Napisano 1 Styczeń 200718 l Postanowiłem zmontować sobie własnego Eragona :] Narazie sam koncepcik, ale juz jutro zamieszcze modelik. Chcę wrócić do korzonków i modelik będzie miał jakieś 1k do 1,5k maxymalnie + sam colorek. Takie ostatnio jakieś retro mamy :) Cóż więcej, nie będzie to wierne odwzorowanie książkowego Eragona, raczej moja prywatna wizja chłopca. Btw polecam książkę :) Pozdrówki
Napisano 1 Styczeń 200718 l Autor na naszym forum harrego nie bylo XD jeszcze :] ale po tym jak go zrobil Ben Regimball to raczej nikt sie tego nie podajmie :] co do eragona postanowilem go zrobic, bo design filmowy kompletnie mi sie nie podoba i troszke rozmija sie z moim odbiorem swiata przedstawionego w ksiazce, Ci ktorzy nie czytali powinni, to na prawde nie jest harry a fakt, iz ta opowiesc zrodzila sie w glowie 15tolatka w moich oczach stawia ksiazke i autora baaardzo wysoko ;) pozdrowki
Napisano 1 Styczeń 200718 l No fakt, film dość sporo mija się z książką, są takie kosmetyczne błędy jak np kolor włosów Eragona (w książce miał ciemnobrązowe, w filmie blond), ale są też takie... khm, "większe", o ile to slowo wystarczy :) W każdym razie powodzenia życzę.
Napisano 2 Styczeń 200718 l Autor no to sobie dzisiaj wydziobalem takie cus, jeszcze sporo zaoszczedze, ale koncowy ksztalt siakos taki, nie ukrywam, ze tutaj i tak kluczem beda texturki :) pozdrowki
Napisano 11 Styczeń 200718 l Fajny skecz:p Naprawde bardzo mi się podoba! Extra by było jakby textirka była namalowana w podobny sposób.
Napisano 14 Styczeń 200718 l Autor No lecim. Jak to mowia, blizej niz dalej do konca :) Jeszcze podtweakuje butki, domaluje nozki i raczej finito. Ale jeszcze powychodzi cos na pewno w praniu. Mordke celowo troche z cukru wyczyscilem :] colorek bez cieniowania Pozdrowki
Napisano 14 Styczeń 200718 l ładne:) podoba mi sie:) poza tym chyba jeszcze podmaluj tam w okolicy pasa..
Napisano 14 Styczeń 200718 l Nie jestem wielbicielem tych klimatów... dzieciaki w wielkich buciorach i rekawicach do tego jeszcze miecz 2x wiekszy od postaci... Ale przyznam ze wyszedł bardzo fajnie. ;) Może tylko gatki ma zbyt pomięte. pozdro
Napisano 14 Styczeń 200718 l bardzo ładny koncepcik - lubie takie klimaty....co do modelu równiez nieźle i teksturka udana ale troszke się przyczepie bo model 3D różni się nieco kilmatem od konceptu - koncept taki troszke mangowy a modelik raczej nie...ale twój koncept i twoja wizja :)
Napisano 14 Styczeń 200718 l dorzuciłbym mu jeszcze coś do paska (jakieś pojemniczki, torebeczki etc.) i na plecach (może broń, albo jakiś worek), bo za równa się ta postać wydaje :) poza tym postać super, przypomina się gra Fable :)
Napisano 15 Styczeń 200718 l Autor dzięki za komenty, mrw 1980, koncept taki jest bo taka (na to wychodzi :)) mam kreske i lubie tak rysowac, ale modele mangowe raczej dziwnie wygladaja z detalem, wiec modele robie raczej komiksowo-realistyczne :P prrr szalony- super pomysl, ze tez na to nie wpadlem, thx :)
Napisano 15 Styczeń 200718 l yoyo twarz zdziebbko wyglada jakby byla zatepotowana 10cm fluidem czy czyms tam jeszcze co coponiektore kobiety uzywaja...reszta - bumcykcyk
Napisano 17 Styczeń 200718 l Autor niby good niby nie, pomalu go koncze wiec na czasie wyjasni sie czy na pewno good ;) mysle o specu do niego, ale nie wiem czy to nie pospuje kolorkow... pzodrowki