Napisano 20 Grudzień 200618 l hej - Lester Chaykin - postac z super malinowej gry another world :) na konceptach oczywiscie bardzo malo widac - ale wlasnie to mi sie podoba - ze sporo jest zostawione wyobrazni :) poposa ps. postaram sie wyrobic :)
Napisano 20 Grudzień 200618 l hoho, fajnie zobaczyć że startujesz Ftorek :) kurde, Another World - gra legenda, czytałem o niej masę razy ale ani razu nie zagrałem - jakoś omineła mnie. W każdym razie pomysł na rewitalizację tej postaci jest super :) powodzenia!
Napisano 20 Grudzień 200618 l ziomuś - do grania marsz! http://www.anotherworld.fr/anotherworld_uk/ ftorek - zajmuję miejsce w pierwszym rzędzie widowni.
Napisano 20 Grudzień 200618 l ehh jak ja wspominam ta gre xD na poczatku myslem ze to poczatek jest trudny xD mam nadzieje ze fajnie ci to wyjdzie, powodzenia !!
Napisano 20 Grudzień 200618 l Aaaaa, super giera! Ten klimat...ehh Jedna z 2 moich ulubionych gier z dzieciństwa. ;) Czekam z niecierpliwością na pierwsze efekty.
Napisano 20 Grudzień 200618 l Ja obok Ciebie empeck. Gra IMO najlepsza jaka do tej pory zostala stworzona. Nie zawiedz fana XD
Napisano 20 Grudzień 200618 l to ja pomiedzy Porachem a eMpeckiem ok ok ? ew na kolanach ktoregos :D xDD hm....czytalem w cda o tym....pisali ze fajne....mowia ze fajne... no to fajnei ze fajne - zrob rownierz fajna postac ziooom :* btw- hm - pistoel z 2 trisow tam widze na skrinie ? xDD ach...
Napisano 20 Grudzień 200618 l Fajna gra, szkoda ze Empeck podal linka do dema ^^ bo sie rozczarowalem:> Ah az mi sie przypomnialo jak kiedys zagrywalem sie w flashbacka :) bo gry maja jak zauwazylem wiele wspolnego. Powodzenia :) Puzniej tylko Ftorek zrenderujesz pare animacji i podeslesz na strone projektu:)
Napisano 20 Grudzień 200618 l Fajna gra, szkoda ze Empeck podal linka do dema ^^ bo sie rozczarowalem:> Przecież nie podam linka ed2k ;) ofca, złaź z kolan, zajęty jestem :P hyhy
Napisano 20 Grudzień 200618 l Przyznam że nie grałem, byćmoże dlatego że w tamtych czasach amiga była moim niespełnionym marzeniem. Śliniłem się czytając i oglądając pikselozy w Top Secret. Życzę powodzenia i trzymam kciuki.
Napisano 20 Grudzień 200618 l dzięki za linka Empeck! przeszedłem to demko już, składa się tylko z kilku plansz niestety :( Ale wrażenie robi naprawdę niezłe... Nawet jak na dzisiejsze czasy - nie wiem, ma jakiś taki artystyczny polot, dziwny klimat :D No i ta "3d" grafika, coś pięknego :) Muszę mieć jakąś pełniejszą wersję bez kitu :)
Napisano 20 Grudzień 200618 l Muszę mieć jakąś pełniejszą wersję bez kitu :) Mówisz, masz. http://www.iqp.pl/index.php?id=973
Napisano 20 Grudzień 200618 l Another World to bez dwoch zdan najbardziej klimatyczna gra wszechczasow. System walki z tarczami energetycznymi i ladowaniem strzalu wymiatal. No i zadne inne zakonczenie w grze mnie nie wzruszylo w rownym stopniu :). Potem byl niemal rownie dobry Flashback, ale niestety nie dane bylo mi go skonczyc, bo ostatnia dyskietka z gra padla ;). A najnowsza czesc cyklu- o czym nie kazdy wie- to Fade to Black. Nie dam sobie uciac reki, ale to bodajze pierwsza gra w 3d. BTW z tej hi-resowej wersji mozna uzyskac nieco dokladniejszy koncept. Powodzenia, bede tu czesto zagladal :).
Napisano 21 Grudzień 200618 l Swietny wybor !! gierka byla przeswietne... sprostujcie mnie jesli sie myle ale czyz to nie byla pierwsza czesc Flashback'a? albo flashback byl przed hm sam juz niepamietam...IMHO Flashback byl lepszy :P. Ftorek powodzenia !:)
Napisano 21 Grudzień 200618 l Flashback był uważany z 2-gą część AW poprzez duże podobieństwo ale tak naprawdę to była inna gra.
Napisano 21 Grudzień 200618 l Autor no i wszystko jasne :) - thnx przybysz :) tak sobie mysle ze jak juz bede robil ta postac to ciut trzeba bedzie ja podrasowic :) mysle o jakims moze bezrekawniku z mnostwem kieszeni, pistol+kabure (z pasem ma sie rozumiec :) jakies fajne biale adidaski (hehe - bedzie wygladal jak metal sprzed 20 lat :) muahhaha poopda thnx za wpisy :)
Napisano 21 Grudzień 200618 l Przypominam ze glowny bohater byl doktorem fizyki jadrowej ;). Co do Flashbacka i Fade to Black to byly bardziej ideowe kontynuacje Another World (chocby ze wzgledu na zmiane na bohatera wlasnie - nazywal sie bodaj Conrad Hart), ale wszystkie autorstwa Delphine Software i o zblizonej mechanice, wiec jednak kontynuacje :).
Napisano 21 Grudzień 200618 l Autor no wiem ze byl fiykiem - ale raczej mlodym i nawet rzec by mozna 'mlodziezowym' :) wiec pewnie do pracy w bojowkach moglby sie wybrac :) poposad
Napisano 23 Grudzień 200618 l pamiętna produkcja - mile spędzone godzinki :D Liczę na fajny modelik Pozdr Giorgione