ftorek Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 hej - Lester Chaykin - postac z super malinowej gry another world :) na konceptach oczywiscie bardzo malo widac - ale wlasnie to mi sie podoba - ze sporo jest zostawione wyobrazni :) poposa ps. postaram sie wyrobic :)
arcade Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 hoho, fajnie zobaczyć że startujesz Ftorek :) kurde, Another World - gra legenda, czytałem o niej masę razy ale ani razu nie zagrałem - jakoś omineła mnie. W każdym razie pomysł na rewitalizację tej postaci jest super :) powodzenia!
_michal Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 ziomuś - do grania marsz! http://www.anotherworld.fr/anotherworld_uk/ ftorek - zajmuję miejsce w pierwszym rzędzie widowni.
Grimor Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 ehh jak ja wspominam ta gre xD na poczatku myslem ze to poczatek jest trudny xD mam nadzieje ze fajnie ci to wyjdzie, powodzenia !!
Przybysz Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Aaaaa, super giera! Ten klimat...ehh Jedna z 2 moich ulubionych gier z dzieciństwa. ;) Czekam z niecierpliwością na pierwsze efekty.
Por@szek Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Ja obok Ciebie empeck. Gra IMO najlepsza jaka do tej pory zostala stworzona. Nie zawiedz fana XD
ofca Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 to ja pomiedzy Porachem a eMpeckiem ok ok ? ew na kolanach ktoregos :D xDD hm....czytalem w cda o tym....pisali ze fajne....mowia ze fajne... no to fajnei ze fajne - zrob rownierz fajna postac ziooom :* btw- hm - pistoel z 2 trisow tam widze na skrinie ? xDD ach...
Konras Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Fajna gra, szkoda ze Empeck podal linka do dema ^^ bo sie rozczarowalem:> Ah az mi sie przypomnialo jak kiedys zagrywalem sie w flashbacka :) bo gry maja jak zauwazylem wiele wspolnego. Powodzenia :) Puzniej tylko Ftorek zrenderujesz pare animacji i podeslesz na strone projektu:)
_michal Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Fajna gra, szkoda ze Empeck podal linka do dema ^^ bo sie rozczarowalem:> Przecież nie podam linka ed2k ;) ofca, złaź z kolan, zajęty jestem :P hyhy
Kuba Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Przyznam że nie grałem, byćmoże dlatego że w tamtych czasach amiga była moim niespełnionym marzeniem. Śliniłem się czytając i oglądając pikselozy w Top Secret. Życzę powodzenia i trzymam kciuki.
arcade Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 dzięki za linka Empeck! przeszedłem to demko już, składa się tylko z kilku plansz niestety :( Ale wrażenie robi naprawdę niezłe... Nawet jak na dzisiejsze czasy - nie wiem, ma jakiś taki artystyczny polot, dziwny klimat :D No i ta "3d" grafika, coś pięknego :) Muszę mieć jakąś pełniejszą wersję bez kitu :)
_michal Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Muszę mieć jakąś pełniejszą wersję bez kitu :) Mówisz, masz. http://www.iqp.pl/index.php?id=973
Proto Napisano 20 Grudzień 2006 Napisano 20 Grudzień 2006 Another World to bez dwoch zdan najbardziej klimatyczna gra wszechczasow. System walki z tarczami energetycznymi i ladowaniem strzalu wymiatal. No i zadne inne zakonczenie w grze mnie nie wzruszylo w rownym stopniu :). Potem byl niemal rownie dobry Flashback, ale niestety nie dane bylo mi go skonczyc, bo ostatnia dyskietka z gra padla ;). A najnowsza czesc cyklu- o czym nie kazdy wie- to Fade to Black. Nie dam sobie uciac reki, ale to bodajze pierwsza gra w 3d. BTW z tej hi-resowej wersji mozna uzyskac nieco dokladniejszy koncept. Powodzenia, bede tu czesto zagladal :).
Predator Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Swietny wybor !! gierka byla przeswietne... sprostujcie mnie jesli sie myle ale czyz to nie byla pierwsza czesc Flashback'a? albo flashback byl przed hm sam juz niepamietam...IMHO Flashback byl lepszy :P. Ftorek powodzenia !:)
ftorek Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 cholercia... chyba musze sie postarac.... :)
Gość Bad Moon Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 A pamiętacie końcową scenę z AW? :]
Przybysz Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Flashback był uważany z 2-gą część AW poprzez duże podobieństwo ale tak naprawdę to była inna gra.
ftorek Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 no i wszystko jasne :) - thnx przybysz :) tak sobie mysle ze jak juz bede robil ta postac to ciut trzeba bedzie ja podrasowic :) mysle o jakims moze bezrekawniku z mnostwem kieszeni, pistol+kabure (z pasem ma sie rozumiec :) jakies fajne biale adidaski (hehe - bedzie wygladal jak metal sprzed 20 lat :) muahhaha poopda thnx za wpisy :)
Proto Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 Przypominam ze glowny bohater byl doktorem fizyki jadrowej ;). Co do Flashbacka i Fade to Black to byly bardziej ideowe kontynuacje Another World (chocby ze wzgledu na zmiane na bohatera wlasnie - nazywal sie bodaj Conrad Hart), ale wszystkie autorstwa Delphine Software i o zblizonej mechanice, wiec jednak kontynuacje :).
ftorek Napisano 21 Grudzień 2006 Autor Napisano 21 Grudzień 2006 no wiem ze byl fiykiem - ale raczej mlodym i nawet rzec by mozna 'mlodziezowym' :) wiec pewnie do pracy w bojowkach moglby sie wybrac :) poposad
giorgione Napisano 23 Grudzień 2006 Napisano 23 Grudzień 2006 pamiętna produkcja - mile spędzone godzinki :D Liczę na fajny modelik Pozdr Giorgione
Rekomendowane odpowiedzi