kropa Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Te 3 pierwsze wyglądają jak rodem ze staropolskiego ślubu :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 czekaj, czekaj... już ją kojarzę :) pozdrowienia dla pani fotograf... długa droga przed tobą ale nie jest tak źle. lokacja jest całkiem fajna, tylko te kadry trochę inaczej ustawić i było by w miarę ok. potem reszta w PSie :) jaki to sprzęt? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 400D a obiektywu nie pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vorek Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 400D ? a czemuż nie ta piękna Prakitca którą miałem okazję podziwiać na zlocie ?:) to z rozwianymi piórami bardzo fajne, ekspresyjne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 bo ojcu zabrała:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 niech zgadnę... Canon KIT 18-55 3.5-5.6? ej no to całkiem fajnie jak na początek. potem tylko jakąś długa lufę i po sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 nie to nie kit:P miało 17-85 ale canon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 hehehe AG ale broda :D jak hagrid z HP :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 23 Maj 2007 Share Napisano 23 Maj 2007 Kadr krzywy jak wieza w Pizie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 Widze illy ze tez walczysz z maszynkami do golenia;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 illy czuje w powietrzu az tutaj w LA wielkie amorki. avantr i coraz wiecej zdjec! czyzby cos wiecej sie swiecilo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 aż mi marsz weselny się w winampie włączył :) zapraszam mam nadzieję na jakieś weselne party? mogę być nadwornym fotografem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 hehehe zlot w Gdansku na slubie Illiego ? wpisywac sie kto jedzie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 24 Maj 2007 Share Napisano 24 Maj 2007 wypad, slubu i wesele poki co nie ma ;] acz zlot moglby sie przydac :) Rafael: wez zone i dawaj na piwko maxowo-zonowe :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 illy jak najbardziej! po powrocie do ojczyzny dam znać, ale jak z żonką to Ty ze swoją połówką ;) oki?! przynajmniej nie bedą się nudziły jak my bedziemy obgadywać modków i userów maxatrzydekropkapeel ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 jakbyscie chlopaki cos organizowali to dajcie znac.. tez bym sobie wypil piwko :rolleyes: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kropa Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 Zlot w 3mieście się szykuje?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 ale tylko z polowkami :) Thorgal: wez jakas wspollokatorke :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 illy , może jednak jakiś ślub? właściwie bardziej liczę na samo wesele, po co wam ślub?! To będzie wesele bez zoobowiązań :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 eee tam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 ale tylko z polowkami no ok.. to kupię coś do picia ... ale 0.7 sie bardziej opłaca :] ale zlocik na płn polski.. mhm.. w sumie bliżej niż do wroc. i gliwic :> jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grass Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 sie zastanawiam czy tu ktos z poznania jeszcze jest na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thorgal Napisano 25 Maj 2007 Share Napisano 25 Maj 2007 ale tylko z polowkami :) Thorgal: wez jakas wspollokatorke :D niestety zmienili mi sie lokatorzy.. ale zawsze moge wziaść moją kobite:cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 zgadnijcie gdzie najpierw skierowałem swoje kroki w Dublinie ? ----edit do Chvetiego NIE ale co jest najwazniejsze w nowo poznanym miejscu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 do baru ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 piwo to piwo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piksar Napisano 26 Maj 2007 Share Napisano 26 Maj 2007 już mam dwa zaliczone Guinnessa w Dublinie i Heinekena w Amsterdamie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nielot007 Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 odpowiedni czlowiek w odpowiednim miejscu, tak trzymaj piksar :cool: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 takie ładny napis a lewe okno jakies nie takie;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arcade Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 Ładny kamień... super texturka by była z tego XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SSn4k3 Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 pikSar dostałeś zasłuzone piwko w cenie biletu?:) Mam nadzieje ze tego nie wycofali;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 Manager sredniego stopnia na wlasciwym stanowisku A teraz ja weekendowo hehehehe Prosze pozostawic to bez komentarza hehehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 27 Maj 2007 Share Napisano 27 Maj 2007 Oh, bagger! Pilem Tiburon'a z Jackiem Sparrowem w dzien premiery trzeciej czesci Piratow z Karaibow! ; O Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Raffaello Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 illy w takim razie bez komentarza ;) knysha weź następnym razem autograf dla mnie ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tweety Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Pilem Tiburon'a z Jackiem Sparrowem w dzien premiery trzeciej czesci Piratow z Karaibow! z kapitanem Jackiem Sparrow'em!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 kapitan..heh dokładnie xD wiesz co pito..wyglądasz jak tede :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 illy : "O" jak Illy ? ;) Ten kapitan ma źle zawiązaną chustę :> powinna być na włosach nie pod… a i nie jest tak wymalowany ;) Btw piraci górą ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johny Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Kontrast :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 ... wiesz co pito..wyglądasz jak tede :D Taaaa, ten mikrofon to GLOKK! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Plastique Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Oh, bagger! Pilem Tiburon'a z Jackiem Sparrowem w dzien premiery trzeciej czesci Piratow z Karaibow! ; O pełen profezjonalizm ;) a Sparrow przypomina bardziej Saleigo z dr. Queen ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadzio Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 dr.Queen buhahahahahahahahah ale polew...to chlopakowi pojechales :) :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Hm... no więc mój szczór się rozrósł... tak się rozrósł że pomyślałem że warto by mu kupić nową klatke... więc kupiłem, na allegro. Klatka ciut przerosła moje oczekiwania jeśli chodzi o rozmiary, w zasadzie okazała się być na tyle duża że zmieściłem do niej... a, sami zobaczcie :D 3jane w całej swojej okazałości + ciastko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Master Kiełbaster Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 yyy... pierwsza osoba rodzaju męskiego liczba pojedyńcza + spódnica? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 3jane w całej swojej okazałości + ciastko Master czytaj dokladnie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mirach Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 pierwsza osoba rodzaju męskiego liczba pojedyńcza + spódnica? oj czepiasz sie jak tego że teletubiś nosi damksą torebke :D Knysha ma racje, ja jestem tylko autorem zdięcia :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
illy Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 Druga strona ekranu czasami moze byc tajemnica.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misiold Napisano 28 Maj 2007 Share Napisano 28 Maj 2007 mirach w klatce? [nie całkiem serjo] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ewert Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 mirach w klatce? korzystanie z forum wymaga czytania! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 29 Maj 2007 Share Napisano 29 Maj 2007 tak rodzi się plotka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi