano 20 Listopad 200618 l Takich scenek to juz pełno wiec za pomysł minus :D ale ogólnie dobrze to wyglada, chciałbym to zrobiczyć zanimowane jak ta roślinka wyrasta z doniczki :] pozdrawiam.