Napisano 28 Listopad 200717 l Shader butów do bani... fatkycznie obsuń te skarpepki, będzie lepiej Keep going :P
Napisano 22 Marzec 200817 l Autor Czas jest bezlitosny dla tej pracy jak widać :P Update raz na kilka miesięcy nie powala częstością :D, niemniej jednak będę sobie dalej dłubał to swoim tempem. Zmiany w toku. Z tych najbardziej głównych to wymieniony łeb, kolory gaciuf i skarpetkuf, ogólnie skarpetki, butelka, smrodorant i inne pomniejsze badziewia.
Napisano 22 Marzec 200817 l Nie za bardzo światło się od niej odbija? Poza tym jest super. Co do update'ów, to lepszy rydz niż nic ;]
Napisano 22 Marzec 200817 l no no ziomuś dajesz dalej... ;) fajnie się zapowiada... nad światełkiem trzeba popracować, bo cosik nie bardzo... pozdro!!!
Napisano 22 Marzec 200817 l ciesze się, że dalej to ciągniesz, masz szczęście, że modelka się nie starzeje, po mojemu trochę sie za bardzo ona błyszczy
Napisano 22 Marzec 200817 l O rany, ona chyba musiała grać całą dobę w tego kosza żeby tak się spocić ;) A tak to bardzo zacnie :)
Napisano 22 Marzec 200817 l Autor Nad tym jeszcze popracuję - mam zamiar przeteksturować ją od szyi w dół i zrobić w końcu porządnego speculara i reflecta plus w późniejszym czasie dodać kropelki potu. Dzięki, że zwróciliście na to uwagę.
Napisano 22 Marzec 200817 l oj slabe to strasznie na razie :( czy Ty masz jakies refki do tej sceny? Jesli jestes zainteresowany moglbym we wtorek zrobic dwa skany zdjec z albumu 'Playboy blondes' aktorki Lari Laine (z maja 1958) gdzie wystepuje w dokladnie takich samych klimatach, na necie niestety nic nie znalazlem, poza takim malym obrazem: czolem pionier
Napisano 22 Marzec 200817 l Autor Co dokładnie masz na myśli pisząc "oj slabe to strasznie na razie" ? W tym momencie patrząc na fotkę którą podesłałeś to stwierdzam, że musiałbym rzucić to co zrobiłem i zacząć wszystko od początku, a na to aktualnie nie mam siły. Refki do tego mam tylko szczątkowe, bo sam wygląd obrazka (kompozycja, kolory, oświetlenie) starałem się wypracować od zera samemu, z refek korzystałem wchodząc już w szczegół. Z chęcią skorzystam z Twoich refek, ale teraz to nie za bardzo wiem co mam robić, czy po prostu nie dać sobie całkowicie z tym spokoju. Bo może błądzę w tym przez tyle czasu, że już i tak nic dobrego z tego nie wyniknie.
Napisano 22 Marzec 200817 l Mam na mysli swiatlo, material skory ktory zamiast wygladac 'mokro' wyglada plastikowo, do tego kompozycja mi nie lezy (ta pani wrecz rozsadza tamy obrazu), do tego strasznie to wszystko przejarane i kompletnie straciles detal w cieniach itd itd :P
Napisano 22 Marzec 200817 l ArTooRo zapodaj sobie jakieś fotki skóry hires coś jak na 3dsk mają i zrób porządną texturę skóry i dobrego speculara. Popracuj też nad materiałami ubrania i wtedy jak już będziesz miał dobre mapy koloru i speculara to można kombinować z światełkiem i ustawieniami materiału. Tego materiału co teraz jest nie ma co tuningować ja bym zrobił nowy oparty na dobrym kolorze i specular bo model jest bardzo dobry więc szkoda go zmarnować. Pozdro.