Skocz do zawartości

Temat minibitwy ! 64 użytkowników zagłosowało

1. 1. Temat minibitwy !

• Helikopter
      5
    • Bolid F1
      1
    • Samochód Campingowy
      1
    • Samochód WRC
      2
    • Wóz Strażacki
      2
    • Upadły Anioł
      1
    • rycerzyki, mieczyki, zbroje, woo, roar.. gotiki, obliviony i te inne
      4
    • postac z kreskowki
      18
    • Stwory w Ciemnosci
      4
    • Cos Porwalo Mojego Przyjaciela!!!
      4
    • Obcy sa wsrod nas
      1
    • jezdziec na wierzchowcu
      2
    • Niewolnik/Robotnik - fizyczny, psychiczny, umysłu itp
      2
    • Roboty i cyborgi, postacie z Dragon Balla
      4
    • ciekawy klimatyczny environment
      13

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

• Odpowiedzi 34
  • Wyświetleń 3,7k
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi

Top Posters In This Topic

Napisano

Pytanie w kwestii formalnej - jak długo będzie trwało głosowanie? Osobiście wybrałem helikopter, jednak z tego co widzę za daleko to on chyba nie poleci :).

Napisano

jak do 24 dzisiaj skoro pisze

This poll will close on 24-11-06 at 18:39

??

jak wygra kreskowka wystartuje !! :D

Napisano

noi dobrze hehe w sumie troche zly bylem jak przeczytalem ze do 24 to jeszcze cale dwa dni (no nie cale :D)

jest good panie pro modzie :D

pozdro

Napisano

temat ktory chcialem nie ma juz szans na wygranie, wiec glosuje politycznie na postac z kreskowki :D, a kiedy by to sie mialo zaczac 15 grudnia?

Napisano

A nie jutro o 00:01? :D

Wcześniej było powiedziane, że ta bitwa zostanie skrócona o tyle dni, o ile poprzednia została wydłużona.

Napisano
  • Autor

Owen 22 listopada , bo sie nie wyrobilismy tym razem , kazda nastepna bedzie sie zaczynala jakos max 20 , 15 koniec 5 dni na glosowanie 1 na na wybor tematu. Oczywiscie ta bitwa bedzie ktorsza o kilka dni :)

Kuba_ nie jutro, dzisiaj, no chyba ze chcecie zeby do jutra powisiala sonda :) mi to naprawde nie robi problemu to wy decydujecie pamietajcie :)

Napisano

taka mala uwga na przyszlosc : "Stwory w Ciemnosci" i tego typu tematy to nie do game artu prosze. tu trzeba z kopem exponowac modele, a nie chowac je we mgle. wiesz mr. moderator o co chodzi.... filtruj bardziej plz.

Napisano

łeeeee, szkoda ze wrc nie wygra, a zagłosowałem nawet, jeszcze chyba nie widziałem tutaj jakiegoś miniwara gameart z autkami :/

Napisano

No kończcie bo.... "ciekawy klimatyczny environment" niepokojąco zbliżył się do cartoon'ów :)))) (mam nadzieje ze animy typu shrek ice age itp też się liczą)- ja osobicie głosowałem na Helikopter - aczkolwiek tak jak Ardeni pisze samochodów jeszcze nie było w bitwie.

Pozdro

Ps. Może w przyszłości powinna odbyć się druga tura głosowania jak w wyborach prezydenckich ? :)))

Napisano

ato ci dopiero :) jak karton wygra to moze sie skusze na tą bitewke - poćwicze od razu. Ale na pewno Klicor bedzie sie śmiał :D:D

Napisano

Czyli na co czekamy? Chyba najwyższa pora zakończyć ankietę :)

Bro - nie zapominaj, że jako zwycięzca 8 Mini-bitwy to Ty ustalasz zasady :D

PS.

Jeśli wygra kreskówka, dobrze by było w regulaminie określić właśnie granice owej "kreskówki". Czy jest to coś mieszczącego się w przedziale od komiksu, poprzez konwencjonalne bajki do szreków i osiołków, czy też jakiś konkretny kierunek.

Napisano

O siemak Cer jak ty bierzesz to też bym si przyłączył ale nie ma co sie rzucać jak czasu brak ;(

Pozdro

Napisano
Bro - nie zapominaj, że jako zwycięzca 8 Mini-bitwy to Ty ustalasz zasady :D

PS.

Jeśli wygra kreskówka, dobrze by było w regulaminie określić właśnie granice owej "kreskówki". Czy jest to coś mieszczącego się w przedziale od komiksu, poprzez konwencjonalne bajki do szreków i osiołków, czy też jakiś konkretny kierunek.

Wydaje mi się ze czas zakończyć głosowanie.

Co do regulaminu to może niech zadecydują ci co głosowali na kreskówkę - ja proponowałbym zakres od komiksu aż do współczesnych bajek.

Co reszty to

policount : do 5000

TXT : 1024x1024

Pozdro

Napisano

Hihi Ja tam wiem, że KLICEK z pewnoscia stworzy jakiegos żółwia ninja :D

Napisano

wsparłem environment aby nie było cartoona..

wsumie cartoon wygrał.

Równie dobrez w WIP'ie można było zrobić cartoonow'ą minibitwe, a nie przenosić do gameartu:/

but its ur choice:]

PROPONUJE DRUGĄ TURE WYBORÓW:] między environ i cartoon:]

Napisano

ej, postać z kreskówki wcale nie musi być cartoonowa imo...

Kreskówek jest cała masa, można zrobić psa pluto z cell shadingiem, ale można też np. wolverina - też był w kreskówkach...

Więc nie przesadzajcie z tymi cartoonami

Napisano
  • Autor

ja tylko przypomne ze ten kto wygrywa wybiera temat ;) wiec warto wziac udzial wygrac i wtedy bedzie ten temat o jakim sobie marzylismy :)

Tym razem byla sonda tylko i wylacznie dlatego ze Bro tak chcial ;) i wydaje mi sie ze nie predko zobaczymy juz tutaj sonde.

Bro poprosil o zamkniecie sondy, wygral temat "Postac z kreskowki" a kreskowek jest duzo od hi menow po xmenow ;) nie ma sie co lamac