kamil.ochel Napisano 28 Listopad 2007 Share Napisano 28 Listopad 2007 Shader butów do bani... fatkycznie obsuń te skarpepki, będzie lepiej Keep going :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 22 Marzec 2008 Autor Share Napisano 22 Marzec 2008 Czas jest bezlitosny dla tej pracy jak widać :P Update raz na kilka miesięcy nie powala częstością :D, niemniej jednak będę sobie dalej dłubał to swoim tempem. Zmiany w toku. Z tych najbardziej głównych to wymieniony łeb, kolory gaciuf i skarpetkuf, ogólnie skarpetki, butelka, smrodorant i inne pomniejsze badziewia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_Arti_ Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Nie za bardzo światło się od niej odbija? Poza tym jest super. Co do update'ów, to lepszy rydz niż nic ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
floo Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 no no ziomuś dajesz dalej... ;) fajnie się zapowiada... nad światełkiem trzeba popracować, bo cosik nie bardzo... pozdro!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrkrzysiek Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 ciesze się, że dalej to ciągniesz, masz szczęście, że modelka się nie starzeje, po mojemu trochę sie za bardzo ona błyszczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kimmi Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Faktycznie za bardzo się świeci, brzuch wygląda jak lakier samochodu:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość obo Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 O rany, ona chyba musiała grać całą dobę w tego kosza żeby tak się spocić ;) A tak to bardzo zacnie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 22 Marzec 2008 Autor Share Napisano 22 Marzec 2008 Nad tym jeszcze popracuję - mam zamiar przeteksturować ją od szyi w dół i zrobić w końcu porządnego speculara i reflecta plus w późniejszym czasie dodać kropelki potu. Dzięki, że zwróciliście na to uwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 oj slabe to strasznie na razie :( czy Ty masz jakies refki do tej sceny? Jesli jestes zainteresowany moglbym we wtorek zrobic dwa skany zdjec z albumu 'Playboy blondes' aktorki Lari Laine (z maja 1958) gdzie wystepuje w dokladnie takich samych klimatach, na necie niestety nic nie znalazlem, poza takim malym obrazem: czolem pionier Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArTooRo Napisano 22 Marzec 2008 Autor Share Napisano 22 Marzec 2008 Co dokładnie masz na myśli pisząc "oj slabe to strasznie na razie" ? W tym momencie patrząc na fotkę którą podesłałeś to stwierdzam, że musiałbym rzucić to co zrobiłem i zacząć wszystko od początku, a na to aktualnie nie mam siły. Refki do tego mam tylko szczątkowe, bo sam wygląd obrazka (kompozycja, kolory, oświetlenie) starałem się wypracować od zera samemu, z refek korzystałem wchodząc już w szczegół. Z chęcią skorzystam z Twoich refek, ale teraz to nie za bardzo wiem co mam robić, czy po prostu nie dać sobie całkowicie z tym spokoju. Bo może błądzę w tym przez tyle czasu, że już i tak nic dobrego z tego nie wyniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pionier Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 Mam na mysli swiatlo, material skory ktory zamiast wygladac 'mokro' wyglada plastikowo, do tego kompozycja mi nie lezy (ta pani wrecz rozsadza tamy obrazu), do tego strasznie to wszystko przejarane i kompletnie straciles detal w cieniach itd itd :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomala Napisano 22 Marzec 2008 Share Napisano 22 Marzec 2008 ArTooRo zapodaj sobie jakieś fotki skóry hires coś jak na 3dsk mają i zrób porządną texturę skóry i dobrego speculara. Popracuj też nad materiałami ubrania i wtedy jak już będziesz miał dobre mapy koloru i speculara to można kombinować z światełkiem i ustawieniami materiału. Tego materiału co teraz jest nie ma co tuningować ja bym zrobił nowy oparty na dobrym kolorze i specular bo model jest bardzo dobry więc szkoda go zmarnować. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi