mentaller Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 chveti, też mnie tak nauczysz ;P ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 haha czułem że to będzie samobójstwo :D:D:D:D Ale to już nie pierwszy raz :D Badyl - gdzie indziej powiedzieli to samo ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 no dobra czas sie obnażyć :) batman: dobra te były stare a to jest aktualne: BTW mazer tos ty teraz poza polska?? w ogole to miło cie widziec :) ciekawe czy mnie poznasz hehe pamietasz expo-perfekt? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 koszulka wymiata ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 o shit xD dzie kupiles? pytam jak najbardziej powaznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Quadysz Napisano 4 Styczeń 2007 Share Napisano 4 Styczeń 2007 koszulka wymiata ;] heh żeby nie było - to nie jest kaczor :) ...musiały by być dwa :P edit Drakula: w warszawie niedaleko smyka jakis sklep w bramie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 taaa dziś miałem nastrój *rotfl* | ehehe za dużo czarnych słucham.... i udzielił mi się ban kurt'a :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mt Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 a gdzie łancuchy? co to za pimp bez lancucha i plaszcza z misiem? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 A dziewki gdzie?! aj dont noł łat ju herd abałt mi, bat dis bicz kent get a dolar from mi! noł kadilaks, noł perms ju kent si dat aj em PI AJ EM PI! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 O panie... co tu się dzieje... No cóż, ja pokażę siebie bez udziwnień :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Joint Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Foto z gitarren + filtr poster edges w fotosklepie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Male co Ci sie stalo sie? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 ha fatal jak zawsze wesoły i usmiechniety :D Co sesja byla w firmie ?:D Może jakies fotki marzenki macie ?;> ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MF Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Ty nawet fotki butów Marzenki nie dostaniesz ... zboczeńcu ... :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 hehehe butów :p kto tu jest zboczony xD, a co do fotki to mam jedna dla siebie tylko nikomu nie pokaze, zrobiona z zaskoczenia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 MF masz Ty karczycho;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 To bylo we Wrocq. Tamtejsze powietrze ma cos w sobie;) Ps.Mam nadzieje, ze juz tej foty nie wrzucalem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 he he Tomek przciez Ty jesteś łysy ;D Zbychu wyglądasz jak mój nauczyciel od info w gim. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Ty nawet fotki butów Marzenki nie dostaniesz ... zboczeńcu ... :P Mi się wydaje że to bardziej do kome'a :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 [...] Zbychu wyglądasz jak mój nauczyciel od info w gim. :DTeż robi takie miny? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 ja z moją siostrą :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Oj misiu, zmniejsz to ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Hahaha nie, prosze, tylko nie nauczyciel Wułefu;) Junior a Twoje moge takie jedno wkleic?:P Bylby hicior:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Hahaha nie, prosze, tylko nie nauczyciel Wułefu;) Junior a Twoje moge takie jedno wkleic?:P Bylby hicior:P oki pod warunkiem ze nie są to te foty które robilismy u kome. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 No wlasnie te!! :D Proooosze:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 haha chyba zartujesz:p mówie stanowcze NIE takim zdjęcia :D ale za to pokaze takie :D fotke robil hcpiter a dzialo sie to u chłopaków w {E} pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 lol !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Buuahahaha no dobra...nie to nie, szkoda (chlip)..;) Ps. Wszyscy mowili Juniorowi by nie chodzil po sufitach no ale....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 za dużo lokowania w wysoko % alkochhol :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Oddaj mi moje pantalony :D Krzychu- "dużo" ;* on wtedy byl trzezwy ;) Zbyszek-masz moje pozwolenie :D wstaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 już wyedytowane alfabeta ze mnie chyba to sobie w opisie napisze :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 6 Styczeń 2007 Share Napisano 6 Styczeń 2007 Chwila tylko w Fotoszkapie wlk poprzerabiam...plus bonus:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzyhhh Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 ..::Krzysiek M::.. : hehe to teraz nowy stereotyp o grafiku GRAFIK : człowiek z najczęściej długimi włosami. dwoma monitorami i ładną siostrą ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 A jak xD !!! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 To Junior w calej okazalosci:D..oglądał rower oczywoscie:) A to ja.. oraz .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hcpiter Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 zbrusz ładnie ci w czarnych :D a masz wersje red ? ;) kome- fajniego masz bmiksa czacha dymi :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JunioR Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 ee ale moment wyczaili jak mnie zepchnęli z łózka, to mistyfikacja poprostu! :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 hahahahahahahah tak tak junior :P widze że się duuuużo działo :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Knysha Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Panowie, takie czatu jeszcze nie widzialem w historii max3d.pl {oprocz paru prowokacji w stylu autobusu i kaczki xD} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 LOL Z-brush piwo przez słomke kto cię tego uczył ?? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 to była Coca Cola..ja nie pije piwa :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ardeni Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 ok A teraz ja, a co mi tam, fota robiona jakiś czas temu po kąpieli - stąd takie puszyste kudły:) edit> jak będę miał czas to zrobię bardziej "męskie" zdjęcie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 to była Coca Cola..ja nie pije piwa :PW złotym opakowaniu ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zbychowaty Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Ardeni...wygladasz jak Daray z Vadera:) Krzysiek - bo to była Gold Edyszynn:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Kome w dom, fun w dom. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
..::Krzysiek M::.. Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 tak ... tak my już wiemy że to była Gold Edyszyn xD lol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AGmakonts Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 RA - a jak inaczej - pamiętarz jak u nas po śmietnikach skakał:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chudy Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 to ja błyszczący inteligencją :D i moje ukochane mieszadło do margerittty, aż mi sie łezka w oku kręci jak pomyśle że już go nie ma........... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chveti Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 Jaaa masz czapke z new era:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RA Napisano 7 Styczeń 2007 Share Napisano 7 Styczeń 2007 RA - a jak inaczej - pamiętarz jak u nas po śmietnikach skakał:DMoże lepiej nie rozpowszechniać takich soczystych faktów. :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi