madman1987 Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 Postanowiłem zmontować sobie własnego Eragona :] Narazie sam koncepcik, ale juz jutro zamieszcze modelik. Chcę wrócić do korzonków i modelik będzie miał jakieś 1k do 1,5k maxymalnie + sam colorek. Takie ostatnio jakieś retro mamy :) Cóż więcej, nie będzie to wierne odwzorowanie książkowego Eragona, raczej moja prywatna wizja chłopca. Btw polecam książkę :) Pozdrówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 fajnu fajny, ale co to jest eragon? :D joke bardzo fajny koncept Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 dobry pomysł żeby go wreszcie wymodelować :) Harry już był? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 fajny koncept, eragona nie czytałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 1 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 1 Styczeń 2007 na naszym forum harrego nie bylo XD jeszcze :] ale po tym jak go zrobil Ben Regimball to raczej nikt sie tego nie podajmie :] co do eragona postanowilem go zrobic, bo design filmowy kompletnie mi sie nie podoba i troszke rozmija sie z moim odbiorem swiata przedstawionego w ksiazce, Ci ktorzy nie czytali powinni, to na prawde nie jest harry a fakt, iz ta opowiesc zrodzila sie w glowie 15tolatka w moich oczach stawia ksiazke i autora baaardzo wysoko ;) pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maczuga Napisano 1 Styczeń 2007 Share Napisano 1 Styczeń 2007 No fakt, film dość sporo mija się z książką, są takie kosmetyczne błędy jak np kolor włosów Eragona (w książce miał ciemnobrązowe, w filmie blond), ale są też takie... khm, "większe", o ile to slowo wystarczy :) W każdym razie powodzenia życzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 2 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2007 no to sobie dzisiaj wydziobalem takie cus, jeszcze sporo zaoszczedze, ale koncowy ksztalt siakos taki, nie ukrywam, ze tutaj i tak kluczem beda texturki :) pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Levus Napisano 11 Styczeń 2007 Share Napisano 11 Styczeń 2007 Fajny skecz:p Naprawde bardzo mi się podoba! Extra by było jakby textirka była namalowana w podobny sposób. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 14 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2007 No lecim. Jak to mowia, blizej niz dalej do konca :) Jeszcze podtweakuje butki, domaluje nozki i raczej finito. Ale jeszcze powychodzi cos na pewno w praniu. Mordke celowo troche z cukru wyczyscilem :] colorek bez cieniowania Pozdrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KLICEK Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 jak dla mnie super uwielbiam takie postacie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_michal Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 rewelka. Trochę przybity z twarzy, ale poza tym - pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
peterr Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 ładne:) podoba mi sie:) poza tym chyba jeszcze podmaluj tam w okolicy pasa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bro Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 szacuneczek - naprawde świetna robota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sanki Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 twarz ma jakby byl paniczem, a nie chłopkiem ze wsi :-) pozatym spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ledyr Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 wszystko wyglada bosko ...oprócz twarzy :D kurcze, pokaz tekstury :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 no i szacunek jest :) super !! pozdro i powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przybysz Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 Nie jestem wielbicielem tych klimatów... dzieciaki w wielkich buciorach i rekawicach do tego jeszcze miecz 2x wiekszy od postaci... Ale przyznam ze wyszedł bardzo fajnie. ;) Może tylko gatki ma zbyt pomięte. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrw1980 Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 bardzo ładny koncepcik - lubie takie klimaty....co do modelu równiez nieźle i teksturka udana ale troszke się przyczepie bo model 3D różni się nieco kilmatem od konceptu - koncept taki troszke mangowy a modelik raczej nie...ale twój koncept i twoja wizja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
prrrszalony Napisano 14 Styczeń 2007 Share Napisano 14 Styczeń 2007 dorzuciłbym mu jeszcze coś do paska (jakieś pojemniczki, torebeczki etc.) i na plecach (może broń, albo jakiś worek), bo za równa się ta postać wydaje :) poza tym postać super, przypomina się gra Fable :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 15 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2007 dzięki za komenty, mrw 1980, koncept taki jest bo taka (na to wychodzi :)) mam kreske i lubie tak rysowac, ale modele mangowe raczej dziwnie wygladaja z detalem, wiec modele robie raczej komiksowo-realistyczne :P prrr szalony- super pomysl, ze tez na to nie wpadlem, thx :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ofca Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 yoyo twarz zdziebbko wyglada jakby byla zatepotowana 10cm fluidem czy czyms tam jeszcze co coponiektore kobiety uzywaja...reszta - bumcykcyk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por@szek Napisano 15 Styczeń 2007 Share Napisano 15 Styczeń 2007 Smierdzi Benoit'em. Good one. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
madman1987 Napisano 17 Styczeń 2007 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2007 niby good niby nie, pomalu go koncze wiec na czasie wyjasni sie czy na pewno good ;) mysle o specu do niego, ale nie wiem czy to nie pospuje kolorkow... pzodrowki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
designboot Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 Podoba mi się :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
giorgione Napisano 2 Luty 2007 Share Napisano 2 Luty 2007 przepiękna robota dzięki tym teksturkom wygląda imponująco pozdr giorgione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi